همین الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
نقل قول:
مرسی دوست من
مودم رو ریست فکتوری کردم ، یه بار دیگه کانفیگ کردم ، اوکی شد .
مرسی
یا حق
:19::19: چرا کسی جواب سوال منو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟:37:
سرویس من 2048 5گیگ . سرعت شب و روزم 470-480 کیلوبایت هست و حدودا شبی 9گیگ دانلود دارم !
سلام به دوستان گلم. یه سوال داشتم خیلی فکر کنم ساده باشه ولی من جوابشو نمیدونم. سوالم اینه:من که تو یه شهرستان تو ارومیه هستم...میتونم از adsl مثلا تهران یا هرجای دیگه غیر از شهر خودمون استفاده کنم؟ اگه آره...هزینه رو تلفن منزل منظور میشه؟
ساعت دانلود شبانه مگه 2-8 نیست ؟ یا 1 تا 9 ؟؟!
منم همین سرویس رو دارم ولی شبی 3.5 گیگ بیشتر نمیده بعد سرعتمم 150 :3:
ساعت دانلود کرج 1 تا 9
مگه واسعه شهر های مختلف فرق میکنه ؟نقل قول:
اری فرق می کنهنقل قول:
مازندران - بابل به چه صورت هست ؟نقل قول:
چون اگر اینجور باشه فکرکنم من بتونم شبی 12 گیگ دانلود کنم !
من چالاک 20 گیگ دارم .. سرعتش اولا خوب بود نسبتا ولی الان افتضاحه ! الان رو 40-50 اِ ، تازه داره جون میده !! هیچوقت پایین 100 نمیومد ! 4 روز دیگه هم تمومه ..
ماهه بعد چی شارژ کنم خوبه ؟ 10 گیگ چلچله بهتر از اینه ؟ :3:
سپاس
اگر بخاطر شبانه میخوای 5 گیگ بسه برای هر ماه. اگر هم سرعت منطقتون مناسبه نسبت به سرویس همون کیمیا رو بگیر.
بعد از سه هفته تمام قطعی کامل اینترنت امروز بلاخره اینترنتم وصل شد . من قبلا لایزری بودم و خب به اجبار اومدم آسیاتک !!!!
سرویس من چلچله ست !!!!! حالا یکی توضیح بده نوع سرویس من چیه ؟؟؟؟الان سرعت دانلودم با مرورگر فایرفاکس 18 kb/sec هست ! ساعت هم 11:50 دقیقه شبه ! بعد جریان این نیم بها بودنش چیه ؟؟؟؟ ما شنیده بودیم 1 تا 8 صبح رایگانه ولی نیم بها !!!!!!
امیدوارم سرویس اینترنتم خوب باشه !!! چون از لایزر واقعا راضی بودم .
اینم نتیجه تستم از اسپیدتست
داداش تهرانی ؟نقل قول:
کدوم منطقه مخابراتی هستی
منم 2مگ دارم ولی شبا زور بزنه 3.5 گیگ دان میکنم
نه جناب . مازندران هستم .نقل قول:
هنوزم برام روشن نشده که ساعت دانلود شبانه کی هست ؟ من همیشه از 2 تا 8 میزارم . ولی میگن که از 1 هست تا 9 . درسته ؟ با این تفاصیل فکر کنم 12 گیگ رو به راحتی دانلود کنم
سرعت شبانه 512 اردبیل
قبلا" سرعت خوب بود نسبتا ! این کیمیا 2 مِگه ؟ سرعتش رو روز دور و بره 200 اِ ؟ شبا چه سرعتی میده ؟نقل قول:
سپاس
کیمیا همون 2مگه، سرعتش حداقل تو روز 220 هست و شبانه هم بستگی به منطقه و وجدان نمایندگی منطقتون داره که چقدر براتون سرعت رو باز بذاره، برای من که 160~220 نوسان میکرد شبانه.
بعد از داغون شدن کیفیت آسیا تک، آره کیمیا تایم شبانه نهایت از 180 اینا بالاتر راه نمیده متاسفانه دیگه جا افتادن و کیفیت شون رو پایین آوردن
من که تا چند صباح دیگه میرم پارس آنلاین، حداقل تعهد و مسئولیت و کیفیت خوب دارن،نه مثلا آسیا تک سرعت و پشتیبانی داغون....
واسه من 256 10GB هستش. يه 10- 12 روزي ميشه كه سرعت شبانش عين روزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 تا 8 تقريبا شبي 3.5ْGB دانلود ميكنم سرعتش هم حدودا روي 200 هستش.
قبلا تو اين 5-6 ماهي كه دارم دو سه بار اينجوري شده بود... ولي فقط براي يه روز.... اما ايندفه خيلي بهم حال داده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بايد فردا شارژش كنم حالا نميدونم بازم اينجوري باقي ميمونه يا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من که روی 180 هستش از شما بیشتر دانلود میکنم هرشب بالای 4 گیگ
پس روی اون که مینویسه زیاد دقت نکن :27:
نامعلومه، به نظر من یه ماهه بگیر، چون بعد از امتحانات دوباره همه هجوم میارن به خرید سرویس و ... و شلوغ میشه و بساط، اونوقت تفاوت ISP ها بهتر معلومه برای تغییر سرویس.نقل قول:
امروز رفتم يه ماهه شارژ كردم... حالا ببينم امشب شبانش سرعتش همينجوري بالا ميمونه يا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا كه از صبح تا الان قعطي زياد داره و سايتم بزور بالا مياره.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت سرویس های آسیاتک شکست !
اخبار مشترکین >
متقاضیان و مشترکین محترم سرویس اینترنت پرسرعت+ADSL 2 شرکت آسیاتک؛
به اطلاع می رساند جهت رفاه حال و جلب رضایت بیشتر شما، تخفیف های ویژه ای به شرح ذیل درنظر گرفته شده است :
1-سرویس های دوازده ماهه یا 36% تخفیف
2-سرویس های نه ماهه با 24% تخفیف
3-سرویس های شش ماهه با 12% تخفیف
4-سرویس های سه ماهه با 6% تخفیف
اسياتك شيراز چطور؟ قيمتاش نمياد پايين؟
خیلی ارزون کردنااااااااااااااااا :31::31::31::31::31::31:
زر مفت زدن بخاطر جلب رضایف یوزرنقل قول:
الان نزدیک به 3 هفته هست که 2 مگ گرفتیم ولی در اصل 1 مگابیته:41:
نمیخواد تخفیف بدین کیفیت سرویس های اشغالتون رو ببرید بالا !!!!!!!!
الکی تخفیف نمیدن یه کاسه ای زیر نیم کاسه هستش هرکی تمدید مدت دار کنه بدجوری رفته تو پاچش!!!!!!!!!
این قبض تلفن حتما باید باشه واسه ثبت نام ؟
من 4-5 سالی هست مشترک اسیاتکم یک ماهی هست واسه ساخت و ساز رفتیم یه جا دیگه مستاجری حالا قبض تلفن قبلی رو که مستاجر قبلی برده قبض تلفن جدید هم تا بیاد کلی طول میکشه کاریش نمیشه کرد؟
ولی خدایی نامردی منی که سرعت 2 مگ یا با کسی که 512 و 256 داره برابر یا کمتر
الان دوستان بالا میگن با 256 شبی 3.5 گیگ میگیره من با 2 مگ شبی 3.7 میگیرم این واقعا عدالت؟
سلامنقل قول:
اینکه قبض میخوان یا نه رو نمیدونم. میتونی بهشون زنگ بزنی
ولی برای گرفتن قبض برو دفتر خدمات پستی برات چاپ میکنه کاری هم به اول و اخر ماه نداره
سلام
من استان کهکیلویه هستم شهرستان گچساران.
اشتراکم 2048 هست با محدودیت 5 گیگ.
دیشب میانگین سرعتم 200 تا 210 بود و دقیقآ از 2 تا 8 صبح 4.4 گیگ دانلود کردم.(البته پریشبش سرعتم خوب نبود و تونستم فقط 1.7 گیگ دانلود کنم)
اینم یه تست که همین الان گرفتم :
البته تا چند روز پیش 512 داشتم که شبم دیگه بالاتر از 80 نمیرفت.
توی سایت خود مخابرات میتونی اخرین قبض رو دریافت کنی!!نقل قول:
خدا خیرت بده یه ماه و نیمه معطل اومدن قبضیم یه هفتس که مخابرات اینکارو کرده که از طریق سایتش هم قبض میده یه بار دو هفته پیش رفتم سایتش نداشت همچین چیزی خسته شدیم از بی adsl ی فردا درخواست وصل بدیمنقل قول:
اگه ممکنه جواب منو بدید زود ممنون :
آقا من برای دیدن وضعیت سرویسم باید برم به این آدرس ؟؟؟؟؟؟؟
فرم پر کردم و شماره مشتری رو داد . حالا کلمه عبور رو میخوام که نوشته بود برات ایمیل میکنیم و هنوز ایمیلی دریافت نکردم ازشون !!!! 5 روز پیش درخواست دادم !!!!
برای مشاهده وضعیت کارکرد سرویسم باید کجا برم تو سایت آسیاتک ؟؟؟ همون لینک بالا درسته ؟؟؟؟
سلام
سرعت مرکز کاظمیان تهران برای شما ها چقدره؟ مثلا سریس چلچله ؟ من داتک دارم می خوام بیام بیرن ازش.
باید بری تو سایتنقل قول:
یوزر و پسورد سرویس اینترنتت رو بزنی تا بتونی ریز مصرف رو ببینی
سلام
بچه ها2مگ 5گیگ دارم شبهاوقتی تک فایل دانلودمیکنم به زورسرعت به 50میرسه ولی وقتی 4فایله دان میکنم هرفایلو40میزنه یعنی 160.کسی میدونه مشکل ازکجاست.همش باید4فایله دانلودکنم.اعصاب نمونده
طبیعیه، هر چی تعداد ارتباطاتت بیشتر باشه، اولویت بیشتر و سرعت بهتری می گیری. کمتر از 4-5 فایل نذار با هم دانلود شه.نقل قول: