گزینه اول رو تیک بزنید بعد ok کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
گزینه اول رو تیک بزنید بعد ok کنید:نقل قول:
بازم نشد دوستان.یعنی چه مرگشه:2:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز من فایر فاکس ندارم که براتون پیداش کنم ولی شما باید برید تو تنظیمات فایر فاکس و فایر فاکس رو به صورت default یا پیش فرض قرار بدید معمولا مرورگرها موقع نصب این سوال رو میکنن که به صورت پیش فرض قرار بگیرن یانه یا تیک مخصوصی دارند که باید اونو بزنید.نقل قول:
در ضمن ببینید اگه internet explorer تون این قسمت رو داره اگه تیک رو بزنید اینترنت اکسپلورر خودش از حالت پیش فرض درمیاد و خودبه خود یاهو مسنجرتون میره سراغ فایر فاکس:
موفق باشید.
از کنترل پنل برید به set deafult programs و Firefox رو انتخاب کنید و Set this program as default رو بزنید.نقل قول:
ممنونم از توجه شما این مسیر در xp وجود ندارهنقل قول:
ممنونم از توجه و لطف شما عزیزان.بله با توضیح دوست خوبم جناب شزیف درسا مشکل حل شد.....:40:
چطوری میشه متن چت یکی دیگرو بخونی؟؟؟؟؟؟؟ نرم افزار خاصی واسش هست؟
هیچی نمیگه . اصلا هم داخل نمی شه !نقل قول:
بعد از کلی وقت می گه که وقت زیادی برای اتصال انجام شد . دوباره متصل شوید !
ID شخص دیگیری که پسوردش رو ندارید؟نقل قول:
امکان پذیر نیست مگر از طریق راه های ثبت اطلاعات بصورت مخفیانه اونم زمانی امکان پذیره که طرف از کامپیوتر شما استفاده کنه
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
نقل قول:
بیشترین حدث برای این مشکل میره سمت اینترنت شما و ضعف شبکه اون و یا اینکه آیا ------ روی یاهو ست کردید یا نه
نه آیدی کسی که پسش رو دارم !!! اما از یه پی سی دیگه آن میشه
نقل قول:
اگر یاهو مسنجر 11 داشته باشه آرشیو های چت بصورت آنلاین ذخیره میشه و قابل دسترس هست از هر نقطه ای که بخواهید و الا باید از همون سیستم برای خوندن آرشیو چت استفاده کنید اونم در صورتی که ذخیره آرشیو رو فعال کرده باشند
تو یاهو 11 چه جوری ذخیره میشه؟؟؟
Messenger> Preferencesنقل قول:
با سلام خدمت دوستان گرامی
چندوقتی است با مشکلی در یاهو مسنجر مواجه شده ام
وقتی یکی از روم های اسیا را می خواهید انتخاب کنید و go to room را میزنید یک خط پرشونده ظاهر و سپس enterchat را میزنید بجای اینکه لینک کلیک شونده و قسمت کد امنیتی ظاهر شود مستقیما صفحه چت ظاهر شده که فقط دو ای دی در سمت راست وجود دارد یکی ای دی خودتان است یکی هم مثل اینکه مال یاهو است وکسی در لیست سمت راست نیست.در همه روم ها اینطور است .ورژن 8 استفاده میکردم ورژن 9 را هم نصب کردم ولی درست نشد .انتی ویروسم نود32 اسمارت سکیوریتی است. سرویسم adsl 128 است.
لطفا بنده را راهنمایی کنید . با تشکر
از ورژن 10 يا 11 استفاده كنيد ببينيد حل ميشه يا خيرنقل قول:
با سلامنقل قول:
ورژن 11 روهم نصب کردم ولی در قسمت انتهای مراحل باز همون صفحه ای میاد که 2 تا ایدی داره یکی ماله منه یکی هم نوشته yahoo massenger chat . اما دوستان پیشنهاد کردند ویندوز سون نصب کن و در سون یاهو مسنجر رو نصب کن ببین درست میشه همین کارو کردم با تعجب دیدم همون مسنجر تو سون کار میکنه .در تعجبم قبلا با همون ورژن تو xp کار میکردم اما چرا حالا اون لینک ادرس نمیاد.
با تشکر
دوست عزیز شما اگه xp هم نصب میکردین درست میشد. ویندوزتون مشکل داشته کاری به xp و سون نداره. چون ویندوز رو عوض کردید درست شده.نقل قول:
با سلامنقل قول:
بله کاملا صحیح است اگر xp را هم نصب میکردم باز هم درست می شد .چون ظهر من همون ورژن رو به دوستم دادم که روی کامپیوترش نصب کنه گفت نصب کردم. تو xp من کاملا درست کار می کنه .قبلا یکی از دوستان تشخیص بسته شدن پورت یاهو مسنجر توسط یک ویروس را داده بودکه خوشبختانه اشکال مسنجر از ویروس نبود.
با تشکر فراوان .
سلام
وقتي با ياهو مسنجر وار ميشم متني كه ارسال ميكنم در قسمت بالا نمايش داده نميشه همينطور اگه كسي متني بفرسته
اگه ميشه راهنمايي كنيد
با سلامنقل قول:
فکر کنم مشکل شما هم مثل مشکل من با تعویض ویندوز حل بشه
چرا یاهو باز نمیشه ..........................
امروز اصلا باز نشده . چندبار پاک کردم نصب کردم نشد میگه سرور مشکل داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
نقل قول:
شبکه اینترنت دچار مشکل شده برای شما و احتمالا بعد از گذشت زمانی رفع میشه
با سلام
مدت ۲ روزمیشه که هیچ تکتسی تو پی امهای یاهو ندارم
نه تکس کسی که بهم پی ام میده،نه حتی تکس خودم رو،البته تو اون بالونی که بغل تاسکبر یهو بالا بیاد گاهی تکس دیده میشه
یاهو رو هم پاک کردم دوباره نصب کردم الان آخرین ورژن از یاهو نصب شده
لطفا منو راهنمای کنین و خواهشاً آخرین پیشنهادتون فرمت کردن باشه چون سی دیهای این لپتاپ رو در اختیار ندارم
واسه منم این ایراد رو پیدا کرده چند وقته.نقل قول:
isp شما این ایراد رو ایجاد کرده به خاطر فایروال فایروال فیلترینگی که استفاده میکنه. راه حلش استفاده از وی پی ان هست.
وب مسنجر هم میتونه کارتون رو انجام بده.
امروز باز شد اما توی تقویم که روز خاصی نبود!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اما وی پی ان من استفاده نمیکنم . بله فکر میکنم مشکل از همون دوستان بالاست !!!!!!!
سلام به همه دوستان
من قبلا با یه ترفند و تنظیماتی میتونستم توی روم های یاهو موزیک پخش کنم (( بدون میکروفن ))
دوستان اگر کسی اون تنظیمات رو برای ویندوز سون 7 داره لطفا گام به گام بگه ممنون میشم
شما باید وارد کنترل پنل بشید و گزینه Sound رو انتخاب کنید و از تب Recording بستگی به نوع ویندوز شما داره باید حالت Stereo MIX رو انتخاب کنید و Enable و Set As Default Devide کنیدنقل قول:
اگر این گزینه موجود نیست در ویندوز 7 باید روی قسمت خالی تب Recording کلیک راست کنید و تیک گزینه Show Disable Device رو بزنید
حالا میتونید موزیک پخش کنید از سیستم
دوستان توی چت روم مشکلی که هست اینه که تا کسی توی add list نباشه pm هام به دستش نمیرسه و حتما باید طرف رو اول add کرد تا باش چت کرد !! چون هرچی به همه پیغام میدن انگار براشون نمیره و چیزی متوجه نمیشن ! اما توی add list این مشکل وجود نداره
دلیلش چیه؟
ممنون
سلام...من يه مشكل اعصاب خورد كن بيدا كرده مسنجرم...
هر كس بهم پي ام ميده صفحهْ روم سفيد ميمونه و جيزي معلوم نميشه..نه بي ام هاي خودم نه بقيه... جند بار هم نصبش كردم ولي بازم درست نميشه.... كمك كنيد لطفا
من دیشب آواتار مسنجر رو عوض کردم ، بعد دوباره خواستم عوض کنم و عکس دیگری بذارم ولی نشد و عکسه حتی دیلیت هم نمیشه . دیلیت میکنم اوکی میکنم میام میبینم تغییر نکرده میرم توی دیسپلی باز میبینم هست . ادد لیستم میتونن عکس دیگه ای که گذاشتم ببینن اما خودم میبینم همون عکس قبلیست . چه کار کنم ؟
یاهو مسنجر 9
دقیقا منم همین مشکل رو دارم ، کسی نیست بگه چرا این طوری میشه ؟نقل قول:
نقل قول:راه حل 100% رفع مشکل سفید بودن صفحه چت یاهو :نقل قول:
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5732496&postcount=3152
نصب دوباره یاهو مسنجر.نقل قول:
شماعکس چنج کنید اول بعدش بزارین یاهو بازباشه بعدش یک سایت به وسیله اکسپلورر بازکنیدهروقت لود سایت کامل شد رو قسمت عکس کلیک کنید بعد درست میشه:20:نقل قول:
دستتون درد نکنه ، من یه مشکل دیگه هم دارم و اونم اینه که نمی تونم اد کنم ، یعنی اخر کار موقع فینیش ، یه پیغام نوشته میشه و اون شخص مورد نظر به اد لیستم اضافه نمیشه .نقل قول:
چه پیغامی میده؟نقل قول:
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا فقط برا بعضی از ای دی ها میداد ولی الان برا هر ای دی این پیغام میاد :نقل قول:
مشکل از شبکه اینترنت شما هستنقل قول:
از ISP بیشتر این مشکلات بروز میکنه و معمولا با تغییر IP برطرف میشه
سلام دوستان
يه سوال تكراري دارم ولي من هنوز واسه اين سوال و بهتره كه بگم واسه مشكلي كه دارم جوابي پيدا نكردم
چرا وبكم توي ياهو صفحه سياه نشون ميده در حالي كه توي ويندوز تصوير دارم / مشكل از ويروس نيست چون آنتي ويروس آپديت دارم
ويندوزمم عوض كردم مشكل حل نشد / برنامه ي SplitCam رو هم دان كردم نصب كردم بازم مشكل حل نشد
هر چي ورژن ياهو هم داشتم نصب كردم بازم فرقي نكرد الانم ورژن 10 رو نصب دارم
اگر دوستان راه حلي واسه اين مشكل من دارن خوشحال ميشم كه بهم بگن
از همكاريتونم تشكر ميكنم