خیرش رو ببینه انشاللهنقل قول:
فک می کنم ایشون اندازه ی تمام پستای شما توی این تایپیک خبر گزاشته باشن !
دوستان همگی موفق باشید .
روح جنرال فرانکو رو آزرده نکنید ( یکی ما رو از منبر بیاره پایین)
خیرش رو ببینه انشاللهنقل قول:
فک می کنم ایشون اندازه ی تمام پستای شما توی این تایپیک خبر گزاشته باشن !
دوستان همگی موفق باشید .
روح جنرال فرانکو رو آزرده نکنید ( یکی ما رو از منبر بیاره پایین)
ادعای عجیب یک روزنامه اسپانیایی در مورد رئال مادرید
هورا اسپرت, یک روزنامه اسپانیایی ادعا کرده است, مسوولان رئال مادرید امضای قرارداد با کریستیانو رونالدو در تابستان آینده را در دست انجام دارند.
روزنامه الموندو از جانب یکی از نزدیکان رامون کالدرون, رئیس رئال مادرید نوشته است, سفیدپوشان برنابئو قطعا در بازار نقل و انتقال تابستانی با ستاره پرتغالی یونایتد قرارداد امضا خواهند کرد, اما فعلا نمی توانند این خبر را رسما به سمع عموم برسانند.
پدرو تراپوته, یکی از دوستان صمیمی کالدرون به دنبال شکست سنگین رئال مادرید مقابل بارسلونا در مصاحبه با الموندو خبری را فاش کرده است که به شرح زیر است:
- تراپوته:"اگر سوال شما این است که با این شرایط بحرانی چه کاری می خواهیم, انجام دهیم, باید بگویم از همین حالا تدابیری اندیشیده ایم و برای تابستانمان با یکی از بهترین بازیکنان دنیای فوتبال قرارداد امضا کرده ایم."
-خبرنگاران الموندو:"آیا منظورتان کریستیانو است؟"
تراپوته:"بهترین بهترین ها. بله او کریستیانو است و کسی دیگری غیر از او نمی تواند باشد. اما فعلا نمی توانیم این خبر را فاش کنیم."
-خبرنگار الموندو:"چرا نمی توانید این خبر را فاش کنید. الان بهترین زمان برای این کار است, زیرا شرایط رئال روز به روز بدتر می شود و هواداران این تیم نیاز به شنیدن خبرهایی دارند که آنها خوشحال کند."
-تراپوته:"خیر, فعلا صلاح نیست این خبر را به مردم برسانیم, زیرا دلایلی وجود دارد که مانع ما برای انتشار این خبر می شود."
کالدرون همواره نشان داده است, نگران بدتر شدن رابطه اش با منچستریونایتد است, برهمین اساس به نظر می رسد یا او قصد دارد بار دیگر مسوولان این تیم را امتحان کند و در صورت مساعد بودن شرایط این بازیکن را به خدمت بگیرد و یا اینکه رابطه اش را با آنها تیره تر کند.
نقل قول:
از دوستان خواهش میکنم جو دوستانه تاپیک رو بهم نزنن همه رئالی هستیم و به این مسئله افتخار میکنیم.
مهم نیست کی چکار کرده اگه کسی تاپیک رو زده مهم نیست و همینطور اگه کسی به اندازه تمام پستهای من هم خبر گذاشته و فعالی بوده کار خوبی کرده اما باز مهم نیست .
مهم عشق و علاقه به رئال هست و ما همه اینکارهارو نکردیم مگر بخاطر عشق و علاقهمون به رئال عزیز.
پس از دو دستگی خواهش بپرهیزید که در شان هواداران رئال نیست.
با تشکر
ok...
من بی خیال اینجا میشم تا دوگانگی ایجاد نشه...
اینجا خوش گذشت به من...دوستای خوبی پیدا کردم و هنوزم باهاشون دوست هستم...
دیگه اگه حس و حالی بود فقط در گروه میام و صحبت میکنم...
اما دیگه اینجا نمیتونم بمونم...
با این تاپیک خداحافظی میکنم برا همیشه...
مرسی برای تحمل من...
موفق باشید...
آخی!
دوست جان حالا قهر نکن تو رو خدا ! احمد که چیزی بدی نگفت!
والا منم نمیدونم این دوستمون از چی ناراختهنقل قول:
به هر حال دوست داریم دوباره اینجا بیاد:20:
بابا اين چه وضعه تاپيكه
به شاهين گزارش داده شد و اون كاربر bla3ter بن شد پس ديگه خيالتون راحت و ادامه بديد
آقا من اینترنتم قطع بود، اینجا چه خبر شده؟ دعوا دشه؟!!! : دی
نفس کشششششششش! کی به چارلیز حرف زده؟!!! O-:
چارلیز بی خیال بابا ...
باید یه چیز رو اعتراف کنم یکی از کسایی که این تاپیک و نذاشت بار فنیش بیاد پایین خودتی حالا کجا می خوا بری ....
ادامه داشته باش ...
بچه ها مژدگونی بدین بیاد !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تابستون رونالدو میاد رئال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این خبر بهتر هم میشه ؟
خبر رسمیه؟مقامات تائید کردن؟نقل قول:
ادعای عجیب یک روزنامه اسپانیایی در مورد رئال مادرید
هورا اسپرت, یک روزنامه اسپانیایی ادعا کرده است, مسوولان رئال مادرید امضای قرارداد با کریستیانو رونالدو در تابستان آینده را در دست انجام دارند.
روزنامه الموندو از جانب یکی از نزدیکان رامون کالدرون, رئیس رئال مادرید نوشته است, سفیدپوشان برنابئو قطعا در بازار نقل و انتقال تابستانی با ستاره پرتغالی یونایتد قرارداد امضا خواهند کرد, اما فعلا نمی توانند این خبر را رسما به سمع عموم برسانند.
پدرو تراپوته, یکی از دوستان صمیمی کالدرون به دنبال شکست سنگین رئال مادرید مقابل بارسلونا در مصاحبه با الموندو خبری را فاش کرده است که به شرح زیر است:
- تراپوته:"اگر سوال شما این است که با این شرایط بحرانی چه کاری می خواهیم, انجام دهیم, باید بگویم از همین حالا تدابیری اندیشیده ایم و برای تابستانمان با یکی از بهترین بازیکنان دنیای فوتبال قرارداد امضا کرده ایم."
-خبرنگاران الموندو:"آیا منظورتان کریستیانو است؟"
تراپوته:"بهترین بهترین ها. بله او کریستیانو است و کسی دیگری غیر از او نمی تواند باشد. اما فعلا نمی توانیم این خبر را فاش کنیم."
-خبرنگار الموندو:"چرا نمی توانید این خبر را فاش کنید. الان بهترین زمان برای این کار است, زیرا شرایط رئال روز به روز بدتر می شود و هواداران این تیم نیاز به شنیدن خبرهایی دارند که آنها خوشحال کند."
-تراپوته:"خیر, فعلا صلاح نیست این خبر را به مردم برسانیم, زیرا دلایلی وجود دارد که مانع ما برای انتشار این خبر می شود."
کالدرون همواره نشان داده است, نگران بدتر شدن رابطه اش با منچستریونایتد است, برهمین اساس به نظر می رسد یا او قصد دارد بار دیگر مسوولان این تیم را امتحان کند و در صورت مساعد بودن شرایط این بازیکن را به خدمت بگیرد و یا اینکه رابطه اش را با آنها تیره تر کند
فرگوسن: با رئال مادريد معامله نخواهم کرد
الکس فرگوسن سرمربي تيم فوتبال منچستر يونايتد انگليس اعلام کرد علاقه اي به معامله با باشگاه رئال مادريد اسپانيا ندارد.
فرگوسن اين اظهارات را روز پنج شنبه در واکنش به گزارش روزنامه الموندو اسپانيا بيان کرد که در ان امده بود باشگاه هاي منچستريونايتد و رئال مادريد توافق کرده اند کريستيانو رونالدو ستاره ملي پوش پرتغالي تيم فوتبال منچستريونايتد در پايان اين فصل به رئال مادريد بيوندد.
فرگوسن پس از پيروزي پنج بر سه تيمش مقابل تيم فوتبال گامبا اوزاکا ژاپن در چارچوب رقابت هاي قهرماني باشگاه هاي جهان، گفت : " فکر مي کنيد من با
اين اوباش وارد معامله خواهم شد؟ به هيچ وجه ، به انها چيزي نخواهم فروخت ".
کريستيانو رونالدو تلاش کرد پيش از اغاز فصل جاري به باشگاه رئال مادريد بپيوندد و اين باشگاه نيز بارها تمايل خود را براي جذب اين بازيکن اعلام کرد اما باشگاه منچستر يونايتد با انتقال رونالدوي بيست و سه ساله موافقت نکرد.
اسوشيتدپرس از يوکوهاما اعلام کرد رونالدو تا سال دو هزار و دوازده ميلادي با باشگاه منچستريونايتد قرارداد
اخبار میگفت
این خبر به طور مخفی لو رفته مثل اینکه
عجب مزخرفیه این فرگوسن ایشاالله بخوره به پست رئال دوباره 4تا گل بخوره حذف شه تا حرف دهنش رو بفهمه:19:نقل قول:
سلام بر و بچز رئالی. من بنا به درخواست احمدگل و عزیز اومدم! :دی
خبرگزاري فارس: دروازه بان رئال مادريد از مهاجم كامروني بارسلونا خواست او را در كمك رساني به كودكان افريقايي ياري كند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ايكر كاسياس به عنوان سفير صلح و دوستي سازمان ملل متحد در نامه اي از ساموئل اتوئو خواست براي كمك به كودكان افريقايي او را راهنمايي كند.
كاسايس در نامه خود خطاب به اتوئو آورده است: يك بار ديگر به من پنالتي بزن. اين بار در زمين چمن آكادمي خودت در كامرون .با تو به تمام نقاط افريقا سفر مي كنم و قصد دارم در پروژه اي 10 ساله مالاريا را ريشه كن كنم.
خبرگزاري فارس: مدافع با سابقه رئال مادريد از روند كنوني اداره باشگاه به شدت انتقاد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ميشل سالگادو گفت: نمي دانم چرا مدام از بحران در رئال مادريد صحبت مي كنيم در حالي كه هيچ بحراني در تيم وجود ندارد.
وي افزود: مشكل مادريد نداشتن پروژه طولاني مدت است .متاسفانه هر بار كه بازيكنان به يك تعادل تاكتيكي مي رسند همه چيز يك شبه تغيير مي كند.
خبرگزاري فارس: مدافع سابق بارسلونا و حال حاضر ويارئال اسپانيا گفت: روزي شاهد شرايط بحراني بارسلونا خواهيم بود.
به گزارش خبرگزاري فارس، ادميلسون عنوان كرد: اكنون بارسلونا در همه بازي هاي خود به پيروزي دست پيدا مي كند. وقتي يك تيم مدام پيروز مي شود همه چيز خوب است و كارها درست پيش مي رود.
وي افزود: بگذاريد تا زمان بحراني بارسا هم فرا برسد آن وقت درباره پپ گوارديولا قضاوت كنيد. ريكارد در بدترين شرايط مارا به مقصود مي رساند او بهترين بود و ما بدترين.
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق رئال مادريد در آستانه پيوستن به اشتوتگارت، سران اين تيم اسپانيايي را تهديد به افشاگري كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، برند شوستر گفت: براي ملحق شدن به تيم اشتوتگارت عجله اي ندارم اما بي ترديد پيشنهاد ارزشمند و قابل تاملي است.
وي افزود: نمي خواهم در آلمان مربيگري كنم آنها سال ها پيش بايد قدر مرا مي دانستند اما اكنون شرايط فرق كرده است.
شوستر در واكنش به اظهارات اخير مقامات رئال مادريد گفت: ناگفته هاي رئال مادريد بماند براي بعد. اگر آنها همچنان به سخنراني هاي بي پايه و اساس خود ادامه دهند من نيز مجبور مي شوم به برخي حقايق اشاره كنم.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:متاسفانه بعضی ها میان اینجا، یه شب میخوان بیان تو جمع دوستان قدیمی و پیش کسوت تاپیک و افسار تاپیک رو بدست بگیرن!نقل قول:
خوب این بد نیست که روز به روز طرفداران بیشمار رئال، پاشون به تاپیک باز بشه، اما بهتر هست که کمی احترام بزاریم، حداقل به اونایی که امری هست دارن تو این تاپیک، چه در روزهای خوب، و چه در روزهای بد رئال، فعالیت میکنن!!!:46:
امیدوارم دوست خوبمون هم دوباره برگرده.:40:
فابیو کاناوارو، مدافع تیم رئال، در اظهار نظری درباره ی لیونل مسی گفت:
"من بازیکنانی چون مارادونا رو دیدم که مدام روشون خطا میشد، اما هیچ وقت شکایتی نمیکرد"
"اما احساس میکنم که مسی خودش رو گاهی بیخود به زمین میندازه، اون بهتر هست که بیشر رو پاهاش واسته و کمتر شکایت کنه!"
"اگر چه در مقابل بارسا باختیم، اما من از نحوه ی بازیمون راضی بودم، اونم فقط به یه دلیل! بعد از مدت ها مثل یک تیم بازی کردیم و باید همینطوری ادامه بدیم"
مرد سال 2006 در باره ی ایکر کاسیاس و سرخیو راموس گفت:
"من هم دقیقا همین مسیری که راموس و کاسیاس رفتند رو بعد از جاج جهانی 2006 رفتم!"
"اونا در یورو قهرمان شدند، و وقتی به یه لیگ با بازی های عادی برگشتند، همون بازیکنان قبلی نبودن!"
"در باره ی ایکر هم همینطور هست، برای من، اون بهترین هست. قبول دارم که کمی افت کرده، اما میتونه دوباره برگرده. درباره راموس هم این مساله صادق هست، اون باید بدونه زمانی که در حالت ایده آل خودش نیست، نیاز هست ساده رفتار کنه"
مدافع مرکزی تیم رئال، درباره ی حریف بعدی خود در لیگ فهرمانان گفت:
"من تیم های ایتالیایی رو دوست ندارم، بازی اونا اصلا با نحوه ی بازی ما سازگار نیست! من یک حریف قوی میخوام، اما نه از ایتالیا، از انگلستان مثلا بهتر هست."
"من معتقدم که ما میتونیم دهمین قهرمانی خودمون رو بدست بیاریم! بعد از اینکه در کوپا د ری متوقف شدیم، تمام فکر ذهن خودمون رو به این مسابقات معطوف میکنیم، در ماه های ژوئن و فوریه تمام وقت خودمون رو به فکر کردن در این باره صرف میکنیم که، چطور پیشرفت کنیم!"
منبع: سایت گل
من توی پارس فوتبال بوده و هستم. تا دیروز هم به این تاپیک نیومده بودم، اما مثل اینکه تاپیک پویایی دارین . . .
وای لیورپول خیلی خطریه الان
مرسی بابت اخبار دوستان
من می گم می بازیم !! :دي
مرحله یک هشتم لیگ قهرمانان اروپا قرعه کشی شد و طبق متن زیر تیم ها باید در روزهای 24 و 25 فوریه بازی های رفت و در روزهای 10 و 11 مارچ بازی های برگشت رو برگزار کنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Chelsea FC (ENG) v Juventus (ITA)
Villarreal CF (ESP) v Panathinaikos FC (GRE)
Sporting Clube de Portugal (POR) v FC Bayern München (GER)
Club Atlético de Madrid (ESP) v FC Porto (POR)
Olympique Lyonnais (FRA) v FC Barcelona (ESP)
Real Madrid CF (ESP) v Liverpool FC (ENG)
Arsenal FC (ENG) v AS Roma (ITA)
FC Internazionale Milano (ITA) v Manchester United FC (ENG)
Source: UEFA
تیم هایی که با رنگ نارنجی مشخص شدن، در بازی رفت میزبان هستن!
بارسا با ---- افتاد! آخه خر شانسن چقدر اینا بابا!
بازی منچستر و اینتر هم خیلی جذاب هست:دی
دوباره کل کل فرگوسن با مورینیو!
واقعا اين بارسا خيلي خر شانسهنقل قول:
بنيتس استاد ليگ قهرمانانه خدا كنه حذف نشيم
سلام بر همگی:
اول که نمیدونم این دو روزی که نبودم چه اتفاق ناگواری افتاده اما هر چی بوده بد بوده.
در ابتدا خدمت دوست عزیز و گرامی خودم ابولفضل(crespo) خوش آمد میگم و بهش میگم که پویا تر و قشنگ تر از هر تاپیکی رو خواهی دید.
اینجا شاید به فعالی پارس نباشه ما مطمئن باش خیلی با صفا تر از اونجاست.
دوستان این کرسپو عزیز از بچهای گل روزگاره قدرش رو بدونین.
اما
اما اما
اما اما اما
در مورد دوست عزیزتر از جانم گاگو:
خدا شاهده من هیچ قصد و غرضی نداشتم فقط و فقط بخاطر این گفتم که دعوای بین دوست خوبمون گاگو و مجیک پایان یابه .
منظورم این بودش که:
مهم نیست من این تاپیک رو ایجاد کرده باشم و دیگه بر نگشته باشم و همینطور مهم هم نیست من به اندازه تمام پستهای دیگران خبر گذاشته باشم و فعال بوده باشم.
مهم اینه من یک رئالی هستم و به این مسئله افتخار میکنم و در شان یک رئالی نیست که بخاطر این ظواهر بینی با دوستانش در بیفته.
فقط و فقط منظورم این بودش
حال اگر که در املا و طرز نوشتار اون من اشتباهی کردم صمیمانه از هر دو عزیز عذر خواهی میکنم .
و خواهش میکنم اینقدر زود رنج نباشین ابتدا بشنوید دلیل محکوم رو بعد حکم کنید.
باز هم عذر میخوام همه میدونن که تمام تلاش من فقط بخاطر هر چه صمیمی تر شدن و در عین حال پویا تر شدن تاپیک بوده نه چیز دیگر.
----------------------------------------------------------------------------------
این دور روز که نبودم شارژ یک ماه من تموم شد شنبه میرم دوباره واس یه ماه شارژ میکنم و باز مث قبل فعال میشم.
اما در مورد خبر رونالدو.
بی صبرانه منتظر اون روزیم که رونالدو رو سفید پوش ببینم و ببینم که پشت سر هم بازیکنان حریف رو دریبل میزنه و در سانتیاگو برنابئو هرنمایی میکنه .
اما دیگه از این خبرهای کذب و واهی حالم بهم میخوره همین خبرها و همین حواشی و همین دلقک بازی سران باشگاه باعث این افت شدید ما تو این فصل شد.
به نظر من هنوز خیلی زوده واس این حرفا.
---------------------------------------------------------------------------------
در مورد برخورد ما با لیورپول بگم:
بازی فوق سختی خواهیم داشت اینکه چکار میتونیم مقابل این تیم چغر بکنیم نمیدونم فقط امیدوارم این فصل این تیم بسیار اماده رو ببریم.
واقعا تیم قویی هستش اگر که ما این تیم رو ببریم بهتون قول میدم که قهرمان این سری خواهیم شد .
بردن لیور در این شرایط عالی که لیور داره فقط = قهرمانی
ایشالا میبریم شما هم امیدوار باشید و داعا کنید.
---------------------------------------------------------------------------
ممنون بابت اخبار دوستان
یا حق
ممنون احمد جان. شما خیلی لطف داری. منم تمام سعیم رو میکنم که اینجا هم فعال باشم. فقط از فردا یا پس فردا تا یه مدتی کلاً نیستم. یعنی به کل نت نیستم :دی. (این مدت به احتمال زیاد کنتر از 2 هفتست :دی)نقل قول:
خدایی به آماده ترین تیم امسال خوردیم. من عاشق بنیتزم ولی خدا کنه تیمش جلوی ما گند بزنه.
خدا کنه تیممون به شرایط ایده آل برگرده.
شرمنده که بعده دو صفحه این پست رو می دم ولی می خواستم بگم رئال داره چوبه کارای بعضی ها رو می خوره ...نقل قول:
بچه ها مژدگونی بدین بیاد !!!!
تابستون رونالدو میاد رئال
از این خبر بهتر هم میشه ؟
اگه می تونن بیارنش خب بیارنش ولی دیگه این قدر طمع خوب نیست ...
روبینهو چش بود ....
ما فکر می کنیم این خبر به نفعه رئاله اما این در ظاهره در باطن می تونه خیلی زیاد به رئال لطمه برنه ...
همین چند ماه پیش بود که به خاطه همین رونالدو می خواست تو رئال دعوا بشه چه کسایی که بهشون بر نخورد ...
شما اصلا" خبر و بی خیال بشین امیدوارم کالدرونم بی خیالش بشه البته البته اگه تو اومدنه رونالدو مشکلی باشه ...
در کل این خبر ها فقط و فقط و فقط به رئال لطمه می زنه ....
امیدوارم ساله دیگم این چیزایی که امسال پیش اومد نشه ...
موفق باشـــــــید ...
کاش این لیورپول رو بزنیم از این تیم متنفرم :2: مثل بایرن:2:
هر سال ما تو لیگ قهرمانان می خوریم به تیمهای فوق آماده حالا فرقی نداره لیورپول باشه موناکو باشه ---- باشه یا یوونتوس
رونالدو بدرد رئال نمیخوره!!!نقل قول:
این خبر هم فقط آرامش و نظم تیم رو بهم میریزه!!!
رونالدو تمام افتخاراتی که یک بازیکن میخواست رو به نوعی بدست آورده، دیگه اون انگیزه ی گذشته رو نداره. فقط بازیکنایی مثل زیدان تا آخرین روز بازیشون در سطح بالا بازی میکنند، کسایی مثل رونالدینیو هم هستن که خیلی زود
ارضاء میشن، من میگم رونالدو هم اینطور هست.
ضمن اینکه الان تیم به آرامش و یک دستگی نیاز داره!
من که از رونالدو متنفرم. چون این بشر رو مقصر ناکامی های این فصل میدونم، اگه این کالی ببو گلابی احمق اینقدر به این کریس نمی
چسبید ما الان اوضاعمون خیلی بهتر بود. ضمن اینکه این ببو گلابی آدمی نیست که بتونه فوق ستاره بخره. این کار فقط از عهده پرز
بزرگ و عزیز بر میاد. به امید برگشت باشکوه پرز بزرگ.
آره میتونیم به اندارزه ی زیادی امیدوار باشیم که 4 ماه دیگه پرز رو ببینیم دوباره
بازی با لیورپول کی هست ؟؟؟ بهمن ماه ؟؟؟
:دینقل قول:
الان اخبار ورزشی اعلام کرد :
7 و 8 اسفند : بازیهای رفت
21 و 22 اسفند : بازیهای برگشت
سلام بلاخره وصلیدم به اینترنت:
اول خدمت دوست بسیار عزیم عرض کنم بابت اون پست شرمنده اخه بعد دو روز تو کافی نوشتم به اون دلیل زیاد شد الان دیگه اینترنت خونه وصلیده مشکل حل شده.
باید بگم که اومدن رونالدو هم میتونه خوب باشه هم نه کلا بازی کردن کنار بزرگان یه انگیزه خاصی به بقیه میده به نظر من از این نگاه و کلا ممکنه در رئال مثل همیشه خوب کار کنه ممکنه خوب باشه.
اما در نگاه واقعی تر میشه فهمید که بیشتر مضر خواهد بود چون با پولی فراوانی که بدون شک دریافت خواهد کرد حسودهای پیدا خواهند شد و در کل اوضاع دوستانه اخیر رئال بهم خواهد ریخت که من امیدورام اینطور نشه اما من دلم میخواد یه روزی در آسایش کامل بیاد رئال.
نگران لیورپول هم نباشید ایشالا تا اون موقع افت میکنه
امیدوارم این بار پخش بازی رئال با شکست این تیم همراه نباشه :27: