بچه ها دوستم ميخواد بره قاب 5700 رو عوض كنه
به منم پينشهاد داد
ولي خب من قبول نكردم
نظرتون چيه؟!!!!!!!
يا حق (:
Printable View
بچه ها دوستم ميخواد بره قاب 5700 رو عوض كنه
به منم پينشهاد داد
ولي خب من قبول نكردم
نظرتون چيه؟!!!!!!!
يا حق (:
نقل قول:
مجید جان سی پی یو ی 5700 دو هستی ای و از 95 و 95 8 گیگ قوی تره.
و با ان 82 برابره.
مشخصاتش:
arm 11-core due-369 Mhz
Texas instrumentساخت کارخانه ی
اینجا رو یک نگاه بندازید واسه CPU گوشی هاست
نقل قول:
کد:http://www.nokia-tuning.net/index.php?s=processor
سينا جان cpu 5700 يك هسته اي هست...ولي CPU N82 , N95 8GB , N95 دو هسته اي هست البته با Clock rate كمتر يعني 332 MHz ...نقل قول:
5700
Single CPU
CPU Type: ARM 11
CPU Clock Rate: 369 MHz
N82
Dual CPU
CPU Clock Rate: 332 MHz
3D Graphics HW Accelerator
N95 8GB و N95
Dual CPU
CPU Clock Rate: 332 MHz
3D Graphics HW Accelerator
همونطور كه ميدوني CPU هاي دوهسته يه قسمت مجزا فقط براي دوربين گوشي دارند...به همين خاطر انقدر سرعت بالا اومدن دوربين و سيو عكس ها عاليه...
شاد باشي:40:
یونس جان من میدونم سی پی یو ی ان 82 دو هسته ای هست.
ولی چرا تو جی اس ام ارنا چیزی ننوشته؟
درسته...نقل قول:
آخه GSMArena زياد وارد جزييات نميشه...برو تو اين لينك همه زندگينامه 5700 رو نوشته...:31:
شاد باشي:40:کد:http://www.forum.nokia.com/devices/5700_XpressMusic
از Gps data گوشی چطوری میشه استفاده کرد؟
باید یه جی پی اس اکسترنال بخری.
بعد با بلوتوث بینشون ارتباط برقرار کنی.تا موقعیتت رو نشون بده.
این قاب رو کسی تو ایران دیده؟؟
خیلی توپه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من حدود 9 . 10 ماهی میشه که این گوشی رو گرفتم گوشی عالیه و راضیم. اما سه روز پیش یه دفعه خاموش شده و بالا نمیاد . روشن می کنم یه صفحه سفید میاد و بعد میره و همین !!! دیدین وقتی روشن می کنین همه کلید ها روشن میشن ؟ اون جوری میشه ! کسی هست کمکم کنه ؟
نمیدونین مشکلش چیه ؟
باطری هم شارژش پره . به نظر من از باطری نیست. میشه کمک کنین ؟
سلام
من حدود 9 . 10 ماهی میشه که این گوشی رو گرفتم گوشی عالیه و راضیم. اما سه روز پیش یه دفعه خاموش شده و بالا نمیاد . روشن می کنم یه صفحه سفید میاد و بعد میره و همین !!! دیدین وقتی روشن می کنین همه کلید ها روشن میشن ؟ اون جوری میشه ! کسی هست کمکم کنه ؟
نمیدونین مشکلش چیه ؟
باطری هم شارژش پره . به نظر من از باطری نیست. میشه کمک کنین ؟
به عبارت کلی اینگار بوت نمیشه که بالا بیاد . میشه کمک کنین ؟
خواهش
افتاده زمین ؟
من که تا الان این مشکلو نداشتم!
منم تا حالا همچین مشکلی نداشتم. یه 5300 بود که کشوشو باز کردم ،دیگه روشن نشد.نقل قول:
جنی شده.
شما فرمت کن. گوشی رو کامل خاموش کن .بعد دکمه های * و 3 و دکمه ی سبز رو بگیر. بعد گوشی رو روشن کن و انقد نگه دار که ارم دستهای نوکیا بیاد.
اگه درست نشد ببر یه تعمیرگاه برات فلشش کنه.
حداگثر هم 10 تومن میشه.
اگه به اين نتيجه رسيديم كه CPU گوشي 5700 تك هسته اي پس چرا برنامه X-Plore سي پي يو رو 192 نشون ميده؟
اون برنامه معتبر تر یا این سایتنقل قول:
کد:http://www.nokia-tuning.net/index.php?s=processor
چرا وقتی 10 دقیقه با گوشی صحبت می کنی اینقدر اسپیکرش داغ میشه؟
من یکدفعه گی گوشیم شارژش از 6 تا به یکی رسید در صورتی که فقط نیم ساعت آهنگ گوش کردم اما قبلا با اون فیلم سینمایی هم دیدم
هروقت که خاموش و روشنش می کنم 3 خط از باطریش کم میشه
این ها از خود گوشی یا از باطریش
لطفا کمکم کنید
حتمآ پیش تعمیر کار ببره بهتره چون اشکال سخت افزاری نه نرم افزار در ضمن هزینه فلش 4 یا 5 تومن میشه نه 10 تومن.نقل قول:
این برنامه در نشان دادن CPU در 5700 مشکل داره بهش اعتنا نکنید.نقل قول:
این رو راست میگی منم بهش دقت کردم واقعآ داغ میکنه انگار که میخواد بترکه.نقل قول:
بعداد خط ها معمولآ با روشن خاموش کردن این ور اونور می شه .اگر مقدار نگهداری شارژ در زمان کوتاه واقعا کم شده باشه با یه باطری دیگه امتحان کنید. برخلاف اون خطها خودتون زمان بگیرید ببینید چه مدت شارژ نگه میداره.نقل قول:
نمی دونم عجیبه
من گوشیم 6 تا شارژ داشتم نیم ساعت داشتم باهاش آهنگ گوش می کردم شارژش تموم شد و گوشی خاموش شد
اما یک ربع زدم شارژ 6 تاش پر شد و هنوز هم پره
خیلی عجیبه!!!! :18:
بچه ها مي دونستيد كه 5700 هاي جديد از اول روشون firmware ورژن 3.83.1 و تازه كاتالوگ هاشون هم update شده يعني تشون نوشته افزايش مموري Up to 4GB:27: .
یه سوال:
N-Gage II روی 5700 نصب میشه؟ اصلا کارش چیه؟ به چه درد میخوره؟ لطفا لینکش رو اگه دارین بگذارید.
متشکرم.
قاب فابريكش چنده؟ از كجا بفهميم كه قابي كه ميخريم اصله؟
نقل قول:
بعلللللللللللللللللللهههه ه. نصب میشه.
البته یه ذره سخته.
کارش چیه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
امولاتور نصب یه سری بازی بسیار با کیفیت و قشنگه.
قاب از قیمت 3000 تومن هست تا حدود 30000.نقل قول:
قاب فابریکش و درجه 1ش حداکثر 35000 تومنه.باید رنگش تقریبا مات باشه. نه خیلی براق نه خیلی روشن.
یه مقدار هم حالت مخملی داشته باشه.
اگه در نصب N-Gage Installer مشكل پيدا كردي به من بگو چون من نتونستم رو گوشيم نصبش كنم از بروبچ هم كمك خواستم جوابم رو ندادن از اخر يك كار ديگه كردمنقل قول:
کار سختی نیست نصب امولاتور ان گیج .. میشه نبش کرد
به اين لينك مراجعه كن:نقل قول:
شاد باشي:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=207719
به نظر من اين گوشي كه خودم هم دارم نسبت به قيمتش خيلي توپه
و البته فراموش نكنيد كه نوكيا هست و كلاسش خيلي بالايه
دوست من مگه حالا کسی به گوشی شما توهینی کرد ...!!!!!
بله 5700 جزوء بهترین گوشیهاست
نقل قول:نقل قول:تایید میشه...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:5:نقل قول:
درب پشت گوشی که روی باتری قرار میگیره دو تا پایه داره که دیروز واسه من هر دوتا پایه اش شکست!
آیا درب پشت باتری رو میتونم از جایی تهیه کنم یا اینکه توی قابهای فابریک که میفروشند هست؟
اگه نیست باید چیکار کرد؟
قاب با این مشخصاتو 18 تومن گرفتم.نقل قول:
ThanX. ByE
شما که قاب خریدی درب پشت باتری روش نبود؟نقل قول:
سلام دوستان من یه سئوال داشتم
من وقتی یه تم رو 5700 نصب میکنم بعضی icon هاش تغییر نمیکنه مثل ایکون personalize,application نمی دونم واسه شما هم همینطوره یا نه؟؟در هر صورت چطور میشه این مشکلو حل کرد؟؟
البته تو تصویر این تم هادر سایتشون که نگاه میکنم میبینم این مشکل اونجا نیست و همه ایکونها تغییر کردند!!!
اگه میشه کمک کنید
به احتمال 90 درصد نیست.(توی قابهای فابریک که میفروشند هست-کل قاب رو میخری) ولی تگر تعمیر گاه جایی آشنا داری شاید داشته باشه. ولی به احتمال 90 درصد اصلا به صورت تک وجود نداره.نقل قول:
نقل قول:
شما یه قاب ارزون بگر فقط درشو بنداز روش
مورد نادریه!نقل قول:
(شوخی کردم)
دیده بودم یکی دیگه هم این سوال رو پرسید( شاید خود شما بودید):
1.اگه بعضی ایکون ها تغییر میکنن و باقی خیر = مشکلی وجود نداره(خود تم اینجوریه و عکس ها هم بیخود هستند)
2.در غیر هین صورت احتمالا مشکل گوشی هست
راست میگی. ولی بهتره فاب باشه. چون معمولی ها کج و کوله اند و سایزشون هم رعایت نشده.نقل قول:
با هک کردن گوشی و اضافه کردن یه فايل اين مشکل حل ميشه. شايد تو اين فروم آموزشش رو گذاشته باشننقل قول:
اگه نبود بگيد بزارم.:5:
اگه تو همین تاپیک بذاریدش ممنون میشم من که نتونستم پیداش کنمنقل قول: