تا اونجایی که من میدونم، داره. و همون گزینه اول هم هستش. اما اگر ماله شما نداره، 2008 رو به جای 2009 بهتنقل قول:
قالب کردن! :دی
Printable View
تا اونجایی که من میدونم، داره. و همون گزینه اول هم هستش. اما اگر ماله شما نداره، 2008 رو به جای 2009 بهتنقل قول:
قالب کردن! :دی
یک مشکل برام پیش اومده!کمک کنید.
من در مستر لیگ که هستم و میخواهم برم داخل بازی همان جایی که سیستم را میخواهم بچینم(بعد از انتخاب پیراهن ها)قفل میکنه!چی کار کنم؟/؟؟؟؟فقط در مستر لیگ اینجوری هستش؟؟؟؟یکی کمک کنه.
راستی اسم ورزشگاه منچستر در ساکر چی هستش>؟
ممنون.
من الان مهاجم فیکس اث میلانم همه ی بازی ها از اول تا آخررو بازی میکنم بیشترین گل وپاس گل رو تو دنیا دارم و... ولی امتیازم پایینه وبقیر از تیم های خوب لیگ ایتالیا از بقیه لیگها پیشنهاد خوب ندارم که فکر کنم برای اینه که جز اون پنج تا نیستمنقل قول:
من cpu روسه سال پیش خریدم 3.4GH.zهست شاید شما فکر کردید میگه 3هسته ای؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
شما مطمئني CPU شما 3.4 هست؟ اين قدرت پردازش سي پي يوتون هست يا اسمشه؟ آخه من CPU با قدرت 3.1 رو گرفتم 106 تومن. حالا اينا به كنار اين سي پي يو شما ابدا به گرافيك و رم 1 گيگ تون نميخورهاين سيستم شما مال 3 سال پيش هست 3 سال پيش هم cpu با قدرت 3.4 نبود. مطمئنم در مورد cpu اشتباه ميكني
اسم ورزشگاه منچستر oldtraford هست ولی توی بازی وجود ندارهنقل قول:
شما زا پچ استفاده می کن؟نقل قول:
از کیت سرور استفاده میکنی؟
شما چه تیمی هستی؟
تیم حریف چیه؟
دقیقاً همین دو تیم رو در حالت دوستانه بردار، ببین بازم بازی قفل میکنه!
دوستان چرا هنگام گروهبندی جام جهانی این طوری میچینه تیم هارو ؟ اصلا سید بندی نداره.
نه مهدي جان ما سه هسته اي نداريم تك هسته اي دو هسته اي و 4 هسته اي داريم و اين رو هم ميدونم ولي cpu 3.4 هيچ مناسبتي با رم 1 گيگ و گرافيك سري 7000 نداره و اين منو به تعجب انداخته
خودت خوب میتونی جای تیم ها رو عوض کنی!نقل قول:
قالب کردن؟!نه بابا فک نکنم...نقل قول:
قبل از این که اینو بگیرم یکی دیگه رو گرفته بودم که روی اونم نوشته بود پرو 2009 درحالی که همون 2008 بود و لوح زرین نیکان روش یه سری تغییرات داده بود ، از جمله منوی فارسی ، نقل و انتقالات بازیکنا البته با همون گرافیک و فرم 2008.
اولش هم که می خواستی بری توو بازی 2 تا گزینه داشت.یکی جام یوفا بود اون یکی هم همین فوتبال معمولی...
اما این یکی که گرفتم 2009 اصلیه ، بدون هیچ دستکاری ای از طرف لوح زرین نیکان.هم گرافیکش با 2008 فرق داره هم چهره ی خیلی از بازیکنا رو بهتر ساخته هم لباساشون رو تغییر داده و...
ولی تووش جان یوفا نداره:19:!!!من از همنیش تعجب کردم...
می خواستم بدونم مال شما هم همینجوریه یا نه؟!
البته همه ی اینایی که من گفتم مربوط یه کنسول پی اس2 هستش!
لطفا یه راهنمایی کنید...
منظورم این بود که چرا خودش انجام نمیده. اول باید بشینی فکر کنی سید بندی درست کنی بعد یکی یکی 32 تا تیم رو گذاشت اونجا. سختمه، اذیت میشم.:27:نقل قول:
اره از پچ و کیت سرور استفاه میکنم.مچستر-ویارئال.!!!نقل قول:
نه قفل نمیکنه!!!
قبلا هم از این پچ ها استفاده میکردم
شما منچستری؟نقل قول:
اگر با تیمای دیگه این مشکل رو نداری، برو از مپ بازی کلاً پوشه ویارئال رو جلوش یه علامت شارپ (#) بزار! سر خط.
