دوستان یک مورد
الان رفتم ماشین روشن زدم و فن زد. 3 دقیقه صبر کردم و فن خاموش نشد. دیگه بیشتر صبر نکردم. 2 ثانیه دکمه کولر رو زدم و خاموش کردم. بعد دیدم دیگه فن کند هم که روشن بود خاموش شده .
کجای کار مشکل داره؟
فشنگی فن دقیقا همان رنگی باید باشه که قبلا روی ماشین نصب بود
سلام ماشین پدرم سمند LX دو هفته هست که خراب شده یعنی اون روزی که از مسافرت برگشتیم بردیمش کارواش موتورش هم شستند هر چی استارت میزنیم روشن نمیشه تا حالا 6 تا تعمیر کار آوردیم به نمایندگی هم زنگ زدیم ولی نمیشه کسی اگه ایرادش رو میدونه بگه
تمام کانکتورها و اتصالات و فیشها ی مربوط به کامپیوتر رله ها و ECU و... باز کرده و خشک کنید. مدتی درب موتور باز باشه و بگذارید آفتاب بهش بخوره تا ذرات آب خشک بشه. باید کامپیوتر اون هم ریست کنید
دوستان لطفا کمک کنید مشکلم بدجوری رو مخم رفته.پراید 131 مدل 94 رو سه ماهه تحویل گرفتم و تازه 1000 تا باهاش رفتم که متوجه روغن ریزی اندکی از زیر موتور شدم.بردم نمایندگی کاسه نمد میل سوپاپ رو عوض کرد دیروز تحویل گرفتم و اومدم خونه دیدم باز روغن ریزی داره.واقعا متعجبم.چی کار باید کرد؟مشکل از کجا میتونه باشه؟؟
اکثر روغن ریزی های پراید از سمت محل نصب سنسور گردش میل سوپاپ است که دارای دوتا اورینگ بوده و بخاطر طراحی بد زود به زود فرسوده شده و روغن ریزی میکنه. در ادامه واشر سر درب سوپاپ و آخر همه واشر کارتل میتونه مشکل پیدا بکنه.
شل و یا بد بستن فیلتر روغن موتور و صدمه وارد شدن به فشنگی نشانگر روغن موتور هم باعث روغن ریزی میشه.
خودتان با دست موتور را تمیز کنید و بعد در طی چند روز مرتبا چک کنید که روغن از کجا شروع به نشت میکنه؟