درودنقل قول:
دوربینی با مشخصات L110 نیکون و در این حدود قیمت فکر میکنم فوجی 2000 و 2500 باشند
کلآ دوربنهای فوجی نسبت به کارایی وکیفیتشون از قیمت مناسبتری برخوردارند که جزء دوربینهای خوش قیمت بهحساب میان
درودنقل قول:
دوربینی با مشخصات L110 نیکون و در این حدود قیمت فکر میکنم فوجی 2000 و 2500 باشند
کلآ دوربنهای فوجی نسبت به کارایی وکیفیتشون از قیمت مناسبتری برخوردارند که جزء دوربینهای خوش قیمت بهحساب میان
خواهش میکنمنقل قول:
نه چین نمیتونه سنسور یا لنز بسازه بیشتر یه چیزهای مثل بند کیف و این جور وسایل رو چین میسازه اما چین هم اون چین قبل نیست و کیفیت تولیداتش بالا رفته:46: (چقدر گفتم چین:2: دوستان دیگه اماری دارند بگند)
SX120 که نداره Digital IXUS 200 IS رو هم نمیدونم (فکر نکنم)
SX120 فکر کنم مناسب شما باشه
:11:
L110نقل قول:
بله مشخصات خیلی خوبی داره فقط ایناکد:http://www.dpreview.com/reviews/specs/Nikon/nikon_cpl110.asp
Aperture range: F3.5 - F5.4
Min shutter: 8 sec
4 x AA batteries
نقطه ضعفش هستند که باتوجه به قیمتش قابل گذشت و عالی برای خرید هست
این جا دو دوست این دوربین رو خریدند میتونید ازشون درباره دوربین سوال بپرسید
در باره فوجی مثل نیکن تو (غیر حرفهای ها) این دو حرف زیادی برای گفتن نداشتند اما با این که یه تکونی به خودشون دادند اما هنوز نتونستند اعتماد مشتری رو جلب کنند برای همین قیمت پایینی دارندکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=435497
دوربین ep-1 کیفیت خوبی داردنقل قول:
اگر تصمیم خود را گرفته اید که امیدوارم عکسهای خوبی باهاش بگیرید
معرفی دوربین کانن 550D
توسط مهدی مومنزاده
جای دیگه ای برای گذاشتنش پیدا نکردم! گفتم بزارم بقیه هم استفاده کنند!
کد:http://www.akkasee.com/articles/12727
دوستان canon sx210 چطور دوربینیه تو رنج 350 تومن؟ بهتر از sx200 هست ؟ تو این رنج قیمت میتونم یه دوربین خوب بگیرم ؟ فیلمبرداریش هم برام مهم نیست .آیا canon مدل مناسبی تو این قیمت داره؟
اگر فیلم برداری برات مهم نیست SX200 بهتره وقیمت مناسبتر هم دارهنقل قول:
اگر پولتون میرسه بهتره canon sx210 رو بخرید اشکالات canon sx200 توش نیست:46:
دوستان لطف کنند قبل از زدن تاپیک جدید مطالب این تاپیک رو با دقت بخونند
چون زدن تاپیک جدید به جز شلوغی بی مورد و پخش شدن راهنمایی دوستان دیگه و تکرار مکررات سودی نداره
همین امروز دوتا تاپیک پشت سر هم با عنوان دوربین تا سقف 300 تومن زده شده؟!!!
ممنون
من sx 210 دارم و راضي هم هستمنقل قول:
مزاياش نسبت به sx200 ايناس:
1. زوم بيشتر
2.زوم هنگام فيلمبرداري
3. فلاش رو در صورت لزوم ميشه سر جاش برگردوند(مال sx200 هميشه بيرونه)
4 . مگا پيكسل بيشتر(كه خيليم مزيت به حساب نمياد)
5. جمع و جور تر و قشنگ تره و به هر حال مدل 2010
توي نور روز عكسهاي فوق العاده خوبي ميگيره. ولي توي نور شب مثل اكثر كامپكت ها يكم مي لنگه. ولي خوب چون تنظيمات دستي كاملي داره ميشه باهاش تا حدودي حال كرد.
در كل شايد بشه گفت الان بهترين كامپكت بازار همينه. پاناسونيك ها هم خوبن ولي اصلا به قيمت بالاشون نمي ارزن به نظر من. سوني هم فقط يه مدلش(HX5) هست كه نسبتا خوبه ولي يكم گرونتر از اين كنونه
برو اينجا عكساشو ببين و با هر مدلي خواستي مقايسه كن:
کد:http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTM
سلام بچه ها fz35 کابل HDMI داره؟
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
ELSIN میگم fz35 فوکوس دستی هم داره؟
سلام بچه ها من یه دوربین canon می خوام با هارد اکسترنال لطفا راهنمایی کنین خیلی فوریه . مدلهای مختلفی که هارد اکسترنال دارن رو بهم معرفی کنین ممنون میشم.
سلام به همه دوستان :40::40::40::40::40:
می دونم که جای این سوال این جا نیست اما تاپیکی در مورد سرویس و نگهداری دوربین پیدا نکردم :13::13:
می خواستم بدانم در شرایط خاص که دور از خانه یا محل کار هستیم و به کیت مخصوص تمیز کردن لنز دوربین دسترسی نداریم
آیا میشه از الکل اتانول خالص 90 درصد که سفید رنگ و بدون بو است و در داروخانه ها فروخته می شود و یک تکه پنبه نرم و بهداشتی برای تمیز کردن لنز دوربین ( فقط لنز نه جای دیگه دوربین ) استفاده کرد
با تشکر
:11::11::11::11::11::11:
بله داره که 14 تومنهنقل قول:
بله MF یا فوکوس دستی هم داره
هارد اکسترنالنقل قول:
شما فیلم برداری میخواهید یا عکاسی
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
بهتره این کار رو نکنید ممکنه نوشته ها رو پاک کنه ,من اب رو ترجیح میدم:10:نقل قول:
بهتره این کار رو نکنید ممکنه نوشته ها رو پاک کنه ,من اب رو ترجیح میدم:10:[/QUOTE]
یعنی شما برای پاک کردن لنز فقط از آب استفاده میکنید من فکر نمیکنم لکه هایی که بر اثر برخورد انگشت ایجاد شدند و کمی چرب هستند را پاک کند :13::13:
در مورد پنبه استریل نظرتون چیه ؟ روی سطح لنز خش نمی اندازه ؟ راستش در زمانی که دستمال مخصوص میکرو فیبر در دسترس نباشد من چیزی نرم تر و طبیعی تر از پنبه سراغ ندارم نظر شما چیه ؟
:40::40::40::40::40::40:
از پارچه که برای عینکه هم میشه استفاده کردنقل قول:
پنبه استریل رو نمیدونم
دوستان نظری دارند ممنون میشم:10:
هم عکاسی و هم فیلم برداری
هارد اکسترنال
شما فیلم برداری میخواهید یا عکاسی
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
هم عکاسی و هم فیلم برداری
دوربین عکاسی که فیلم هم بگیره یا فیلم برداری که عکس هم بگیره
دوربین فیلم برداری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوربین عکاسی
کدوم یکی
یعنی شما برای پاک کردن لنز فقط از آب استفاده میکنید من فکر نمیکنم لکه هایی که بر اثر برخورد انگشت ایجاد شدند و کمی چرب هستند را پاک کند :13::13:نقل قول:
در مورد پنبه استریل نظرتون چیه ؟ روی سطح لنز خش نمی اندازه ؟ راستش در زمانی که دستمال مخصوص میکرو فیبر در دسترس نباشد من چیزی نرم تر و طبیعی تر از پنبه سراغ ندارم نظر شما چیه ؟
:40::40::40::40::40::40:[/QUOTE]
درود
با دستمال مخصوص تمیز کردن عینک و محلول از آب والکل که فقط 20 درصد الکل باشه مابقی آّ یا محلولی از 50درصد آّب و 50درصد مایع شیشه شور البته توجه داشته باشید که مایع شیشه پاکن آبی رنگ استفاده بشه نه رنگهای دیگر
سلام دوستان.
برای fz35 مموری کلاس 10 سان دیسک 16 gb مناسبه؟ (تقربآ52$)
یا مموری کلاس 6 سان دیسک 8 gb (تقریبآ25$).
کلآ مموری 8 گیگ برای fz35 کافیه؟و با اون میشه چه تعداد عکس,چند min فیلم برداری کرد؟
ممنون.
سلامنقل قول:
ممنون از کمک شما و دیگر دوستان
با کیفیت و با جزییات بودن عکس واسم خیلی مهمه
اگه بودجه رو ببرم تا 850 خوبه؟
نظرتون راجب کنون 550D(T2) چیه؟یا با همون 500 تومن یه نیکون P100
میشه در این مورد هم کمک کنین:وقتی یه دوربین اس ال ار میخرم لنزشم باهاشه؟یا باید این مثلا 800 تومنو بدم خود دوربین 550D و بعد مثلا 100 تومن بدم لنز ؟
550dدوربین بسیار خوبی هست و در ثبت جزییات بالا به علت مگاپیکسل بالاتر عملکرد خوبی دارد
اگر با لنز کیت 18-55 تهیه کنید که خوبه اما قیمتش بالا نمیره
اما نظر من اینه که با لنز 28-135 بگیرید که هم رنج کاملتری داشته باشید هم کیفیت بالاتر
دوربینهای SLR با لنز کیت و هم چنین بصورت بدنه جدا فروخته میشوند و انتخاب با شماست
که بر حسب نیاز با کیت خریداری کنید یا بدنه رو تنها بخرید و لنز را هم جداگانه
سلامنقل قول:
1 بله
2 بله
3 بله
کامل به شما بستگی داره با 8gig میشه 1150 با کیفیت عالی و 2248 با کیفیت خوب عکس گرفت فیلم هم بالای 2 ساعت (دوربین دقیق نمیزنه)
من 8gig کلاس 6 دارم
550D خیلی از P100 بهتره ,خیلینقل قول:
بله و میشه بگید بدون لنز میخام .پولشو کم میکنه و بدنه رو میدهنقل قول:
میشه در این مورد هم کمک کنین:وقتی یه دوربین اس ال ار میخرم لنزشم باهاشه؟
اگر لنز خوب میخواهید باید اندازه قیمت خود دوربین (تقریبا) پول لنز بدید (مثلا 600 تومن)نقل قول:
یا باید این مثلا 800 تومنو بدم خود دوربین 550D و بعد مثلا 100 تومن بدم لنز ؟
سلامنقل قول:
اگر برای تمیز کردن بدنه لنز از آب با کمی الکل استفاده کنید به شرطی که پنبه به محلول آغشته و کمی فشار بدید که پنبه دارای محلول زیاد نباشد مشکلی نیست
اما قسمت عدسی لنز رو فقط با یک دستمال عینک یا دستمال جیر که اتفاقا امروز یکعدد از ناصرخسرو خریدم
تمیز کنید
چون تمیز کردن بی احتیاط به مرور زمان به کوتینگ لنز آسیب میرساند
سلام دوستان عزیز
من یه دوربین عکاسی دیجیتال می خواستم بگیرم که فیلمبرداری خوبی هم بکنه
و تا اطراف 170-180 تومن باشه
خودم این مدل ها رو دیدم لطفا راهنمایی یفرمایید می خوام کیفیت تصاویر عالی باشن و امکانات
هم خوب باشه و چرا بعضی دوربینها مثلا 400 تومن هست ولی مثلا همون 12 مگاپیکسله؟
این دوربینها مد نظرم بودن
Fujifilm FinePix JX250
Fujifilm FinePix JV150
Sony Cyber-Shot DSC-W310
Fujifilm FinePix A235
Fujifilm FinePix AX280
Fujifilm FinePix AV180
Sony Cyber-Shot DSC-W330
Sony Cyber-Shot DSC-W320
Sony Cyber-Shot DSC-W310
Olympus FE-47
Canon PowerShot A1100 IS
Canon PowerShot A3100 IS
لطفا دوستان عزیز هر مدلی از بالا یا خودشون میگن قیمت و دلیل پیشنهاد رو حتی خیلی خلاصه بگن واقعا ممنون میشم
یا اگه مثلا مدلی هم تو چند ماه آینده قراره معرفی بشه.
با تشکر از راهنمایی دوستان
سلام
لازم نبود تاپیک جدا بزنید
در باره دوربین شما چه چیزی براتون مهمه زوم ,فیلم ,اندازه بعد بوجه شما خیلی کمه
دوربین چند ملیونی که 12 مگاپیکسل هم داریم:5:
کلا تو این رده Canon عالی کار میکنه و A3100 جدید تر از بقیه
کد:http://www.dpreview.com/news/1001/10010504canona3000_a3100.asp
دوربین عکاسی می خوام که فیلم هم بگیره با هارد اکسترنالنقل قول:
سلامنقل قول:
دوربینهای عکاسی هارد ندارند چه اینترنال چه اکسترنال
میتونید از رم با ظرفیت بالا استفاده کنید
من کلا کیفیت عکس و فیلمبرداری یا وقتی زوم میکنیم خوب زوم بشه و کیفیت کمتر پایین بیاد یا بعد از چاپ
کیفیت عکس خوب باشه تو این دوربینها بعضی هاشون 14 مگاپیکسله و من تو یکی از تاپیکها خوندم
که اندازه لنز و سنسور مهمه , از بین محصولات sony و canon و fujifilm کدوم بهتره؟ مخصوصا یکی دوتا از محصولات sony و
fujifilm , با کیفیت 14 مگاپیکسل عکس میگیرن.
میشه یه مدل خوب دوربین عکاسی canon همراه با قیمتش برام معرفی کنین. (با تشکر از ELSIN عزیز که با بردباری جواب سوالاتمو داد)
اخه با این پول که نمیشه همچی رو با هم داشت شما اگر 300 بوجه بزاری بهترین چیز رو معرفی میکنمنقل قول:
SX200 یا SX210
sony و canon و fujifilm + دوربین های Panasonic (البته نه تو ایران)
خواهش میکنمنقل قول:
شما هنوز قیمت و نیازتون رو عرض نکردید؟؟
بابا من که می خوام تو همین رنج قیمت بگیرم اینهمه دوربین تو این قیمتها هست
واسه خنده اینا رو تولید نکردن که, من واسه عکسها و فیلمهای خونوادگی میخوام شما همچی میگی با این پول نمیشه
پس اینهمه امکانات معرفی شده چیه؟ من کیفیت عکس اولویت اوله و دوم کیفیت فیلمبرداری و زوم ,
این رو میدونم که واسه کالای بهتر باید پول بیشتری پرداخت ولی من نیاز آنچنانی ندارم
هر از چندی که آدم مسافرت بره یا بخواد عکس خونوادگی بگیره می خوام.
با تشکر
سلام
در مورد دوربین Canon sx20 سوال داشتم
می خواستم ببینم باتری قلمی این مدل دوربین مشکلی بوجود نمیاره ؟ زود شارژ خالی نمیکنه ؟
چون قبلا Creative 880 داشتم و اون هم باتری قلمی داشت که با 2-3 بار استفاده از فلش ، زود شارژ خالی میکرد و خلاصه این باتری ها خیلی دردسر داشتن
می خواستم ببینم یک بار شارژ باتری برای گرفتن چه تعداد عکس با فلش جوابگو هست ؟
و آیا این دوربین با پورت USB هم قابل شارژ هست یا نه ؟
مرسی
چرا میزنی :10:نقل قول:
من گفتم با این پول نمیشه همه نیاز هاتون رو براورده بکنید
SX120 با 200 تومن بهترین چیزه کیفیت خوب و زوم خوب اما فیلم VGA داره بدون زوم
نه اما قلمی چیزه جالبی نیست:46:,اگر باطری استاندارد باشه نهنقل قول:
من به جای sx20 دوربین HS10 یا FZ35 رو پیشنهاد میکنم
هیچ دوربینی با USB شارژ نمیشه
مرسی دوست مننقل قول:
من خودم sx210 رو تصمیم داشتم بخرم امامردد بودم راستش قبل این دوربین g11 رو دیده بودم و دوربین خیلی مناسبیه تو کامپکت ها اما نمی دونم چقدر میتونم ازش استفاده لازم رو بکنم نظرت در مورد g11 چیه؟
راستی sx210 رو با کدوم گارانتی بگیرم تو فروم دیدم که خیلی ها ایده آل رو پیشنهاد میکنن تو سایت آفومار زده 288 تومن
از آفومار بگیرم یا ایده آل؟در ضمن دوربین ها که اصل و تقلبی ندارن که؟ با چه قیمتی بگیرم مناسبه؟
سلام به همه دوستان.
من یه کاربر آماتورم که 350 نهایتا 400 بیشتر نمیتونم هزینه کنم.به عکاسی علاقه دارم و دوست دارم به مرور یه کم حرفه ای تر دنبال کنم.
اولویت هام رو به ترتیب واستون میگم:
1-کیفیت عکس(طبیعی و زنده بودن عکسها-کیفیت رنگ-نویز کمتر....)و نه صرفا مگاپیکسل.
2-قابلیت فیلم برداری HD با کیفیت مناسب.
3-زوم مناسب.
4-کیفیت مناسب عکاسی از اجسام در حال حرکت.
اگه ممکنه با این مشخصات دو سری مدل معرفی کنید.یکی با تنظیمات تقریبا کامل دستی و یکی هم تنظیمات دستی بدون اهمیت(مهم نیست تنظیمات دستی داشته باشه یا نه)
خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید:11:
سلام به همه دوستان.
من یه کاربر آماتورم که 350 نهایتا 400 بیشتر نمیتونم هزینه کنم.به عکاسی علاقه دارم و دوست دارم به مرور یه کم حرفه ای تر دنبال کنم.
3-زوم مناسب.
اگه ممکنه با این مشخصات دو سری مدل معرفی کنید.یکی با تنظیمات تقریبا کامل دستی و یکی هم تنظیمات دستی بدون اهمیت(مهم نیست تنظیمات دستی داشته باشه یا نه)
سلام به همه دوستان.
3-زوم مناسب.
با سلام اساتید و دوستان گرامی من 2 سالی هست که g9 canon استفاده میکنم وتا حد زیادی هم راضیم حالا با امدن مدلهای جدید مثل g11 یا fz35 یا مدلهای دیگر ایا بنظر شما لازمه که دوربینو عوض کنم یعنی کیفیت وکارایی مدلهای جدید به اندازه کافی تغییر کرده؟ ضمنا برای کارهای حرفه ای هم نیست لطفا راهنمایی کنید .
سلامنقل قول:
اگر قصد حرفه ای تر دنبال کردن دارید باید به فکر تنظیمات دستی هم باشید
من به شما SX20 که 400 تومنه و یا FZ35 و HS10 که 450 تومن میشن رو معرفی میکنم
همه اینا بزرگ هستند (نه خیلیییی)
خیر فکر نکنم لازم باشه مکر زوم بیشتر و فیلم HD بخواهید که به شما برمیگرده :46:نقل قول: