منم نمیتونم برم ، فکر کنم یا پاکش کردن یا انتقالش دادن یه جای دیگه . Monipa تاپیکه چی شد؟نقل قول:
Printable View
منم نمیتونم برم ، فکر کنم یا پاکش کردن یا انتقالش دادن یه جای دیگه . Monipa تاپیکه چی شد؟نقل قول:
آقا ممنونم ولی تو تاپیکای دیگه گفتن داره.دوستان دیگه فرمودن سری kdl تیونر دیجیتال داره.ما از بانه خریدیم (قاچاقیه)ولی مدلME خاورمیانه ایه.حالا اگه شما مطمئیند که ما هم قبول میکنیم .تشکرنقل قول:
چرا نداره ؟؟؟؟نقل قول:
تو خود سایت سونی ایران (همین سایت فارسی سونی ) هم حتی نوشته که مدلای NX700 قابلیت ----t دارن ولیEX700 نداره .
در صورتی که تو سایتای دیگه سونی علاوه بر NX نوشتهEXهم داره .
میتونیین یه سر به سایت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنیین و مشخصات سری NX رو ببینیین . حالا کسی نمیدونه که چه جوری فعال میشه ؟
سلام دوست عزیزم .بله رفتم این سایتو دیدم .خیلی خوشحالمون کردی.ولی این مشخصاتو فقط برای 40 اینچ نوشته.آیا ممکنه 46 این ویژگی رو نداشته باشهنقل قول:
ضمنا توی قسمت جستجوی دستی کانالها تمام سیستم های آنالوگ که نوشته شده رو داره ولی دیجیتال یا ----T نداره.حالا دیگه نمیدونم.خیلی گیج شدم
سلام .
اصولا وقتی برای 40 داره حتما برای 46 هم داره .
اصولا اون مدلایی که بجای kLV با KDL شروع میشه باید گیرنه دیجیتال داشته باشه .
اگر دقت کنیین تو همون سایت با وجود اینکه EX700 هم با KDL شروع میشه ولی صراحتا نوشته ----t نداره ولی اینو که خریدین دیگه خودش نوشته که داره حتما !
و یکی از دوستان هم گفت که سریال باید با ME شروع بشه (یعنی سفارش خاورمیانه باشه ) که بتونه ----t رو ساپورت کنه و به قولی با استاندارد آمریکا (که یادم رفته چی بود) برنامه ریزی نشده باشه . که مال شما هم ME رو داره.
اگر واقعا تيونر ديجيتال داره کافي است بعد از روشن شدن دستگاه، کليدي که در عکس مشخص شده (شماره 2) را بزنيدنقل قول:
تا به تيونر ديجيتال سويچ کنه و بعد يک دور کانالها را اسکن کنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز erfandj .... امتحان کردین ... درست شد ؟ (ما رو هم بیخبر نزارین...آخه منم باید این مدل رو بخرم)
تنها دستگاهي كه Time Shifting داره همين xvision با گارانتي ماديرانه .. شما اشتباه ميكني عزيزنقل قول:
نه هيچ مشكلي نداره آقانقل قول:
اگر منظورت اوه يه مقدار گرم شدنه ، طبيعيه
من رسيورم داغه داغ ميشه ولي مشكلي نداره
ولي اگر احساس ميكني غير طبيعيه زنگ بزن خدمات پس از فروش: 88601636
مطمئنی؟!نقل قول:
تو سایت که ننوشته بود ، یعنی من ندیدم! :5:
نقل قول:سلام دوستان ازتون خیلی ممنونم .هنوز نتونستم فعالش کنم.دکمه analog digital هم میزنم تاثیری نداره.توی قسمت سرچ دستیش گزینه های B/G-I-M-D/K به عنوان TV SYSTEMSوجود داره اما ----Tنیست که نیست.مدل دستگاهم هم همون جور که گفتم خاور میانه ای هست (طبق نوشته روی کارتن بالای بارکد).آیا امکان داره چون بوستر(تقویت کننده آنالوگ )وصله تیونر دیجیتالش عمل نمیکنهنقل قول: