اقا بین 20 تا 25 تومن غیر صفر چی پیشنهاد میدید؟
خودم sd در نظر دارم
هیوندا ورنا هم پیشنهاد شده
Printable View
اقا بین 20 تا 25 تومن غیر صفر چی پیشنهاد میدید؟
خودم sd در نظر دارم
هیوندا ورنا هم پیشنهاد شده
نقل قول:
سمند LX مدل 90
پزو 206 SD V1 مدل 88 یا 89
دوستان درمورد خريد تيبا چه نظري دارند منظورم صندوق دارش هست آيا مشتري اول و آخرش خودم هستم آيا ماشين به نسبت خوبي هست نسبت به پرايد؟نه فقط از لحاظ ايمني بلكه دركل؟
كلا توصيه به خريدش ميشه يا نه برم تو فكر كار همون كاركرده جي ال ايكس يا سمند يا خود پرايد؟
نقل قول:
تیبا در رده خودش ماشین خوبی است و خریدش به نسبت پراید بیشتر توصیه میشه ، بازارش هم خوب است ، در هر صورت ماشین صفر بیشتر پیشنهاد میشه مگر اینکه معیارهای شما چیز دیگری باشد .
سلام دوستان خرید 206 مدل 83-84 تیب 2 چی جوریه یکم توضیحات میخام . بعد اینکه رنج قیمت چی جوریه ؟ فرق این تیب های 206 چیه ؟
206 مدل 82 و 3 تمیز به سختی گیر میاد و اکثرا مشکلات موتوری و تصادف رو حداقل دارند .نقل قول:
رنج قیمتی از 12 ملیون تا 15 ملیون تومان
تیپ 2 موتور 1.4 لیتری و امکانات معمولی
تیپ 3 موتور 1.4 لیتری ، دو اربگ ، سیستم تهویه اتوماتیک و شیشه ها و آینه های بقل کامل برقی
تیپ 5 موتور 1.6 لیتری ، امکانات مشابه تیپ 3 ( ترمز عقب دیسکی و ای بی اس )
تیپ 6 موتور 1.6 لیتری ، دنده اتومانیک 4 سرعته تیپ ترونیک ، امکانات مشابه تیپ 3 ( ترمز عقب دیسکی و ای بی اس )
آقا من هرچی گشتم پرایدsxصفرپیدا نکردم تکلیف چیه دیگه تولید نمیشه آقا ما ایربگ نخوایم کیو باید ببینیم .آخه روپراید ایربگ میذارن .
با14الی15تومن عاقلانه ترین کار چیه 131مدل90که20تا کارکرده یا بازم 5/1بذاریم روش وصفر2ایربگ بگیریم
تو حدود های 18-20 تومن چه ماشینی پیشنهاد میشه
امنیت داشته باشه کم مصرف باشه .....
سورن یا 206 کدوم مدلاش؟
یا نه گزینه بهتری هم هست ؟
مرسی
ماشین های بدون 2 ایربگ شماره نمی شن دوست من. 2 ایربگ الزامی شده برای ماشین های صفر.نقل قول:
در کل ماشین صفر نسبت به کارکرده پیشنهاد می شه.
انتخاب بین 206 و سورن بسته به معیار شما دارد ، سورن جادارتر و امنیت بیشتری داردنقل قول:
سورن مدل 87 گیرتون میاد
206 تیپ 2 مدل 87 هم گیرتون میاد ( سقف 20 ملیون تومان )
پیشنهاد من به شما سمند ال ایکس مدل 88 است و بعد از اون 405 مدل 89
و اگر قصد خرید خودروی صفر دارید تیبا گزینه مناسبی است .