سلام توی استفاده از kitserver به یه مشکل برخوردم این eror میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا درست کار میکرد یه دفه این جوری شد؟؟!! کمک کنید
من پچ رو دانلود کردم
قبلا از کیت سرور استفاده میکردم(پچburgum) نمی دوونم بعد از اینکه فایل کیت سرور و کپی کردم روی قبلی ها دیگه پچ قبلی هم کار نمی کنه
واسه نصب 2 باره هم کیت سرور این erroro میده
کد:http://i42.tinypic.com/7u5l.jpg
سلام.....دوستان ورژن pc این بازی تیم بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان و ورزشگاه آلیانز آرنا رو داره؟ رو xbox360 که نداشت:13:
پچی و یا مکملی نیست که بشه دانلود و به بازی اضافه کرد تا بایرن و بوندس لیگا و تیم ملی آلمان هم اضافه بشن؟
برو و روی گزینه ساکر راست کلیک کن .و پروپرتیس را بزن و گزینه ی read only را بردار!نقل قول:
نشد.من بازی رفت را با این تیم بازی کردم هیچ اتفاقی نیفتاد.نقل قول:
شما منچستری؟
اگر با تیمای دیگه این مشکل رو نداری، برو از مپ بازی کلاً پوشه ویارئال رو جلوش یه علامت شارپ (#) بزار! سر خط.
نه بوندس لیگا هست و نه بایرن...نقل قول:
ولی تیم المان رو داره...پچ هم صفحه های قبل چندین و چند بار قرار داده شده
سلام
آقا میشه یه نفر اون برنامه ای که باهاش تو bal میتونستی آیتم های بازیکنتو کم و زیاد کنی و آپلود کنه
همه لینک های قبلی خرابن
ممنون
نقل قول:
مرسی....اون وقت اون پچ ها را دانلود و نصب کنم بایرن و بوندس لیگا و آلیانز آرنا هم اضافه میشن؟
بستگی به خود پچ دارهنقل قول:
باید بدونی کدوم یکی این قابلیت رو داره
اگه اینترنت پر سرعت داری پچ gamingaccess رو دانلود کن
واقعا پچ کاملی هست و بازی رو از این رو به اون رو می کنه
ممنون از راهنمایی نکردنتون:2:!نقل قول:
اگه نمی دونین لااقل بگید که آدم هی نیاد ببینه هیچکس جواب نداده...
خوش باشید...
جوابتون رو جناب rz21 دادن.نقل قول:
خب پس. خودتم میگی بازی رفت اتفاقی نیفتاد. شما باید ببینی چه تغییراتی رو توی این مدت روی بازیت اعمالنقل قول:
کردی. اگر از کیت و مپ نبود، احتمالاً توی فایل های bin مربوط به دوتیم فایل اشتباهی رو وارد کردی و یا اشتباه کد
دهی کردی.
من به شخصه نمی دونم. چون به غیر از PCروی کنسول بازی نکردم، پس نمی تونم کمکتون کنم. اما امیدوارمنقل قول:
دوستان کمکتون کنن. :10:
وقتي PES رو روي تاپ پلير بازي مي كني راحت كارين كار ميدونيد چيه؟ گل خوردن
مي دونيد سخت ترين كار چيه؟ لذت بردن از بازي
من اكثر بازي هاي Exbition رو روي تاپ پلير بازي مي كنم البته هميشه تيم قوي برداشتم ولي الان يه مدتي هست مستر ليگ و BAL رو روي تاپ پلير بازي مي كنم كلا بازي از چشمم داره مي افته يعني بيشتر مشكلات بازي رو مي بينم البته اين اشكالي هست كه كونامي داره يعني دقيقا معني ديفيكالتي رو توي فوتبال نميدونه مثلا وقتي سرعت ما 90 هست و سرعت بازيكن حريف 50 وقتي توي تاپ پلير مي ذاريم سرعت بازيكني كه 50 هست از مايي كه 90 هستيم بيشتر ميشه و اين ضعف هست به جاي اينكه قدرت تيمي حريف رو زياد كنه قدرتهاي فردي بازيكنان افزايش پيدا مي كنه يعني عملا قدرت هاي فردي كه براي يه بازيكن تعيين شده بي معني ميشه واقعا توي ديفيكالتي بالا بايد پاس كاري ها بيشتر بشه نه اينكه يه بازي كن عين آب خوردن گل بزنه به ما. كلا ذهنيت خوبي از تاپ پلير ندارم و معتقدم بد طراحي شده و بايد كمي كونامي تغيير عقيده بده در مورد نحوه ديفيكالتي اصلا نمي پسندم
ممنون از راهنماییت من منظور از گزینه ساکرو نفهمیدم(pes.exe!!???) ولی هر چی فایل توی کیت سرور دیدم رو از حالت read only برداشتم. ولی بازم همون eroro میده!!!؟؟؟نقل قول:
:2:
help me! plz
سلام من خیلی وقت بود نیومده بودم
چون به مشکلی برنخورده بودم
فقط میخوام بدونم که کیت سرور را از کجا دانلود کنم
با تشکر
سلام من لوگو تیم هارو با فرمت png دارم چیجوری میتونم اون رو تو بازی وارد کنم؟
با ggs ميتوني BIN فايل بسازي بعد با كيت سرور وارد كني يا اينكه از اديت داخل بازي وارد كني كه متاسفانه استوك هاش كمه و تعداد محدودي لوگو مي توني وارد كني تنها راه استفاده از لوگو به صورت نا محدود استفاده از GGS و كيت سرور هستنقل قول:
حتما که نباید یک فایل bin درست کنه...
همینطوری هم میتونه لوگو ها رو با ggs وارد کنه
من که از همون دو هفته ی اول که بازی رو خریدم شروع کردم top playerولی اینکه میگی سرعت نود ما با سرعت پنجاه کامپیوتر یکی هست رو قبول ندارم اصولا وقتی توپ رو داری باید سرعتت کمتر از مدافعی باشه که داره بدون توپنقل قول:
می دوه
میشه لطفا روش ساخت فایل bin رو با ggs توضیح بدین.
من اصلا در حین بازی رفت و برگشت کاریش نداشتم!!!الان سه روزه ساکر را بازی نکردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!من فکر میکنم اشکال از سیوم باشه (روی اتوماتیک بود)چی کار کنم؟نقل قول:
خب پس. خودتم میگی بازی رفت اتفاقی نیفتاد. شما باید ببینی چه تغییراتی رو توی این مدت روی بازیت اعمال
کردی. اگر از کیت و مپ نبود، احتمالاً توی فایل های bin مربوط به دوتیم فایل اشتباهی رو وارد کردی و یا اشتباه کد
دهی کردی.
کیت سرور نه!!فایل pes.exe و setting.exeنقل قول:
نون از راهنماییت من منظور از گزینه ساکرو نفهمیدم(pes.exe!!???) ولی هر چی فایل توی کیت سرور دیدم رو از حالت read only برداشتم. ولی بازم همون eroro میده!!!؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله شدنش كه ميشه ولي روي img اصلي بازي اعمال ميشه شايد بخواد دوباره به حالت اول برگردونه بهترين راه استفاده از پل كيت سرور هست كيت سرور مثل يك روكش براي img اصلي عمل ميكنه و با برداشتن bin فايل به حالت قبل برميگردهنقل قول:
شما با ggs اون IMG فايلي كه حاوي لوگو ها هست رو باز مي كني داخل IMG كلي BIN فايل هست BIN فايلي كه كه حاوي لوگوها هست رو روش راست كليك ميكني و Export مي كني بعد همون BIN فايل رو از اول لود ميكني و لوگو ها رو جايگزين مي كني بعد اتمام اون BIN فايل رو مي بري و در كيت سرور و در پوشه مناسب و مخصوص خودش ميريزينقل قول:
ببخشید ، چرا در قسمت بازی دوستانه ، به صوررت رفت و برگشت نمیتوان بازی کرد ؟
در نسخه های قبلی بود ولی تو 2009 نیست
سلام
لینک دانلود برنامه ی پیس ادیتور رو میخوام
فقط خواهش میکنم بزارین برام
ممنون میشم
چون که همچین گزینه ای در این نسخه قرار داده نشدهنقل قول:
نوشته شده توسط peyman derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کونامی هر سال یک چیزی رو از بازی حذف می کنه
البته يه چيزايي هم اضافه ميكنهنقل قول:
بفرما لينك مستقيمنقل قول:
کد:http://www.fifasoccer.ru/files/?download=10364
مستر لیگ بعد یه مدت تکراری میشه
نبود؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام
چطوری میشه تیم را به دو صورت دفاعی و هجومی ارنج کرد و در زمانی که تیم گل میخوره 4.3.3 یا ..... بشه و مثلا زمانی که گل میزنی و میخوای نتیجه را حفظ کنی 5.4.1 یا 5.3.2 کرد
تو قسمت set information یک چیزایی هست که شما دو تا استراتژی مختلف را پیاده میکنی ولی نحوه سوییچ از استراتژی سیستم حمله به استراتژی دفاع را چیزی نگفته و حین بازی با کدام دکمه این کار امکان پذیر هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا اگر کسی میدونه جواب بده
با تشکر