فیفا مگه پچهای دیگه هم داره؟من مودینگوی رو میدونم فقط که اونم کار خاصی نمیکنه
Printable View
فیفا مگه پچهای دیگه هم داره؟من مودینگوی رو میدونم فقط که اونم کار خاصی نمیکنه
اره هستن زیادم هستن حالا یا تک و توک مثلا پچ فیس یه بازیکن یا حالت کلی تر یه سایت هم هست پارتنر رسمی EA هستش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم یه چند ماه بعد یه super patch میده اساسی:n02:
ظاهرا قرار نیست که این یازی حالا حالاها کرک بشه...راستی من نسخهfifa13 رو با کیفیت معمولی اجرا میکردم به نظرتون این نسخه رو هم میتونم راحت اجرا کنم؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
دیگه سیستمت که از من ضعیفتر نیست . من دمو رو راحت اجرا کردم و گرافیکم هم 5670 ATI . بعد هم یه کم رزولوشن رو بیاری پایین هم روونتر میشه هم طبیعی تر .نقل قول:
سلام . من یه اکانت دسته دوم خریدم . بعده یک ساعت زبان برنامه اوریجین به روسی تغیر کرد. دوستان کمک کنید :n27:
نمیدونم چه صیغه ای هر بازی رو میخریم یا کرک میکنیم زرتی روسی میشه . از سیمز و کال اف گرفته تا فیفا . مشکل شون چیه دقیقا :n25:
یه سوال دیگه . این یکیو دیگه همه تون فکر کنم بدونید . به جز یک بار که با یکی آنلاین بازی کردم ( به طور شانسی و اتفاقی ) دیگه نشده . تا میخوام جوین بشم اینو برام مینویسه : unable to join
نمیخوام جمله رو ترجمه کنید:n27: چجوری حلش کنم ؟ هاست بشم کسی نمیاد جوین بشم این جمله رو مینویسه .
فکر نکنم مشکل از کرک و اوریجینو این حرفا باشه . میگم که چون اتفاقی با یکی بازی کردم . ولی خب بعدش نشد ..............................
فیفا 14 بهم بگو آخه کی میااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااای؟
کرک امروز میاد یا فردا
من دیگه دارم افسردگی میگیرم. :n03:
تحمل کن جک ! عمو بازیو کرک میکنه میدونم ! :n28:نقل قول: