شما روی لپتاپ تست کردی ؟
Printable View
شما روی لپتاپ تست کردی ؟
بله. لپ تاپ وایونقل قول:
فکر کنم مشکل از gnome بودنشه. کسی لینک دانلود linux mint kde 10 رو نداره؟
لپتاپ های سونی با لینوکس ناسازگارند.نقل قول:
مخصوصا سری های جدیدش. مانیتورشون مشکل داره.
باید منتظر بود تا براش Patch ارائه شه.
کی این پچ میاد؟
نمیدونم.نقل قول:
باید قبل از خرید لپتاپ دقت میکردی که یک لپتاپ سازگار با لینوکس بخری.
مثل Acer ، Asus ، HP و Lenovo و ...
چاکرا هم مشکل داره یانه. من از ناپیکس راضی ام و با لپ تاپم سازگاره.
آره چاکرا هم مشکل داره. من هم تستش کردم چاکرا رو و مشکل داشت با مانیتور.نقل قول:
ناپیکس چطوره ؟ کامل همه چیش کار میکنه ؟ کلیدهای FN و ... ؟
با سلامنقل قول:
فكر كنم چيز زيادي متوجه نشدم
خوب براي كسي كه اصلا رشتش كامپيوتر نيست و از كامپايل و اين جور چيزها سر در نمياره چاره چيه ؟
پكيج ها هم چه شباهتي به فايلهاي نصب ويندو دارن ؟ در ويندوز روي فايل نصبي كيلي مي كني و نصب مي كني اما در لينوكس ؟
مثلا الان من براي نصب درايو كارت گرافيكم مشكل دارم گرافيكم رادئون 4670 است و درايوري هم كه دارم مربوط به نسخه 10.04 است فايل درايور رو كجا قرار بدم و چطور نصب كنم ؟
با تشكر
سلامنقل قول:
نکته: توی لینوکس برنامه ها فقط یه جا نصب میشه و مثل ویندوز نیست که هر درایو و فولدری که بخوای بتونی نصب کنی....
اکثر برنامه ها داخل مخزنش هستند فقط باید اسم برنامه رو جستجو کنید و روی install کلیک کنید تا اتوماتیک فایل deb. دانلود و نصب بشه...(مخزن اوبونتو : Application>ubuntu Software Center یا با استفاده از دستور sudo apt-get install name در ترمینال) همه فایلهای deb. بعد از نصب به این مسیر میره: /var/cache/apt/archives/ اگه خواستی اینجا رو بخون:بعضی برنامه ها رو اگه داخل مخزن گیر نیاوردی یا نسخه جدیدش اونجا نبود میری سایت سازنده برنامه و از اونجا دانلود میکنی که چند حالت داره:کد:http://wiki.ubuntu-ir.org/LocalRepository
- ممکنه فایل deb. باشه که فقط باید روش دابل کلیک کنی تا خودش نصب بشه...(البته این فایل فقط برای توزیع های مبتنی بر دبیان هست مثل: اوبونتو)
- ممکنه فایل با فرمت sh. یا run. باشه که باید ترمینال رو باز کنی و دستور sudo sh filename.sh (این دستور برای اوبونتو هست - درایور کارت گرافیک nvidia و ATI با همین فرمته)
- ممکنه یک فایل با فرمت tar.gz یا tar یا هر چیز شبیه این باشه... اینا مثل zip. یا rar. هستن که باید extract بشن ، باید راست کلیک کنی و extract here رو بزنی حالا باید به فولدری که extract شدن بری ، اونجا حتماً فایل هایی مثل readme یا install یا help هست که راهنمای کامپایل و نصب هست...
- بعضی از برنامه ها هم با java نوشته شدن که برای اجرا کردنشون باید java runtime رو نصب کنی...
برای نصب کارت گرافیک هم اینجا رو بخون:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5682684&postcount=2