من یه مدل سیلیکون پاور داشتم که هارد داخلش سیگیت بود.اصلا راضی نبودم و الان خراب شده.نقل قول:
Printable View
من یه مدل سیلیکون پاور داشتم که هارد داخلش سیگیت بود.اصلا راضی نبودم و الان خراب شده.نقل قول:
ممنون که راهمایی میکنی دوست عزیزنقل قول:
حالا بین همه مدل های موجود کدوم مدل رو پیشنهاد میدین؟(ظرفیت دو ترابایت تا قیمت یک و صد)
خیلی واسم مهم که ماندگاری بالایی داشته باشه
چرا کسی راهنمایی نمیکنه :n37:نقل قول:
بین اون مدلهای که شما گفتی که من وسترن رو پیشنهاد کردم که. هر چند سیلیکان پاور هم عالی هست.نقل قول:
هر کدوم رو میگیرین با گارانتی معتبر بگیرین.
برند وسترن دیجیتال و سیگیت جزو برترین و پرفروش ترین برندهای هارد هستننقل قول:
انتخاب از این 2 برند قطعا تضمین کیفیت هارد شماست
فقط یه نکته رو اضافه کنمنقل قول:
خیلی واسم مهم که ماندگاری بالایی داشته باشه
نه تنها هارد بلکه کلیه قطعات سیستم در صورت رعایت نکردن اصول نگهداری , ماندگاری بالایی نداره
تکون دادن هارد در زمان روشن بود و یا گذاشتن هارد تو مکان گرم در زمان کاری و خاک خوردن شدید هارد به راحتی از عمر هارد کم میکنه
اینکه اگه هروقت احتیاج داشتید وصل کنید و یا اینکه اول هارد رو خاموش کنید بعد اتصال هارد رو جدا کنید ( اکثر هارد ها این نرم افزار رو با خودشون دارن )
هارد ضد ضربه که هیچی بلکه هارد ضد گلوله :n02: هم داشته باشید و اصول اولیه رو رعایت نکنید به راحتی هارد رو به نابودی میکشونید
خودم الان نزدیک 4 5 ساله از همون مدل passport دارم و هیچ مشکلی باهاش نداشتم و همچنان داره کار میکنه ( تو پر قو بزرگش کردم :n02:)
بعد این همه تجربه استفاده از همین لوازم سخت افزاری و یا هارد
پیشنهاد میکنم گول این تبلیغات رو نخورید که هارد ضد ضربه هست و یا اینکه ضد آب و ...
این موارد ضد ضربه بودن و .... در شرایطی هست که شما اصول نگه داری هارد رو رعایت کنید و یا همون ضد ضربه بودن به معنی این نیست هارد رو بکوبی به دیوار و سالم بمونه
اگرچه هاردهای passport هم ظرافت بالایی دارن ولی خب شما هارد رو درست نگه دار ( به خصوص اینکه واسش یه کیف بگیر )
هارد شاید از خودتم بیشتر عمر کنه :n02:
درود
کدوم هارد را پیشنهاد میکنید ؟
هارد Seagate BarraCuda Pro Internal Hard Drive SATA HDD 4TB 6GB/s 128MB قیمش 175 دلار هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا هارد WD Black 4TB Performance Hard Drive - 7200 RPM, SATA 6 Gb/s, 256 MB Cache قیمتش 180 دلار هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال حاضر وسترن بلک 2 ترا 64 مگ کش دارم که رید و رایت روش زیاد شده و بعضی مواقع خیلی صدا میده . در مورد وسترن بلک خوندم که اکثرا به صدا میافته . حال دلیل اینکه به صدا افتادن پایان عمرش باشه نمیدونم .
از هارد فقط برای نگهداری اطلاعات و دانلود فایل ها و... هست برای برنامه و ویندوز و .... ssd دارم . مهم عمر هارد هست که اطلاعات یک دفعه از بین نره .
پیشنهاد من فقط WD Black هست .نقل قول:
در مورد wd gold نظرتون چی هست ؟؟ امکان نصب ویندوز 10 روش هست ؟نقل قول:
من خودم WD Gold ده ترابایتی دارم و تست های این هارد رو در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک گذاشتم . مدل خیلی خوب و البته گرانقیمتی هست . هیچ مشکلی هم برای نصب ویندوز یا آرشیو دیتا نداره .نقل قول:
درودنقل قول:
بدون در نظر گرفتن قیمت بین بلک و گلد کدوم را پیشنهاد میکنید ؟
فقط کش 128 یا 256 تاثیری در کارکرد کلی داره ؟