با سلام
دوستان نحوه آپديت iextreme1.6چه جوري هست من هر چي گشتم نتونستم پيدا کنم
البته با لينک فايلهاي لازم
ممنون از دوستان
با سلام
دوستان نحوه آپديت iextreme1.6چه جوري هست من هر چي گشتم نتونستم پيدا کنم
البته با لينک فايلهاي لازم
ممنون از دوستان
یه سلام گرم خدمت همه دوستان
دستگاه 360 بنده هر وقت که داخل درایوش dvd نباشه درش باز نمیشه مگر اینکه به صورت افقی دستگاه رو بخوابونی و لی وقتی که داخلش dvd باشه در هر صورت باز میشه و مشکلی نداره.
در ضمن درایو دستگاه بنده سامسونگ هسته
ايراد از تسمه درب درايو هستنقل قول:
تعويض کن درست ميشه
دوستان من بدبخت اگه دیروز می خریدم به این وضع نمیفتادم!!!
فتحی امروز تموم کرد!!next gen هم زنگ زدم گفت 340!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دیگه می خوام ارکید بگیرم!با یک هارد دست دو.
بابا این کجاش گرونه ! ( زمان ما میگرفتی چی میگفتی ! حالا هی میگم اینو : دی ) !نقل قول:
پسر خوب همون Permium بگیر هارد دسته 2 مخصوصا 60 گیگ گیر نمیاریا ! حالا ببین کی گفتم !
سلام
من امروز بازی اویل 5 رو اجرا کردم...بعدش جاهایی که به صورت فیلم ه، وسط صفحه یه خطی ظاهر میشه(یه جورایی انگار کم میاره!!)
میخواستم ببینم مشکل از دستگاه یا تلویزیون؟؟ (تلویزیون هم سامسونگ سری 6ه!!)
سلام.
بذارید من 1 سری اطلاعات بدم و 1 سری سوال بپرسم:
من چند ماه پیش دنبال XBox360 بودم.
اون موقع Falcon خیلی رو بورس بود. (فکر کنم الان به گدا بدی، قهر کنه! :27:)
هنوز هم Liteon کپی خور نشده بود.
حالا سوال کلی:
تو رو خدا یکی حوصله کنه و بگه از اون موقع تا امروز چه چیز هایی فرق کرده.
آخه نمی خوام برم دنبال تک تکش.
مثلاً امروز یه Next Generation دیدم. حالا برم 4 ساعت ببینم چی بوده، آخرش بفهمم مثلاً بازار گرمی بوده.
آها، راستی فرق Premium و Elite رو هم بگید.
زمان ما Elite واسه خودش یه Live Gold داشت ولی الان نوشته Silver. چی شده؟
الان فرقشون فقط یه کابل ه و سیاه بودن و 60 گیگ هارد؟
از نظر قیمتی چه فرقی کردند؟
الان کف بازار (:46:) چنده؟
تو پرانتز بگم: هنوز Blu-ray رو نتونستن کاری بکنن؟
و کسایی که هم Xbox360 دارند و هم PS3 بگن حال کدومش بیشتره. (بدون تعصب)
از کی بخرم که انصاف داشته باشه؟ زمان ما یه « مجید شامی » نامی بود که فکر کنم خوب می داد. الان کیه؟
بعد بازی Verbatim تو چه Range قیمتی ه؟ ارزونش رو از کی بگیرم؟ اگر قرار باشه 5 تومن باشه واسه 10 تا بازی میشه 50 تومن که فاجعه است!!!
این اصل بودن و نبودنش رو هم اگر پستی هست که گفته باشه چجوری بفهمیم، لطفاً لینک بدید.
زمان ما باید از لای ماجراش توش رو نگاه می کردی، اگر یه چیز فلان رنگی بود، یعنی اصله. الان چی؟
[فکر نمی کنید 1 تاپیک باید باشه که همه ی این اطلاعات رو به روز و در 1 صفحه داشته باشه؟ الان من تو این چند هزار صفحه چجوری جوابم رو پیدا کنم؟ :11:]
ببخشید طولانی شد. مرسی :10:
سبز باشید. :46:
آقایون مشهدی کمکی به من بکنید : :دی :31:لطف کنین یک جایه معتبر توی مشهد برای Jasper , Perimum به من بگید !
چون اینجا 410 هزار تومنه!:18: ( البته بدونه چک و چونه :دی )
خیلی دو دل بودم جواب بدم یا ندم ! ولی میدم : دی !نقل قول:
منظورت همون دورانیه که من Permium 20GB Falcon گرفتم 570 تومن ؟! در ضمن به فالکون توهین نکن ! منظورت رو نمیفهمم که میگی یه Next Generation دیدم ! شفاف سازی کن ! Elite هارد 120 گیگ داره ولی permium 60 GB داره ! Elite کابل HDMI رو خودش داره ! شما وقتی میخوای وصل بشی به لاید به صورت Free اول به شما میگه 1 ماه سیلور بهت میدیم ! ولی بعد که همونو انتخاب کنی مرحله بعد میزنه Gold Membership ! پس مشکلی نیستش ! کف بازار Elite حدود 420 تا 450 و Permium هم 300 تا 330 ! قیمت دقیق ندارم ! Blu-ray هم نه هنوز اتفاقی براش نیفتاده !
هر 2 کنسول در کنار هم میتونن مکمل خوبی باشن ! مجید شامی که دیگه به دلیل یه سری مشکلات توصیه نمیشه ! الان فتحی بهترین هستش ! خب شما یه بازیه PS3 رو میگیری 50 تومن اینجا 10 تا بازی 50 تومن ! در ضمن همه جا 5 تومن نمیدن ! 4000 و 4500 هم داریم ! اصل بودن یعنی چی ؟ 360 بازی اصل نداره که !
پست اول همین تاپیک توضیحات رو داده بود !
ممنون ولی به همه سوالام جواب ندادید.
مثلاً من اصل لودن خود کنسول رو گفتم.
(50 خط نوشته بودم! :27:)
ولی باز هم مرسی
اصل بودن ! :blink:نقل قول:
تمامیه کنسول ها برای کپی خور شدن باز میشن ! تمام کنسول هارو هم پشتشون رو نگاه کنی زده Made In China !
شما طرز صحبت کردنت رو اصلاح کنی برات بهترهنقل قول:
چون اصولا طریقه حرف زدن رو بلد نیستی
زمانی که ماها کنسول گرفتیم
یعنی اون د وره ای که این کنسول خز نشده بود که هر کی پاشه بره بگیره
اون زمان ارزش داشت
در مورد برد فالکون هم خود من و خیلی ها 1 سالگی کنسولمون رو
با روزی 8 تا 9 ساعت کار کشدین و همراه اون دیدن کلی فیلم Dvd و Avi از رو فلش جشن گرفتیم
بدون این که حتی یک اررور بده
حالا این که بعضی ها با استفاده های نا درست فاتحه کنسول رو نثار میکنن
و یکی سری ادم کند ذهن هم تو بازار برای بازار گرمی که هر چیزی که جدید اومد صرفا بهتر میدوننش تا جنس هاشون رو بفروشن
و این طوری اراجیف میبافن دلیل نمیشه که ادم خودش تحقیق رو بزاره کنار و رو هوا حرف بزنه
داداش شما چقدر تندی؟
من کجای حرفم بد بود؟
اگر منظورتون همون 1 پرانتز ه که شوخی کردم.
من اگر قرار باشه بهش چرت بگم که نمی رم بخرم.
حالا طریقه حرف زدن من بد تره یا شما؟
(یادش بخید یه زمانی که فعال بودیم، ملت با انواع حرف زدن ها رو راه می انداختیم تو طراحب وب. حالا...)
من تند نرفتمنقل قول:
حرف بدی هم نزدم
این رو میتونی از بقیه بپرسی
مشکل از شما بود که وقتی یک جایی میری که اولین باره توش پست میدی
و کسی نوع ادبیات شما رو تو پست دادن نمیشناسه
سعی کنی روال عادی خودش رو طی کنی
( البته میدونم که این چیز ها رو میدونید با توجه به تاریخ عضویت و تعداد پست هاتون )
هدف همه ماها این جا کمک به همدیگس
اما توهین یا امثال اون ....
در مورد بازی ها هم الان میتونی از سایت baziforoosh دونه ای 2500 بگیری
که کیفیت خوبی هم داره
موفق باشی
ببخشید مشکل از من بود.
حالا اون سایت ه Verbatim میده؟
(ولی واقعاً فکر می کردم اینجا میشه شوخی کرد. آخه اونجا بحث سیاسی هم میشه!!!)
دوستان کسی چیزی درمورد black noir یا go big میدونه؟اگر میشه کاملا در این زمینه راهنماییم کنید وفرقشون رو هم بگین.ممنون
سلام به دوستان.من یک بازی جدید گرفتم که دستگاهم اون رو نمی خونه .از فروشنده پرسیدم گفت باید دستگاه رو بیاری برات آپدیت کنیم.جریان آپدیت چیه؟خودم میتونم انجام بدم؟پیشاپیش ممنون از راهنمایی...
خوب....
این بازی vave 3 هستش که برای اینکه تو محیط لایو باشید براتون بهتره...شما باید ixtream 1.6 رو بدین واستون نصب کنن که هم بازی های ویو 3 رو بخونه وهم برای جلوگیری از بن شدن شما بهتره...
وگرنه باید برید و بازی های دستکاری شده رو بخرید....
بهترین کار اینه که آپدیت کنی...بیشتر 10 تومن هم فکر نکنم بشه!
:46:bebakhshid english taip mikonam farsi nadaram
xbox no hamishe seda mede
سلام دوستان
من بازی Fuel رو خریدم (موتور و ماشین سواریه) (مثل motor storm برای ps3 )
وقتی گذاشتم آپدیت خواست و وقتی yes رو زدم با کلی مراحل ساختار و ظاهر کلی داشبور رو عوض کرد!
این مشکلی که نداره؟
من تا چند روز دیگه میخوام به Live وصل بشم!
این مشکلی برای live ایجاد نمیکنه که؟
راستی طریقه کپی کردن بازی روی هارد هم اگه میشه بفرمایید (لبته آماتورانه بفرمایید چون داشبور خیلی محیط ستگینی داره)
ممنون
سلام
دیروز رفتم توپخونه برای خرید پرمیوم جاسپر، علیرغم تحقیقاتی که انجام داده بودم (بین الیت فالکون و پرمیوم جاسپر)ولی بازم نتونستم خرید کنم !
آخه کلی ارکد جاسپر نشونم دادند که خراب شده بود ! و می گفتند جاسپر یه سری بازیارو (البته کپی) نمیتونه اجرا کنه !
حالا از دوستانی که اطلاعات دقیق دارند خواهش می کنم منو راهنمایی کنند .
خواهش میکنم از بیان عقاید شخصی و متعصبانه خودداری کنید و از نظر فنی و علمی کمکم کنید تا بتونم تصمیم درستی بگیرم .
سپاسگزارم
عجب!!!
اون اجرا نکردن بازی میتونه مربوط به بازی های vave 3 باشه که به ixtream 1.6 احتیاج دارن!!!
توپخونه هم اصلا جای مناسبی نیست...به هر حال جایپر بهترینه و فکر نکنم مشکلی داشته باشه!!!اون آرکد های خراب مطمئنی خراب بودن!!!
اصلا چشون شده بود!!!!
نه دوست عزیز فقط Ixtreme 1.6 رو نصب کن !نقل قول:
اینم طریقه ی ریختن بازی رو هارد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
کنسول من جدیدا هنگام بازی بعد از مدتی شروع می کنه به چشمک قرمز زدن (دو تا از چراغ هاش) و صفحه خاموش می شه و فن کنسول سرعتش به نهایتش می رسه!! به نظر شما مشکلش چیه؟ این یعنی داغ شده؟ یا مشکل سخت افزاری؟ بعد از خاموش کردن و روشن کردن درست می شه ولی بعد از چند ثانیه دوباره اونطور می شه و بعد از چند ساعت خاموش موندن می شه یکی دو ساعت بازی کرد و دو باره خطا می ده.
در ضمن تاریخ تولید کنسول برج 2 سال 2008 با برد فالکونه. مدل پرمیوم. 8 ماهه کار می کنه.
به نظر من چون بعد از چند ساعت اوضاش بهتر میشه مشکل داغ شدن رو که حتما دارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من تهران نیستم!!الان به غیر از next gen چند جا premium جاسپر داره؟؟؟
فتحی هم تموم کرده!!!
