سلام دوستان
خط من به 4 مگ بسته شد اینم نتایج تست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سرور داخلی:
Printable View
سلام دوستان
خط من به 4 مگ بسته شد اینم نتایج تست:
از سرور داخلی:
آره چندوقتی هست شر مخابرات رو کم کردم رفتم آنا اما میشه گفت از چاله در اومدم افتادم تو یه چاله دیگه!!! :n02:نقل قول:
تا ساعت 3-2 بعدازظهر همه چیز عالیه اما بعدش لامصب شبکه شون اساسی میترکه میره هوا بعضی وقتام رسما میره فضا!!!
پینگ 8.8.8.8 از 300 بگیر تا 1000 هم میره !!! حتی dns خود شرکت هم پینگش میره بالای 400 و پینگ داخلی هم همینطور
زنگ هم میزنم میگن کاملا نرماله!!! البته فقط مرکز خرابشده ایثار اینطوریه وگرنه باقی مراکز وضعیتشون خوبه (ظاهرا کمبود پهنای باند دارن تو این مرکز)
خلاصه اینکه با پشتیبانی شرکت درگیرم این روزا، اگه ببینم درست نمیشه میرم تخلیه میکنم و از یه شرکت دیگه می گیرم
محتوای مخفی: :D
مبارکهنقل قول:
تست خارجی فراموش نشود! :n02:
چندماهه گرفتی؟ + هزینه کلی
اگه خاطرتون بياد من هم تا چند ماه پيش از آنا 2 مگ داشتم اواخر من هم تو مركز پيام تقريبا همين مشكلات رو داشتمنقل قول:
البته همین که تا عصر وضعیتش خوبه جای شکر داره واقعا! ولی من از اولین روز همین مشکل رو دارمنقل قول:
هرچقدر هم که زنگ میزنم و با پشتیبانی صحبت می کنم میگن وضعیت نرماله و مشکلی نیست!!!
کلا اینام می پیچونن، فعلا که شکایت کردم ازشون ببینم چی میشه، جواب نگیرم مجبورم تخلیه کنم
جالبه که وضعیت دوستمون که مرکز پیام هستن شبها هم خیلی خوبه و مشکلی نداره
اگه طرف صبح براتون مهمه كه مخابرات معمولا صبح ها وضعش خوبه اما عصر ها همين مشكلات رو داره.:n02:نقل قول:
عصرتا شب واسم مهمه که هر2تاشون داغونن !!!نقل قول:
مخابرات کجا صبح ها وضعش خوبه؟؟؟ 24 ساعته پینگش کمتر از 350 نمیشد!
هرچند من تا 220 آورده بودم پایین پینگ رو ولی ...:n21:
الان كه وضعش بدك نيست:n02::n02:نقل قول:
يه چيزي هم كه هست اينه كه خب قيمتش هم پايين تره ، از اين شركتهاي خصوصي مگه ميشه 2 مگ نامحدود رو به اين قيمت خريد 350-400 هزار تومن قيمت ميدن حدود 5 برابر قيمت مخابرات ، كيفيت هم كه ندارن و مثل مخابراته
اشتراک این ۳۵۰-۴۰۰ تومانی ها ۱ به ۲ هست ٬ مخابرات ۱ به ۲۰ هست :n02: ( البته شرکت با شرکت فرق داره )نقل قول:
مطمئني ؟نقل قول:
هيچ فرقي نميكنن ، ديگه بدبخت 2 مگ بيشتر از 250 كه نبايد سرعت دانلود بده مخابرات وقتي مشكل نداره همين سرعت رو راحت ميده پس كجاش 1 به 20 هست با تفسير شما من هيچ وقت نبايد بيشتر از 12 سرعت دانلود داشته باشم.:n02:
همين آنا 2 مگش با 2 مگ مخابرات چه فرقي ميكنه ؟ خيلي بهتره ؟:n02:
سرعت دانلودش هم پايين تره همين 2 مگش هيچ وقت 2 مگ سرعت نميده:n02:
اینترنت در دنیا عبارت است از سرعت دانلود با ۱ کانکشن :دینقل قول:
الان تست کن ببینیم سرعت دانلودت با ۱ کانکشن چند هست بعد بیا تعریف مخابرات رو بکن :دی
از اینجا می تونی تست کنی : testmy.net/download
اگر شما اشتراک ۲ مگابیت با ضریب اشتراکی ۱ به ۲ داشته باشید و نفر دوم استفاده خاصی از اینترنت نکنه می تونید فیلم 720p بدون توقف استریم کنید
عجب !!!نقل قول:
من كه تعريف مخابرات رو نميكنم ميگم شركتهاي خصوصي هم مالي نيستن همين سرويس مخابرات رو با قيمت چند برابر ميدن
من كه قبلا هم گفتم هر روز عصر با سرعت مشكل دارم اما صبح ها نه با تك كانكشن هم سرعت كامل ميگيرم.
عصرها هم با سرور داخلي ميشه سرعت كامل رو راحت گرفت.
تستها رو هم ميتوني بالا ببيني مال حدود 1 ساعت پيشه شما هم همين تستها رو از آنا بذار ،، ببينم 20 برابر اين ميشه ؟:n02::n02:
درسته که تک کانکشن خیلی مهمه مثلا برای ستریمینگ ولی فکر کنم این مرورگرا الان دیگه از 6 کانکشن استفاده می کنن برای وبگردی.نقل قول:
فکر کنم سکایپو اینام 1 کانکشن باشن.
کل ابزارهای اینترنتی از ۱ کانکشن استفاده می کنن بجز IDM و چند تا برنامه دیگه .نقل قول:
ممنون کیشینقل قول:
هزینه کلی شد ۱۳۲/۵۰۰
ولی خود سرویس که میشه سه ماهه قیمت ۹۸ هزار هست اگه اشتباه نکنم.
تو فاکتور هزینه ی جانبی زیاد داشت دقیق یادم نیست
۲۰ هزینه رانژه
۱۰ ابونمان مخابرات
۷ مالیات
لینک واسه تست داری بفرست تست بگیرم
Sent from my HTC EVA_UTL using Tapatalk
مکس نت همچنان می تازد!!! چه خبره باو؟!!!نقل قول:
منظورم از همون اسپیدتست بود، دعا می کنم برات اینبار دیگه از سرویست راضی باشی :n02:
چون تو هم کم کم داری تبدیل میشی به اسطوره مشکلات اینترنتی :n02:
لقب منو به کسی ندید :n08:نقل قول:
با سلام.
اقا من امروز رفتم سرعت 512 رو 1 مگ کردم.حالا جالب اینجاست که با پهنای 512 سرعت دانلودم حداکثر 100 کیلو بایت بود و حالا با پهنای 1 مگ سرعت نهایتا 111 کیلو بایت بیشتر نمیره.یعنی انگار قشنگ محدود کردین رو این سرعت.
2020 هم طبق روال همیشگی فقط میگه مودم رو خاموش کن ده دقیقه بعد روشن کن.دوستان حالا راه حل چیه ؟
سردشت - 1 مگ اینترنت مخابرات.
10دقیقه طول نکشید که صاحبش اومد :n02:نقل قول:
میگم تو از وضعیت نتت فیلم بگیر برو ترکیه نشون ِ کنسولگری آمریکا بده حتما بهت پناهندگی میدن :n02:
ارومیه سرویس 1 مگ محدود حدود 1.3مگ بسته میشه که متوسط 160 کیلوبایت ترنسفر میدهنقل قول:
شما حضوری به امورمشترکین مراجعه کنید، تلفنی هیچ کاری پیش نمیره
تشکر از توجهتون .فردا باید دوباره برم ببینم چه میشه کرد.البته اگه باشن.5 شنبه هست مثلا.
زنگ زدم به 2020 با کمال پر رویی و ریلکس گفتش که تازه زیاد هم هست این سرعت!!!!
من حداکثر سرعتی که رو ۱ مگابیت گرفتم همین ۱۱۰-۱۲۰ بوده .
سرویس ما که رو ۱.۳ بسته نشده بود ٬ البته سرویس من نامحدود بود نمی دونم با محدود فرقی داره یا نه .
خیلی مبارکه ایشالا چراغ مودمتون همیشه روشن و ثابت بمونه :n02: برای گرفتن سرویس vip براتون زیاد دردسر که درست نکردن؟ مثلا بگن برو مدارک بیار کارت دانشجویی نمیدونم وکالت بیار... یه قوطی شیرینی خامه ای بیار :n02: این فرم رو پر کن... اون فرم رو خالی کن... قبلا از کدوم شرکتا سرویس داشتی... از کدوما نداشتی... شماره شناسنامه ی جد بزرگتو بنویس!نقل قول:
خلاصه برخوردشون چطور بود؟
دوستان شرمنده این 1.3 چی هست ؟
در پست های همین تاپیک دیدم که بعضی از دوستان یه سری اطلاعات از مودمشون میزان که اساتید راهنمائی میکنن.میخوام یه سری اطلاعات بزارم تا دوستان راهنمایم کنن.مثلا فاصله تا مرکز تلفن و یا نویز و مثل اینا.
ممنون میشم در مورد این 1.3 یه توضیحی بدین.در خصوص ای پی استاتیک که اونم نمیدن میشه یه اطلاعاتی بدین.البته جستجو کردم.خیلی در هم بود استفاده نکردم.ای پی اینترانت فقط میتونن بدن که فقط برای داخل ایران هست.در مورد این ای پی ها هم یه توضیحی میخواستم.
ممنونم.یا علی
بالاخره بعد از 10 روز یه پورتی برای ما جور شد :|
ولی سرعت تک کانکشن رو حال کنید :n02:
مخابرات 1مگ نامحدود رو 1مگ میبنده ، 1مگ محدود رو 1.3 میبندهنقل قول:
من خودم هر 2تاشو داشتم
نقل قول:عرض کردم شما تلفنی به جایی نمی رسید حتما حضوری برید مخابرات مرکزی شهرتوننقل قول:
منظور از 1.3 این هست که سرویس 1مگ محدود که خریدید درواقع تا 1.3مگابیت برثانیه باید پهنای باند بده بهتون
در مورد اطلاعات مودم هم از قسمت ADSL Statistics می تونید عکس بذارید تا بهتون بگیم وضعیت خط و نویزتون چطوره
آی پی استاتیک هم واسه شما که کاربرخانگی هستید کاملا بدردنخوره و همون بهتر که نمیدن!
اینترانت هم همون به اصطلاح اینترنت ملی هستش که فقط باهاش می تونید سایتهای داخلی رو مشاهده کنید مثل تابناک و ورزش 3 و ...
به! خوش به حالت، ارزششو داشته پسنقل قول:
همون 128 نامحدوده؟؟؟
آره پینگشم که کماکان چرت و پرتنقل قول:
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=217ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=216ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=216ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=217ms TTL=45
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=147ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=146ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=146ms TTL=46
Pinging tabnak.ir [94.182.146.59] with 32 bytes of data:
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=26ms TTL=56
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=31ms TTL=56
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=27ms TTL=56
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=27ms TTL=56
منظور از این که میبنده چیه ؟نقل قول:
یعنی نهایتا سرعتش تا این حد میرسه ؟
اقا این پورت چی هست.میشه یه سری اصلاعات راجبش بدین ؟نقل قول:
از مخابرات یا شرکت اینترنت دهندتون گرفتین ؟
هزینه و شرایطش چی بوده ؟
اینم تصویر اطلاعات مودم.ممنونم.نقل قول:
[HTML]
http://upload7.ir/imgs/2014-01/94853871882566776154.jpg
[/HTML]
کاکه گیان این پورت همون درگاهی هست که شما و من و همه افراد این انجمن از طریق اون اینترنت می گیریم. منتها اونی که متفاوت هست شرکت ارائه دهنده هست که مال من صبانت هستش.نقل قول:
وضع خطت معمولیه ولی مشکل اینجاست که دیتا ریت رو خیلی پایین بستن برای همین سرعتت محدود میشه از خط. باید بری مخابرات بگی ریت رو بالا ببرن.نقل قول:
سلامنقل قول:
من ۳ ۴ سالی میشد که از مکس نت داشتم ولی ۹ مگ پارس انلاین وسوسه کرد منم دو ماه رفتم پارس ولی راضی نبودم دوباره برگشتم مکس
فقط فرم مشخصات پر کردم همین.ازم کارت ملی خواست که همراهم نبود اونم گفت ولش کن نمیخواد همین.بعد ۳ ۴ ساعت هم نتم وصل شد.
دوستان کسی تا حالا این دیتا ریت رو مخابرات براش افزایش داده ؟نقل قول:
میشه روی تصویر مشخص کنید که دقیقا کدم قسمت هست این اطلاعات دیتا ریت و کارش چی هست ؟
استاندارد این دیتا ریت چند هست و اگه بالا نبرن میتونم از استان پیگیر باشم ؟تشکر
بله، اگه زبون آدم حالیشون باشه افزایش میدن:n02:نقل قول:
دیتاریت رو هرچند که باشه شما همون مقدار می تونید پهنای باند بگیرید
استانداردی وجود نداره، هرشرکتی بنابه سیاستها و منافعش هر سرویسی رو تا یه حدی بهش پهنای باند میده که تو مودم این مقدار در قسمت دیتا ریت ثبت میشه که برای مودم شما نوشته 1020
ظاهرا از مكس نت كه راضي نيستيد ، امضاتون يه چيز ديگه ميگه:n02:نقل قول:
امضام مال خیلی وقت پیشهنقل قول:
نه فقط از یه سرویسش راضی نبودم رو اون خیلی اذیت شدم سرویس رو ارتقا دادم ولی سرعتم از سرویس قبلیم کمتر بود پورت عوض کردن مسئول فنی خونمون هم اومد ولی درست نشد که نشد فقط وقت و هزینه تلف شد از اون جریان به بعد دیگه توبه کرده بودم از مکس سرعت بالا بگیرم(دو سال از نامحدود با سرعت ۳۰ kB استفاده کردم)
ولی باز سرعت بالا گرفتم البته خیلی راضی هستم دیشب هر ساعت ۱.۵ گیگ گرفتم (۴۲۰ kB میانگین سرعت)
از یه ساعت پیش باز مشکل آی پی های بدون اینترنت شروع شده !
مودم آی پی گرفته ولی اینترنت نیست !
معلوم نیست کدوم آقازاده رو گذاشتن پای سیستم :n02: ( بشین اینجا دلبندم عسلکم با دگمه ها بازی کن یاد بگیر :n09: فردا میگم برات پست مدیریت رد کنن :n02: )
تقدیم به شما بچه های خوب :n02:
:n04::n29::n27::n28::n22::n14::n03::n30:نقل قول:
مجموع دانلود با 1 مگ مخابرات 2.16 گیگ. با 512 هم 2.04 گیگ.زنگ زدم به 2020 گفتن خیلی هم عالی هست یه اشتباهی شده الان شهرستان ها 1 مگ بیشتر از 60 کیلوبیت نمیده.امور مشترکین هم تعطیل چون پنج شنبه هست.حالا خوبه الان ساعت 1400 هست من 10 دقیقه میشه اومدم خونه.
دوستان تهران جایی نیست زیراب این پشمک ها رو بزنم.میگم از کارشناس پرسیدم دیتا ریت رو بالا ببرید.میگه ها !! میگم اصلا میدونید این چی هست ؟ میگن مهندس رفته بیاد تماس میگیریم.
... .
..
.
:n03:
نقل قول:
از من میشنویی خودتو خسته نکن :) کلا تو شهرستان کاری نمیشه کرد چون یه مشت بی عرضه و بی خاصیت مسئول شدن.