ولی من فکر میکنم قیمتش افت کرده چون تو یکی از این سایتها که قبلا بالاتر بود الان شده 3 تومننقل قول:
کد:http://www.behtarkharid.com/index.php?categoryID=41
Printable View
ولی من فکر میکنم قیمتش افت کرده چون تو یکی از این سایتها که قبلا بالاتر بود الان شده 3 تومننقل قول:
کد:http://www.behtarkharid.com/index.php?categoryID=41
بله درسته منظور بنده اين بود كه با توجه به قيمت فعلي VT20 نسبت به قيمتش در تهران اين دستگاه گزينه مناسبتري هست.:31: ولي از اهميت گارانتي دستگاه غفلت نكنيد.نقل قول:
داخل لینکی که دادین نوشته شده:نقل قول:
یعنی این مقدار برایتنس رو روی مد استاندارد اندازه گیری کردن نه داینامیک علت اینکه سازنده ها پلاسماها رو روی مد استاندارد بر روی برایتنس پائین Setup میکنن پاس کردن تستهای مصرف انرژی هست و روی مد THX مقدار 97 کاندلا بر متر مربع روشنایی رو قبل از کالیبره کردن اندازه گرفتن:نقل قول:
I start off with the calibration section and below you can see the out-of-box picture characteristics on V20 in the Standard picture mode.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد از کالیبره کردن روی مد حرفه ای هم 77 کاندلا بر متر مربع رو اندازه گیری کردن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگر به پارامترهای تصویری بعد از کالیبره شدن دقت کنید متوجه میشین که پنل با توانایی نهاییش در ایجاد درخشش خیلی فاصله داره مثلا برایتنس رو روی 0 قرار دادن و کنتراست رو روی 36:
Profile: Professional1
Contrast 36
Brightness: 0
Colour: 30
Sharpness: 0
Vivid Color: Off
Eco mode On/Off
Intelligent Frame Creation Off
P-NR Off
Gamma 2.2
• R-Gain: -1
• G-Gain: -1
• B-Gain: +6
• R-Cutoff: 0
• G-Cutoff: 0
• B-Cutoff: +1
وبسایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تنها وبسایتی هست که پارامترهای مختلف تصویری پنلها رو قبل از کالیبره کردن در همه مدها اندازه گیری میکنه ولی ریویو های این سایت فقط در دسترس اعضایی که عضو این وبسایت هستن قرار میگیره و بابت حق عضویت از مشتریها پول میگیره.
بعضی کالیبراتورها مثل D-Nice هستن که بالانس خوبی بین کنتراست و دقت رنگ پنل ایجاد میکنن ولی بعضی کالیبراتورها کنتراست رو فدای دقت رنگ میکنن مثل همین جناب Rasmus Larsen از وبسایت FlatpanelsHD
سلامنقل قول:
لطفا آدرس و تلفن مغازه رو برای من پی ام کنید .. ممنون
لطفا آدرس وتلفن فروشنده در بانه را برای من هم بفرستین.
آقا یه سوال درباره v20 :
فرمت پخش فیلم از روی فلش چی باید باشده؟ اون چیزی رو که توی دفترچه زده قبول نمی کنه.آیا راهکار خاصی داره؟؟
و آیا از طریق لن میشه فیلمی رو که روی پی سی هست تو تی وی نمایش داد؟
لطفا آدرس و شماره تلفن فروشگاه رو برایمpm کنید.ممنون
[جناب ALUCARD و سایر متخصصین لطفا راهنمایی کنیددر مورد سری S مدلV20 :
1-آیا در این مدل قابلیت ضبط برنامه های تلویزیون (PVR)بر روی USB یاSD CARD دارد؟
2-آیا در این مدل قابلیت اتصال و نمایش INTERNET TVو شبکه های آن مثل بعضی از مدل های سامسونگ و ال جی دارد؟
3-آیا در این مدل با استفاده از veira cast with SKYPEمی توان باSKYPE چت کرد؟
4-آیا در این مدل هنگام اتصال به اینترنت سایت هایی مانند YOUTUBE,PICASA باز می کند؟
5- در این مدل دقیقا چه فرمت های تصویری رو برای پخش از روی فلش یو اس بی یا هارد اکسترنال پشتیبانی می کند؟
تمام این ویژگی ها در سایت پاناسوتیک مربوط به سنگاپور و هم کاتالوگ های نمایندگی های فروش رسمی ذکر شده ولی آیا دوستان
توانسته اند خودشان شخصا ار این ویژگی ها استفاده کنند؟ ممنون.
لینک سایت panasonic مربوط به Singapore:
کد:http://www.panasonic.com.sg/wps/portal/home/products/digitalav/tv/vieraplasmatv/vseries/vierathp42v20s
کسی نیست جواب سوالات من رو بده؟جواب سوالات خیلی برام مهم است.چون در بعضی از مدل های samsung وجود دارد. مانند 6960
لطفا راهنمایی کنیددر مورد سری S مدلV20 :
1-آیا در این مدل قابلیت ضبط برنامه های تلویزیون (PVR)بر روی USB یاSD CARD دارد؟
2-آیا در این مدل قابلیت اتصال و نمایش INTERNET TVو شبکه های آن مثل بعضی از مدل های سامسونگ و ال جی دارد؟
3-آیا در این مدل با استفاده از veira cast with SKYPEمی توان باSKYPE چت کرد؟
4-آیا در این مدل هنگام اتصال به اینترنت سایت هایی مانند YOUTUBE,PICASA باز می کند؟
5- در این مدل دقیقا چه فرمت های تصویری رو برای پخش از روی فلش یو اس بی یا هارد اکسترنال پشتیبانی می کند؟
تمام این ویژگی ها در سایت پاناسوتیک مربوط به سنگاپور و هم کاتالوگ های نمایندگی های فروش رسمی ذکر شده ولی آیا دوستان
توانسته اند خودشان شخصا ار این ویژگی ها استفاده کنند؟ ممنون.
لینک سایت panasonic مربوط به Singapore:
کد:
کد:http://www.panasonic.com.sg/wps/portal/home/products/digitalav/tv/vieraplasmatv/vseries/vierathp42v20s
دوستان vt20p، د dvbt داره؟ اگه داره چجوری میشه فعالش کرد؟