سلام
من جواب رو پیدا کردم ، میزارم اینجا که اگر کسی این سوال براش پیش اومد مثل من سرگردان نشه
باید توی فایل resolv.conf در برابر name server آی پی آدرس کامپیوتر را داد ، مانند 127.0.0.1
Printable View
سلام
من جواب رو پیدا کردم ، میزارم اینجا که اگر کسی این سوال براش پیش اومد مثل من سرگردان نشه
باید توی فایل resolv.conf در برابر name server آی پی آدرس کامپیوتر را داد ، مانند 127.0.0.1
دوستان این مودم های usb که تازه تو بازار زیاد شده و بهش سیم کارت میخوره تو لینوکس پشتیبانی میشن؟ من opensuse 11.3 دارم..
اون مقداری که توی فایل /etc/resolv.conf تعیین می کنی در واقع DNS سیستم شماست. معمولا باید 192.168.1.1 باشه که آدرس مودم هست! نمیدونم چه شکلی آدرس لوکال بهش دادی ولی میتونی از 8.8.8.8 که دیاناس سرور گوگل هست استفاده کنی.نقل قول:
ظاهرا این مودمها فقط برای ویندوز طراحی شدن و انحصاری هستننقل قول:
بعضی هاش هم درایور مک دارن
و لینوکس هنوز قادر نیست مودم ها رو درست نصب کنه! یعنی توسعه دهندگان دنبال بالابردن تعداد خطوط برنامه اصلی هستند و نه بالا بردن دامنه فعالیت.
کسی هست متوجه بشه که در دنیا ADSL داره مثل آشغال جمع میشه و ما هنوز از این زباله محرومیم؟!
اینجا ایرانه و کسی نمی تونه اروپایی فکر کنه.
(من این حرفها رو واسه کی دارم میزنم؟!!)
مسئله خیلی ساده هست
وقتی کارخانه ای قطعه ای برای کامپیوتر می سازه و درایور برای گنو/لینوکس نمی ده یعنی چی؟!
یعنی اینکه نمی خواد شما از اون قطعه توی اون سیستم عامل استفاده کنی و این یعنی انحصار
حالا شما اگر که می خواستی گنو/لینوکس کار کنی نباید اصلا اونو می خریدی
از اسمش مشخصه winmodem
نقل قول:
ok ! یک قرن بعد ! حالا اونا نمی سازن! شما که این همه سنگ لینوکس رو به سینه و سر می زنید چی؟! چرا توسعه دهندگان، سعی نمی کنند اشتباهات اونها رو جبران کنند؟! به هر حال، با این سوبسیدهایی که برداشته شده و همه چیز گرون شده، صرف نداره. همون ویندوز و آنتی ویروس های نازنین برای من باارزش تر از لینوکسی جلوه می کنند که امنیتش به اینترنت وصل نمی شه!
شما یه ماشین میخری و سوارش میشی و ازش نهایت لذت رو میبری، متأسفانه روکش صندلی که تهیه میکنید کیفیت مناسبی نداشته و مناسب این ماشین نیست و باعث لذیت و آزارتون میشه. آیا این وظیفه خودرو سازه که مشکل روکش صندلی بی کیفیت و ناسازگار با خودرو رو براتون حل کنه؟
دوست عزیز شمایی قبل از خرید یک قطعه باید سازگاریشو با سیستم عاملی که میخواین تهیه کنین بررسی کنید.
گوشیهای موبایل که از کارخونههای پدر و مادر داری مثل سامسونگ، نوکیا، سونیاریکسون و ... هستند براحتی توسط لینوکس شناساسیی میشن و شما میتونی از این قابلیت اتصال به اینترنت توی سیستم عامل بهره ببری ولی قرار نیست من یک قطعهرو توی خونهم میسازم و هیچ اطلاعاتی از سورسش در اختیار کسی قرار نمیدم هم توی لینوکس ساپورت بشه.
چرا حرفهای بیمنطق میزنین دوست عزیز؟
درسته
توسعه دهندگان چطوری باید برای سخت افزاری که فقط سازندش می دونه چطوری کار می کنه و درایورهاشم کد بسته هست و هیچی نمی شه ازش فهید درایوری که در لینوکس کار کنه بسازن؟
اگرم می شد شما نمی تونی بگی چرا کاری نمی کنن
شما برای این سیستم عامل پولی ندادی پس نمی تونی انتظاری هم ازش داشته باشی
و در آخر هم بگم که اگر شما مجبور بودی که پول نازنینتون رو برای ویندوز بپردازی دیگه ویندوز با ارزش نبود
rootnt عزیز حتی اگه بحث مالی رو هم در نظر نگیریم باز هم ایراداتی که دوستان به لینوکس وارد میکنند متأسفانه منطقی نیست.
من بشخصه از انتقادات سازنده و درست استقبال میکنم ولی انتقادات بیجا و بیمنطق رو بهیچعنوان نخواهم پذیرفت.