اسم این Xbox New Expreinse هست!نقل قول:
راستی دوستان
الان متوجه شدم روی جعبه کنسول نوشته Date of Production :2007
من با نام پرمیوم جاسپر خریدمش!
ولی تاریخش کمی قدیمه!
جریان چیه؟
سرم باز کلاه رفت؟
دو حالت بیشتر نداره:نقل قول:
یا اینکه کنسول رو انداختن!
و یا اینکه جعبه، جعبه فابریک کنسول شما نیست ...
برای اینکه مطمئن بشید، بهتره یه سر به تاپیک زیر بزنید و کنسول رو چک کنید:
[Xbox 360] نحوه ی تشخیص کنسول های 65nm Falcon + نحوه ی تشخیص بردهای جاسپر
----------کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=190989
احتمالا به دلیل داغ شدگی به این روز افتاده ...نقل قول:
سلام دوستان
کنسول من جدیدا هنگام بازی بعد از مدتی شروع می کنه به چشمک قرمز زدن (دو تا از چراغ هاش) و صفحه خاموش می شه و فن کنسول سرعتش به نهایتش می رسه!! به نظر شما مشکلش چیه؟ این یعنی داغ شده؟ یا مشکل سخت افزاری؟ بعد از خاموش کردن و روشن کردن درست می شه ولی بعد از چند ثانیه دوباره اونطور می شه و بعد از چند ساعت خاموش موندن می شه یکی دو ساعت بازی کرد و دو باره خطا می ده.
در ضمن تاریخ تولید کنسول برج 2 سال 2008 با برد فالکونه. مدل پرمیوم. 8 ماهه کار می کنه.
بعد از هر بار بازی کردن، پیشنهاد میشه کنسول رو حداقل 10 تا 15 دقیقه روشن بذارید (تا فن ها کنسول رو خنک کنند) و بعد خاموشش کنید!
برد کنسول شما فالکونه (احتمال سه چراغه شدن رو داره)، پس یادتون باشه که بیش از حد باهاش بازی نکنید!
----------
فروشگاه های PartoGames و WestGame و یگانه هم هستن، که Premium با برد جاسپر رو عرضه میکنن ...نقل قول:
دوستان من تهران نیستم!!الان به غیر از next gen چند جا premium جاسپر داره؟؟؟
فتحی هم تموم کرده!!!
نقل قول:
دو حالت بیشتر نداره:
یا اینکه کنسول رو انداختن!
و یا اینکه جعبه، جعبه فابریک کنسول شما نیست ...
برای اینکه مطمئن بشید، بهتره یه سر به تاپیک زیر بزنید و کنسول رو چک کنید:
[Xbox 360] نحوه ی تشخیص کنسول های 65nm Falcon + نحوه ی تشخیص بردهای جاسپر
رفتم اون جا و دیدم تمام مشخصات مین بورد جاسپر با واسه بنده مطابقت میکنه!
یعنی جاسپره!
جعبش هم به احتمال زیاد واسه جاسپره چون روش یک سری اطلاعات جدید نوشته ولی یک برچسب روش خورده و اون عبارت 2007 رو نوشته!
ممنون
اگه برد کنسول با مشخصات جاسپر مطابقت داره، پس حتما جاسپره!نقل قول:
با سلام
بايد اول از مديران تشکر کنم چون تا حالا چند سئوال داشتم و جوابي نگرفتم که جاي تقدير داره
دوما آيا به جز بردهاي فالکون و جاسپر بردهاي ديگه هم خروجي HDMI دارند يا نه
سوما تفاوت برد zephyer با فالکون چيه؟
با تشکر
اول اینکه شما کدوم سوالت بی جواب مونده بود ؟!نقل قول:
دوم اینکه خیر !
سوم این برد دیگه تولید نمیشه یعنی چند ساله که تولید نمیشه به خاطر مشکلات بسیار زیادی که داشت ! اما فالکون بعد ازون وارد بازار شد که خیلی بهتر شده بود و الان هم که جاسپر اومده و امکان خراب شدنش به 0 رسیده !
دوستان سلام
یکشنبه مخوام برم 360 بگیرم،ازتون میخوام چندتا بازی توپ بهم معرفی کنید تا باهاش بخرم .
ایشالا همیشه کنسولاتون خنک باشه و هیچوقت خراب نشه .
Gears Of War 1 & 2نقل قول:
Dead Space
Call Of Duty World At War
Call Of Duty Modern Warfare
Prototype
XMen
Red Faction
GTA IV
Fable 2
Street Fighter IV
RainBow SiX VegaS 1 & 2
Ninja Gaiden 2
Ninja Black
Far Cry 2
Mirror'S Edge
اینا اکشن بود ! هم TPS هم FPS !
RACE
Grid
Forza MotoSport 2
Project Gotham Race 4
Midnight Club
NFS Undercover
FUEL
PURE
ُSport
FIFA09
Virtua TeniSs 2009
PES 2009
UFC
Wwe Smack Down VS Raw 2009
TNA iMPACT
من اولین باری هست که شما رو تو این انجمن میبینم !!!نقل قول:
بعدشم تا حالا به هیچ عنوان سوالی بی جواب نمونده !!!!
اگه سوالی هست خواهشن دقیق بپرسید که دقیق هم جواب بگیرید .
معتبر ترین جاها فقط NextGen ,Maxgame و یگانه هست.بهتون توصیه میکنم برای خریدن Xbox 360 فقط به این 3 فروشگاه مراجعه کنید که واقعا هر 3 کارشون درست هست(مخصوصا NextGen)نقل قول:
مشکل اجرا نکردن بازی دقیقا بر میگرده به فریمور دستگاه که دوستان لطف کردن کامل اشاره کردن.
شما صفحه ی اول رو بخون و خودت تصمیم بگیر. برای اینکه هر 3 مدل X360 بسته به نیاز شما طراحی شده نه نظر دوستان !!
شما چه اطلاعاتی از نظر فنی میخوای ؟؟؟!!!
اگه سوالتون رو کامل تر بپرسید دوستان راحت تر جواب میدن عزیزدوست من منظورتون از صدا چیه !!!؟؟؟نقل قول:
کنسولی که با 2 تا فن 12 ولت کار میکنه چطور میتونه بی صدا باشه !!!
مخصوصا اینکه دستگاه بیش از حد گرم بشه !!!
درایو کنسول هم که غیر عادی هست اگه صدا نده !!:31:
من داشتم fuel بازی میکردم و یهو صفحه وسطش قرمز شد و نوشت can not read disk
بعد رفتم تو داشبور و دوباره اومدم تو بازی که نوشته بود: (جمله انگلیسیش یادم نیست ولی معنیش یادمه: دیسک رو تمیز کنید و یا کنسول رو ری استارت کنید!
بعد از اینکه ری استارت کردم درست شد ولی میخوام بدونم مشکل از کجاست؟
از دیسکه یا از دستگاه؟
دیسکش رو تازه گرفتم!
مشکل از دیسک هستش به احتمال زیاد ! مدل دیسک بازیت چیه ؟!نقل قول:
اگه قیمت یا شماره تلفن دارین قرار بدین .نقل قول:
فروشگاه های PartoGames و WestGame و یگانه هم هستن، که Premium با برد جاسپر رو عرضه میکنن ...
ممنون
دوستان تهران کجا بازی روز ارزون هست؟
بله مشکل داغ کردن هست ولی نه فقط داغ کردن !!!!نقل قول:
احتمال داره مشکل از GPU دستگاه شما باشه .
بهترین راه نشون دادن دستگاه به NextGen هست .چون اونجا با باز کردن دستگاه همه چی معلوم میشه و ممکنه نیاز به X-Clamp کردن داشته باشه
دمای GPU 90nm این X360 یک چیزی حدود 75 تا80 درجه هست که این دما رو بنده فقط در داشبورد کنسول آزمایش کردم !!!!!! نه در بازی !!!!
پس خیلی احتما آسیب رسیدن بهش زیاد هست !!
و میشه گفت مشکل شما هم از این است.
اگه نخواین کنسول شما تعمیر بشه بهتره یه Water Cooler واسه کنسول بگیرید که دمای GPU و CPU رو به 25 الی 30 میرسونه .
البته این در صورتی هست که مشکل فقط از گرمای GPU باشه !!!