اندیشه سبز خزر
مرکز7خطوط(727)گلسار
256نامحدود
تست سرعت:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.speedtest.ir/index.php?option=com_speedtest&op=show&speed=635.866
Printable View
اندیشه سبز خزر
مرکز7خطوط(727)گلسار
256نامحدود
تست سرعت:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.speedtest.ir/index.php?option=com_speedtest&op=show&speed=635.866
نقل قول:
راجع به مشکلات خط قبلا اینجا بحث شده ولی دوباره مطرح کنیم که شاید کمک حال شه
2 نوع قطعی برای شما ممکنه اتفاق افتاده باشه
1- ارتباط فیزیکی بین مودم شما و DSLAM سرویس دهندتون قطع میشه
2- ارتباط برقراره اما کانکشن PPPoE شما قطع شده باشه
در مورد اول
1-1 اول وارد تنظیمات مودم خودتون بشید و سرعت ارتباط و مدت اتصال به سرویس دهندتونو چک کنید
پارس معمولا این سرعت رو روی 2مگ اندیشه روی 1مگ و شاتل روی 640 کیلو ست میکنه(نه همیشه)
اگه سرعت ارتباطتون کمتر از این اعداد بود حدس اول اینه که به خاطر پارامترهای فیزیکی خط مثل نویز مودمتون نتونسته با سرعتی که سرویس دهنده برای شما ست کرده به شبکه وصل شید. چک کنید میزان uptime مدمتون از اخرین بار که مودم رو روشن کرده باشین کمتر نباشه. یعنی اگه 2 روزه مودمتونو روشن کردید و بعدش دیگه خاموش نکردید مودمتون باید 2 روز uptime داشته باشه. اگه کمتره یعنی حتما خطتون یک مشکلی داره چون خیلی بندرت پیش میاد سرویس دهنده ها dslam هاشونو ریست کنن چون تجهیزات dslam خیلی پایدارن. اگه دیدید که قبلا قطع شدید اولا نویز خطتونو رو رو مودم چک کنید اگه مودمتون این قابلیت رو نداره از پشتیبانی سرویس دهندتون بپرسید.
در حالت نرمال uptime مودمتون باید زیاد باشه مگر اینکه خودتون دستی مودمتون خاموش روشن کرده باشید
1-2 چک کنید قبل از میکروفیلتر هیچ گوشی دیگه یا فکس - caller id و غیره نصب نشده باشه. اگه شده و با مودتون فاصله داره قبل از هر کدوم از اینا میتونید یک میکروفیلتر نصب کنید(اگه نمیخوایید سیم کشی تغییر کنه !)
1-3 اگه نام کاربری رو روی مودم گذاشتین و اینترنت رو با مودم share کردین و تو حالت on demand هست مطمئن باشید که گزینه inactivity timeout روی چند ست شده. چون مثلا اگه تنظیمات روی 1 ساعت باشه و شما 1 ساعت اینترنت کار نکنید مودمتون خودش قطع میشه. بعد به محض اینکه یک صفحه تو browser باز کنید دوباره کانکت میشه
(On demand اینجوریه)
1-4 مودمتون خیلی داغ نشده باشه. چون ممکنه اینجوری مودم قاطی کنه و در عملکردش اختلال ایجاد شه
در مورد دوم
2-1 مطمئن باشید هیچ نرم افزار دانلودی رو ست نکردید که کانکشنتونو قطع کنه(اگه user/pass رو مودم نیست)
بعضی ار دانلودرها این قابلیت رو دارن که اگه یک فایل دارید میگیرید و تموم شد خط رو قطع کنن
2-2 یک عامل ویروسی باعث قطع شدن کانکشن بشه مثل ویروسهایی که تازه گیا مرسوم شده. البته این ویروسها خیلی تابلو هستن چون کاربر خیلی سریع میفهمه کامپیوترش الوده شده.
2-3 windows دومین سه شنبه هر ماه update میشه و windows ریست میشه قطعی سه شنبتون اگه auto update windows روشن بوده بخاطر اون بوده
2-4 یکی از PPPoE Server سرویس دهنده دچار مشکل شده باشه در این صورت معمولا بعد از چند دقیقه یا درستش میکنن یا سیستم backup فعال میشه. در اینصورت اگه auto connect مودمتون رو طوری تنظیم کنید که تا 10 دقیقه بعد از قطع شدن دوباره کانکت بشه به احتمال خیلی زیاد دوباره بدون مشکل وصل میشید.
2-5 اگه مطمئن نبودید زنگ بزنید پشتبانی که تایید کنه مرکز ابونه شما مشکل داره یا نه
اگه الان گشنم نبود بیشتر مینوشتم :31:
چی میشد سرعت خونه هم این میشد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرعت دانشگاست
البته امروز جمعست و هیشکی تو دانشگاه نیست:21:
سلام بچه
بی زحمت یه سر به این تایپک بزنید ببینید می تونید به من کمک کنید!
در مورد مودمی که شرکت اندیشه میده.
( مشکل حل شد )کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5421661#post5421661
آخه جمعه دانشگاه چی کار میکنی؟؟؟ :31:نقل قول:
البته امروز جمعست و هیشکی تو دانشگاه نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام! اینم ماله منه!
128 محدود مرکز 7
کد:http://www.speedtest.ir/index.php?option=com_speedtest&op=show&speed=918.235
---------- Post added at 08:19 PM ---------- Previous post was at 08:16 PM ----------
سرعت دانشگاه از این خیلی بیشتره! من امتحان کردم دیدم سرعت تا 3000KB در ثانیه بالا میره! ولی اونجا هم محدودیت دانلود هست!نقل قول:
سلام
چرا Downstream من هر روز داره کمتر میشه؟
چند روز پیش 1079 بود الان که نگاه کردم دیدم شده 1073
اندیشه خط 3 - 256
بابا بیخیال یه طوری گفتی دلم ریخت 6 تا کم شده؟نقل قول:
شما روزهای بعدم یه نگاه بندازین ببینین چه طوریه مال منم یه روز 2 تا کم میشه فرداییش 2 تا زیاد میشه دوباره پس فردا 3 تا کم میشه .....
ممنوننقل قول:
میگم هیچ فرقی بین 256 و 128 نیست؟
کسایی 512 دارن Downstream چنده؟
نگران نباش این جز خصلتهای ADSL2+ هست. یعنی اگه مودم روی 512 ست شده باشه ممکنه 504-512 کانکت شه.نقل قول:
اون 8 کیلوبیت اخر یکمی متغییره
دوستان یه چیزی برام خیلی جالبه تو این فروم از تمام کسایی که کاربرای اندیشه هستن 3 تا هیچ وقت مشکل ندارن ولی بقیه دائم دارن از مشکلات قطعی و پینگ بالا صحبت می کنن ، خیلی دوست دارم یه توضیحی در مورد این واسم داشته باشین
اون سه نفر هم پینگشون پایینه هم اینکه هیچ مشکلی ندارن ، واقعا دلم می خواد بدونم اینا از کجا اینترنت می گیرن و چه سرویسی دارن (سرویس واقعی رو میگم) خدایی با تمام دوستام که کاربر اندیشه هستن صحبت می کنم همه از قطعی سرویس و پینگ بالا می نالن ، دوستان یه راهنمایی کنین ولی راهنمایی درست و حسابی که آدم چه سرویسی بگیره که شرایط شمارو داشته باشه
اینم کاربرای بیچاره
نقل قول:
نوشته شده توسط 6462 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست همین مشکل رو من دارم اینترنت چند شبی که قطع میشه روز ها هم گاهی دسی میشه که باید مودم رو یه بار خاموش روشن کنم
اندیشه خط3 128
خوش به حالت که با خاموش روشن کردن مودم وصل میشه.
من گاهی اوقات کنتور خونه رو هم قطع و وصل میکنم فایده نداره چه برسه به خاموش روشن کردن مودم!:31:
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
اینم تست پینگ و packet lost من می شه توضیح بدین چرا packet lost شما رو نشون نمی ده
کی گفته خط 3 مشکل نداره ؟!؟!؟!؟!؟
من الان خط 3 هستم اشتراک 256 سرعتم از دوستان خط 7 با اشتراک 128 کمتره !
ضمنا شبها تا ساعت 4 سرعت افتتضاحست و سرعت لود صفحات مثل دایل آپه، قطعی هم کم و بیش دارم
دوستان خط 3 صبرشون زیاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز منظور من شما نبودین ، خود اون دوستان می دونن من کیا رو می گم یه نگاه به تست پینگشون بندازین فکر می کنم متوجه می شین منظور من چیه ؟ :31:نقل قول:
هم چنان سرعت شبانه پارس چندان جالب نيست..
این دقیقا سوال منم هستنقل قول:
128 داشتم Downstream بود 572
256 گرفتک Downstream هست 572
512 بگیرم Downstream چقدر خواهد بود؟
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
به نظر شما پینگ 282 و 298 پینگ خوبیه؟نقل قول:
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
بنده هم مشتاق توضیح دوستان دراین مورد هستمنقل قول:
دوست عزیز در مورد Downstream هر سرویس دهنده ای تنظیماتش فرق می کنه و باید از همون سرویس دهنده بپرسی که چه تنظیماتی انجام می دهنقل قول:
بستگی به سایتی داره که بخواین ازش پینگ بگیرین معمولا سایتهای داخل ایران پینگش زیر 100 باید باشه وگرنه افتضاحه
اگه از دستور tracert استفاده کنی کلیه پینگها از مبدا سیستمت تا سرور جایی که داری بهش وصل می شی رو نشون می ده
مثلا tracert yahoo.com
من تاحالا ندیدم ما بخوایم به یه سایت خارجی وصل بشیم و پینگمون زیر 200 باشه مثلا 150 ولی میبینم بعضی از دوستان پینگشون حتی زیر 150 هست . یا اون سرور داخل ایرانه یا اینکه دارن یه کلکی می زنن
من نمی دونم آیا از چیز پی ان یه جای خاص استفاده کنیم مثلا یه سروری و رو همون سرور پینگ کنیم احتمالا پینگمون میاد پائین یا نه من تاحالا امتحان نکردم ولی مطمئن هستم چند نفر به طور هماهنگ با هم دارن از یه روش استفاده می کنن باید کشفش کرد
نقل قول:
خب خوشبختانه بعد از 2-3 روز که سرویس دهنده مورد توجه جنابعالی مشکل داشت و ما کمتر نقطه نظرات غیر فنی شما رو مشاهده میکردیم امروز که یکی از مشترکین یکی از مراکز اندیشه گزارش بروز مشکل داد شما شرایط رو برای موج سواری مناسب دیدید و وارد گود شدید. مشکلات پارس اصلا برای شما اهمیت نداره چون به نوسان و کاهش سرعت شب اونا به سختی از جانب شما توجه میشه و یا بررسی میشه و توجه شما بطور کامل معطوف اندیشه هست حتما دلایل خودتون رو دارید که برام مهم نیست.
4 تا کاربر محترم شاتل اینجا پست میدن و 3 تاشون بجز شما بروز نوسان و کندی رو تو این چند روزه گزارش دادن ولی شما فرمودید همه چیز خوب و عالیه
ولی بر عکس شما که دیگران رو متهم میکنید هیچ کسی نگفت که شما داری اطلاعات غیر واقعی میدی و هیچ کسی که خودش از اون سرویس دهنده سرویس نداشت راجع بهش نه قضاوت کرد نه اظهار نظر.
اما شما .....
ابتدا خواهش میکنم از دایره ادب خارج نشید و دیگران رو به چیزی که نمیدونید متهم نکنید
اما جواب شما از بعد فنی:
بر عکس تصور خیلی از کاربران محترم فروم این تست به هیچ وجه بر روی پروتکل icmp انجام نمیشه . سایت pingtest برای انجام تست از پورتهای TCP/UDP 5060 ودر نسخه جدید از پورتهای TCP/UDP 8080 استفاده میکنه.
این سایت از پورت UDP 8080 برای محاسبه Packet lost و از پورت TCP 8080 برای محاسبه delay , jitter استفاده میکنه. پورت 8080 که معرف حضور هست. این پورت از پورتهای مشهور ------ ها (ف-ی-ل-ت--ر شک--ن ها) بوده برای همین per packet توسط مخابرات چک میشه. برای همینه که همه ------ ها روی این پورت فیلتر میشن. عبور داده های عبوری روی این پورت باعث میشه که یک کنترل اضافه ای روش انجام بشه(ف-ی-ل-ت--ر-ی-ن-گ) و بنابراین بطور قطع jitter , delay بطور جزیی بالاتر گزارش بشه که الان موضوع بحث نیست.
اما اگه ترافیک پورت UDP 8080 که برای محاسبه packet lost استفاده میشه توسط یک firewall ( مخابرات - سرویس دهنده - خود مشترک ) فیلتر بشه جواب اون تست failed میشه و شما اون پیام رو دریافت میکنید
اما این چیزی که دنبالش هستید:
وارد سایتنقل قول:
بشیدکد:http://tracert.com/ping_exe.html
هر رو سرور رو تیک بزنید
بجای IP بزنید
89.144.128.2
اینم تست بعد از ساعت 1 و از همون سروری که شما تست میگیرید
اینم تست بعد از ساعت 1 و از همون سروری که شما تست میگیرید
فکر می کنم سروری که انتخاب کردین سرور خیلی خوبی باشه اینم تست من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نمی کنم بخوایم دیگه پارس رو جزء سرویس دهنده های خیلی خوب بدونیم چون کم کم داره از دور خارج می شه
تازه هیچ کس اینجا در مورد پارس صحبت نمی کنه اگرم حرفی میزنه در مورد مشکلات و قطعی اونه دوست عزیز وگرنه دراین مورد هم باهاش مصاحبت می کنم
فکر کنم قبول داشته باشین که تو ایران هیچ وقت اینترنت بدون مشکل نمی شه پس برای هر سرویس دهنده ای ممکنه تو زمانهایی مشکلاتی بوجود بیاد ، در ضمن این چند روز همه انگار مشکل داشتن ،
خب منم داشتم همینو می گفتم شما از چه چیزی داشتی استفاده می کردی که اطلاعاتت رفت رو فایروال مخابرات و فیلتر شد آخه چرا مال من نمی شه
شما خیلی حرفه ای هستی (به لحاظ دانش IT) واسم خیلی جالبه احتمالا CCNA و مدرک پیشرفته مایکروسافت تو زمینه شبکه رو داری اطلاعاتت تو این زمینه از خیلیا سر تره !!!!!!
باور کنین من قصد جسارت و بی ادبی ندارم دوست من
من برام این جالب بود که بیشتر دوستان packet lost دارن ولی هیچ وقت از طرف شما و یکی دو نفر دیگه ندیدم باور کنین من اگه اینترنتم هر مشکلی داشته باشه می گم و اصلا یکطرفه قضاوت نمی کنم
الانم اوضاع آرومه و مشکلی ندارم
اینم پینگم که این موقع شب یکم بالاست فقط
اینم پینگ من_لنگرود___اندیشه_256
کلا هیچ سایتی باز نمیشه
من اظهار نظری نمی کنم ولی فکر می کنم شما جایی هستی که سرویس دهندت هیچ مشکلی نداره و این شانس شماستنقل قول:
منم شاید از این نظر شانس آوردم
اینم یک تست دیگه
اگه سرور
بریدکد:http://tracert.com/tracegw.html
بجای IP
89.144.128.2
رو تایپ کنید
از فریم پایین هم:
سرور Finland, Espoo, CSC - Center for Scientific Computing
رو انتخاب کنید و traceroute رو بزنید
یه چیزی مثل این میاد
Result for 89.144.128.2:
traceroute to 89.144.128.2 (89.144.128.2), 30 hops max, 60 byte packets
1 csc1-f20-funet-maint1-a.funet.fi (193.166.4.254) 0.828 ms 1.000 ms 0.998 ms
2 csc4-g1200-csc1.funet.fi (193.166.255.249) 1.705 ms 1.708 ms 2.105 ms
3 helsinki6-g11040-csc4.funet.fi (193.166.187.185) 2.849 ms 3.004 ms 3.324 ms
4 se-tug.nordu.net (109.105.102.61) 10.397 ms 10.609 ms 10.872 ms
5 s-b4-link.telia.net (213.248.97.93) 11.687 ms 11.862 ms 12.184 ms
6 s-bb2-link.telia.net (80.91.246.234) 18.390 ms 16.246 ms 15.105 ms
7 hbg-bb2-link.telia.net (80.91.245.51) 24.776 ms 24.918 ms 25.081 ms
8 ldn-bb2-link.telia.net (80.91.249.14) 39.160 ms ldn-bb2-link.telia.net (80.239.147.185) 36.210 ms ldn-bb2-link.telia.net (80.91.245.64) 36.383 ms
9 ldn-b5-link.telia.net (80.91.250.168) 36.869 ms ldn-b5-link.telia.net (80.91.247.92) 34.734 ms ldn-b5-link.telia.net (80.91.252.202) 37.420 ms
10 turktelekom-ic-134131-ldn-b5.c.telia.net (213.248.104.42) 47.348 ms 46.380 ms 46.874 ms
11 static.turktelekom.com.tr (212.156.90.29) 113.025 ms 113.834 ms 114.121 ms
12 static.turktelekom.com.tr (212.156.90.30) 163.361 ms 164.407 ms 163.196 ms
13 217.218.127.33 (217.218.127.33) 149.752 ms 147.877 ms 147.699 ms
14 217.218.232.249 (217.218.232.249) 169.535 ms 167.325 ms 167.283 ms
15 217.219.184.1 (217.219.184.1) 317.876 ms 317.747 ms 317.670 ms
16 217.219.184.4 (217.219.184.4) 178.047 ms 175.013 ms 174.897 ms
17 217.219.187.22 (217.219.187.22) 144.546 ms 146.009 ms 146.992 ms
18 giga0-1.core1.far.rasht.askiran.com (89.144.128.2) 148.821 ms 147.232 ms 147.932 ms
قبلا هم گفتم مسیرهای بین اللمل در اختیار شرکت زیرساخته و معلوم نیست یک مسیر تا کی و برای کدومIP ها فعاله
ولی میبینید که پینگ زیر 150 هست اونم بین ایران و فنلاند(تو اروپا)
دوستان فروم به سختی باز می شه نمی دونم شما هم این مشکلو دارین یا اینکه فقط مشکل منه ؟؟؟؟
لنگرود رو که خود شما فرمودید اون رییسش که داشت .... میشد گفته مشکل داریم منتظر پهنای باندیم یادته؟ :31:نقل قول:
اگه مشکل نداشتن که 512kbps - 2 گیگ رو که اون روز خیلی شاد شده بودی رو بهت میدادن
سلام بچه ها اینم آخرین تستم.
فعلا یه هفته ای نیستم. اگه جایی اینترنت گیر آوردم میام بالا.
کد:http://www.speedtest.ir/index.php?option=com_speedtest&op=show&speed=1101.276
سلام.
خوب ببینیم اینجا چه خبره.
اوضاع اینترنت رشت...
میدونم mailer عزیز من عمدا دارم این پینگای بالا میزارم واسه دوستان که وقتی این هفته سرعت رفت بالا همه دوستان رو با سند و مدرک شوکه کنمنقل قول:
من سکوت رو می شکنم
آری سکوت سرشار از ناگفته هاست
سرشار از ناشنیده ها و البته گاهی اوقات ناشی از رضایت ایشالله همه از شرکتاشون راضی باشن:3:
بچه ها آدرس شاتل کجاست؟کاش تو همون صفحه اول که اسم آی اس پی ها هست واسه شاتلم اضافه می کردین
آدرسش حاجی آباد روبروی پاساژ گوهر کوچه گنجه ای ساختمان کسری دوست عزیز
اگه بری تو سایت شاتل آدرس نماینده هاشو داره
دوستان تو یکی از فرومها یه نفر یه انتقاد جالبی کرد جواب به ذهنم نرسید بهش بدم شما جوابی دارین؟
اینم متن انتقاد اون آقا:
راستش عملا خیلی از امکانات آنلاین اندیشه بی فایده نشون میده .
نمونه ش همین سرویس خرید حجم اضافی و شارژ اکانت .
کمتر کاربری ( از جمله خود من ) به طور مستمر چک میکنه وضعیت اکانتش رو ./ پس موقعی که حجم تموم کرد یا اکانتش Expire شد وقتی وارد صفحه پرداخت آنلاین میشه چطور میتونه Redirect شه به سامانه پرداخت الکترونیکی ؟!؟!؟!
قبلا برای تموم شدن حجم چند مگابایتی حجم موقتی میداد که همون سرویس هم برداشته شد ...
هادی
ولی من تا حالا هرگز یه بارم نتونستم میشه آموزش تصویریشو بزاری؟نقل قول:
تا اونجایی که وارد این صفحه
محتوای مخفی: همین صفحه
میشم رو بلدم.
حالا فقط گزینه ثبت نام فعاله . خوب بعدش چه کار باید کرد؟
به ترتیب زیر عمل کن:
شماره مشتری وکلمه عبور را وارد کنید و وارد شوید
خدمات اینترنت
اينترنت پرسرعت ADSL
اونجایی که نوشته سرویس زیرش یوزرنیم شما را نوشته
روی یوزرنیم کلیک کنید
اکنون تمام قابلیت های شما فعال هست
با تشکر.
هادی
نقل قول:
مشکل همینجاست دیگه اون عکسی که تو اسپویلر گذاشتم رو یه بار دیگه ببین
به جز گزینه ثبت نام دیگه هیچ موجود زنده ای نیست که من بتونم روش کلیک کنم
هیچی نیست
امکان نداره به شما پیام خصوصی میدهم.نقل قول:
با تشکر .
هادی
دوست عزیز فکر کنم دارین اشتباه می کنین
به دوستان راهنمایی درست انجام بدین وقتی که اینترنت قطع می شه ممکنه بتونین به سایت سرویس دهنده برین
چون بیشتر سرویس دهنده ها حتی اگه اینترنت قطع باشه IP خودشون رو فعال نگه می دارن
ولی چون اینترنت قطع می شه به درگاه بانک نمی تونین وصل بشین فقط باید ترافیک هدیه یا اضافی داشته باشین که فعال بشه
مثلا شاتل بعد از اینکه قطع می شین 200 مگ ترافیک هدیه تو سایتش داره که می تونین ازش واسه کارای ضروری استفاده کنین مثل همین تمدید ماهانه
در غیر اینصورت هیچ کاری نمی شه کرد