آره مثه اینکه بین دو نیمه به کیروش اس ام اس داده که " دیگه چکا کنم تا راضی شید؟ می خواید بیام اونجا دوتا گل هم برا شما بزنم؟!" :دینقل قول:
امشب مسی سعی کرد دست ایران رو بگیره و بکشه بالا که نشد و کم کاری از خودمون بود.
Printable View
آره مثه اینکه بین دو نیمه به کیروش اس ام اس داده که " دیگه چکا کنم تا راضی شید؟ می خواید بیام اونجا دوتا گل هم برا شما بزنم؟!" :دینقل قول:
امشب مسی سعی کرد دست ایران رو بگیره و بکشه بالا که نشد و کم کاری از خودمون بود.
نقل قول:
داشتم از نظرات دوستان استفاده میکردم وقتی نظر این دوستمون رو دیدم واقعا از خیلی چیزانا امید شدم.
از هیچ بازیکنی نمیشه انتقاد کرد و همه تو سطح خودشون بودن ولی مسعود شجاعی نسبت به بازی های قبلی بهتر بود. امیدوارم کیروش بمونه و یک جوانگرایی کلی بکنه و بازی کن های بالای ۲۶ رو بهشون مرخصی بده.
تا برای جام بعد تیم یک دست تری داشته باشیم
از چی نا امید شدی ؟نقل قول:
پست من چه دلیلی برای نا امیدی داشته ؟!
شما احتمالا از همفکران اینها هستی که حرفای من که حقیقت هم داره به مذاقت خوش نیومده :n01:
در کل بی انصافیه اگر از دست تیم ملی ناراحت باشیم
سطح فوتبال ایران زیر خط فقره
لیگ فوتبالی داریم که کلا تو قوطی اسفناجه همش مافیا بازی بدون تیم های پایه قوی
فوتبال دولتی و باند بازی
فدراسیونی داریم ، یه طویله پشکل و پهن شرف داره به اونجا
رئیس فدراسیونی داریم که فقط هرهرهرهرهرهر میخنده!!!
سیستمی داریم که رئیس جمهورش مربی تیم ملی رو عزل میکنه!!!
از یه همچین فوتبال درب داغونی که داریم نمایش قابل قبولی دیدیم
دست کیروش و بقیه بازیکن های تیم ملی درد نکنه خسته هم نباشن
روزهای قبل همراه با دوستان توی این تاپیک بیشتر نگران اون بازی بودیم و میگفتیم احتمال بالا آرژانتین به مساوی رضایت میده و تیم ما ببره هم بی فایدست ... که متاسفانه برعکسش رخ دادنقل قول:
آماری جالب از حذف ایران در جام جهانی / راز جالب عدد چهار
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛
تیم ملی فوتبال ایران ( یا بزن زیرش ) در روز چهارشنبه، در چهارمین روز از چهارمین ماه سال و در چهارمین دوره حضور در جام جهانی، بین چهار تیم چهارم شد. این آماری جالب از حذف تیم ملی ایران از جام جهانی برزیل است.
بررسی کنیم الان رتبه ایران توی جام چندمه از کامرون هندوراس استرالیا که 0 امتبازن بالاتره توی تک امتیازیا روس یکی گل زده ژاپن هم که 2گل زد کره هم که قراره 20تا از بلژیکبخوره انگلیس باپرتغال 2تازده داره اما پرتغال شانس داره گل بیشتر به غنا بزنه خود غنا 3تا زده و کره 3تا زده داره پس ایران تا حالا 27 شده اما مطمئن باش چندتا بازیکنا مثلا پولادی حاج صفی فصل دیگه میرن توی تیمای بزرگ اروپایی
محتمل ترین پیش بینی در مورد فدراسیون و انتخاب مربی اینه که
اول فرکی رو میارند
حالا دوتا احتمال اینجا بوجود میاد کلا :
احتمال اول اینه که تا زمان حذف از آسیا فرکی هستش
و یا در حالت دیگه اینکه 6 ماه یا 1 سال فرکی میمونه و بعد یا خودش استعفا میده یا بیرونش میکنند
و اون موقع یک مربی وطنی دیگه میارند تا جام ملتها : یکی مثلا قلعه یا دایی یا فیروز کریمی دیگه نهایتش اکبر میثاقیان:n02:
یا اینکه منتظر میمونند ببینند فصل دیگه کدوم مربی چه تیمی رو قهرمان میکنه تا اونو بیارند!
بعد تیم ملی بطور افتضاحی از جام ملتها حذف میشه ... نمیدونم اینو که مرحله گروهی حذف میشه یا 1/4 ... شاید هم گروهی باز جو گیر بشه و با بازیهای خوب 9 امتیاز بگیره و سطح توقعات بره بالا و بعد 1/4 حذف
و بعد اون موقعه که فدراسیون باز تازه یادش میفته که نه تیم ملی مربی سطح بالاتری لازم داره ... احتمالا اون موقع هم میره سراغ فرانک ریکارد که الان مربی عربستانه !!!
اما پیشنهادات من :
همین فردا روحانی خودشو وارد ماجرا کنه و عذر کفاشو بخواد
رییس شاخصی هم نداریم که راحت بتونیم انتخاب خوب دیگه ای داشته باشیم
میمونه همون دکتر دادکان خودمون...
یکی از بچه ها همینجا گفته بود مهدوی کیا باید رییس فدراسیون بشه ... اینم قابل تامل بنظر میرسه :n13:
یا اینکه باید برند از کشورهای دیگه یک مدیر خوب پیدا کنند و بیارند رییس فدراسیون بکنندش :n26:
اما مربی ... شدیدا اعتقاد دارم تیم ما مربی ای مثل پکرمن نیاز داره ... یک مربی این سبکی پیدا کنند و تا 2018 قرار داد بنویسند. یا حتی در حالت بهتر : چرا خود پکرمن نه؟
بعد در مورد ساختن لیگ پویا و کارخانه ای و بحثهای استعدادی و ریشه ای که مسایل خیلی مفصلیه در حدی نیست که بخوایم تو این تاپیک بررسی کنیم
و پروژه ایست بسیار طولانی که ممکنه سالها و دهه ها طول بکشه...
اما تو این 10 15 20 و... سال هم نباید بیکار بمونیم ... نبایست چون لیگ پویا و بازیکنای جوون و نوظهور نداریم پس بیخیال تیم ملی بشیم...
اونم چاره ش اینه که :
تیمای باشگاهی برند بازیکنای پست های مختلف از دروازیان مطمئن گرفته تا هافبک معمار و بازیساز و هافبک جنگنده و تخریبی (به این فکر کردید که آندو هم دیگه سنش رفته بالا؟) مهاجم تمام کننده و مهاجم دوم و وینگرهای سرعتی و تکنیکی و پاسور و... با ملیت های ایتالیایی ، آلمانی ، هلندی ، آرژانتینی ، فرانسوی ، انگلیسی و .... (کشورهای شاخص و قدر فوتبالی ) و در وهله دوم همین بوسنی و کرواسی و روسیه و صربستان و.... پیدا کنند و بخرند
این بازیکنها باید بازیکنای خوبی باشند ... اما اونقدری خوب نباشند که در سطح اول و در سطح تیم ملی اون کشورها باشند اما سطحشون از بازیکنای آسیایی و آفریقایی و تیمای درجه 3 اروپایی باید بالاتر باشه...
اونوقت که توی تیم باشگاهیشون درخشیدند باید فدراسیون و روسای کشور دست بکار بشند و ملیتشونو تغییر بدند تا برای ایران بازی کنند
(همین چند سال پیش اشتباه محضشون همین بود که ایوان پترویچ و اشپیتیم آرفی و چندتا بازیکن دیگه رو وارد تیم ملی نکردند.... والا... مگه چیه ؟! )
تیمهای باشگاهی هم بطور کل از این رویه ها استفاده کنند برای پیشرفت لیگ...
همینطور مدارس فوتبالشونو توسعه بدند و استعدادیابی و استعداد پروری کنند ... حتی میتونند بجز ایران توی کشورهای دیگه ای هم برند مدارس فوتبال تاسیس کنند...
یک کار دیگه هم که باید باشگاهای ما یکنند اینه که هر از گاهی بازیکنای بزرگ هم بیارند داخل فوتبال ما
مثل ترکیه که اسنایدر و اتوئو و ... رو توی لیگش داره ... یا حتی بعضی کشورهای عرب...
سلام دوستان
.
بعد از عملکرد خوبی که تیم می کشورمون جلوی آرژانتین داشت، یه کم مردم مون مغرور شدن و فکر کردن که به راحتی میتونیم بوسنی رو شکست بدیم.
در حالی که به نظر من بوسنی لیاقت این رو داشت که به عنوان تیم دوم صعود کنه. و در کل بوسنی بهتر از نیجریه بود.
نیجریه حتی جلوی ما کاملا دست بسته بود ولی بوسنی اینطور نبود.
.
.
.
به هر حال احتمالا کارلوس کیروش به تیم ملی کشورمون بر نمیگرده. ( از ته قلبم امیدوارم برگرده )
چون اگه بخوایم یه مربی ایرانی بیاریم میشیم همون آش و همون کاسه...
اگرم بخوایم یه مربی خارجی دیگه ( به جز کیروش ) بیاریم که دیگه بدترین کار ممکنه چون ما که داریم پول هنگفت به یه مربی خارجی میدیم، همون رو به کیروش بدیم
که هم روی بچه ها شناخت داره و هم خود بچه ها قبولش دارن.
.
.
.
.
دلیل اصلی باخت ما در این بازی (از نظر من):
ما برای برد اومدیم تو زمین ولی نه اون ثبات مورد نیاز رو توی خط حمله داشتیم و نه اون نظم همیشگی در دفاع.
درخشان: عیار ما جلوی آرژانتین مشخص نمیشد، جلوی بوسنی مشخص شد!
.
آخه لا مصب شما توی دو هفته تو کدوم غار بودی؟؟؟ حالا که ایران باخته اومدی نظر بدی و فاز روشنفکری برداری؟؟ اگه ایران صعود میکرد بازم این حرفارو میزدی؟؟