رئیس باشگاه ختافه: سبک بازی بارسا خسته کننده شده است
سایت گل- آنخل تورس، رئیس باشگاه ختافه، معتقد است سبک بازی تک ضرب بارسا که به تیکی تاکا شهرت یافته، دیگر به اندازه قبل جذاب نیست هرچند تایید کرد که آبی و اناری ها در چند فصل اخیر نمایش بهتری نسبت به رئال مادرید داشته اند.
بارسا در سه فصل که پپ گواردیولا هدایت این تیم را برعهده داشته، 3 بار پیاپی قهرمان لالیگا شده و 2 بار نیز لیگ قهرمانان اروپا را فتح کرده است.
تورس در گفتگو با اوندا سرو گفت:" بازیکنان بارسا چشم بسته هم دیگر را پیدا می کنند و حتی تا 5 سال آینده هم می توانند همین جوری بازی کنند اما کم کم بسیاری از سبک بازی آنها خسته می شوند.
درست است که سبک بازی آنها جواب می دهد و توانسته اند رئال را پشت سر بگذارند اما فکر می کنم رئالی ها این فصل می توانند جبران کنند.
رئال این فصل از نظر فیزیکی شرایط بهتری دارد. آنها به سبک بازی مستقیم رو آورده اند و از نظر تکنیکی نیز در شرایط خوبی به سر می برند."
نیمار: نمی خواهم موضوع درگیری جدید رئال و بارسا باشم
سایت گل- نیمار، مهاجم جوان سانتوس، اعلام کرد که از علاقه مندی باشگاه های بارسا و رئال مادرید خوشحال است اما تاکید کرد که نمی خواهد به موضوع جدیدی برای درگیری بین دو باشگاه تبدیل شود.
اخیرا شایعاتی منتشر شد در مورد اینکه باشگاه های بارسلونا و سانتوس برای انتقال این بازیکن 19 ساله در سال 2013 به توافق رسیده اند اما باشگاه برزیلی این شایعه را رد کرد.
از سوی دیگر رئالی ها نیز تلاش زیادی برای خیرد این بازیکن انجام داده اند و امیدوارند بتوانند هرچه زودتر این ملی پوش برزیلی را به خدمت بگیرند.
نیمار در گفتگو با نشریه آ.اس گفت:" بسیار خوشحالم که این دو باشگاه به دنبال خرید من هستند اما نمی خواهم وارد جنگ رئال و بارسا شوم.
هرچیزی که من بگویم، از آن بد برداشت می شود، بنابراین چیزی نمی توانم بگویم. نمی خواهم کسی را ناراحت کنم.
تنها چیزی که می توانم بگویم این است که تا پایان رقابت های جام باشگاه های جهان در ماه دسامبر اتفاقی رخ نخواهد داد."
نیمار تا آگوست 2015 با سانتوس قرارداد دارد و این باشگاه برای فروش او 45 میلیون یورو در نظر گرفته است.
رافا بنیتس: بارسلونا یک پله بالاتر از رئال است
مربی 51 ساله اسپانیایی درصحبتهایی اعلام کرد که شکست دادن تیم کاتالان دراین فصل کار بسیار دشواری است و اسپانیا مدعی اصلی قهرمانی در رقابتهای یورو2012 است
سایت گل- رافائل بنیتس ، مربی سابق لیورپول و اینتر معتقد است که بارسلونا تیم منسجم تری نسبت به رئال مادرید است
فصل گذشته رئال مادرید تنها توانست جام حذفی اسپانیا را از چنگ بارسلونا دربیاورد و تیم کاتالان در رقابتهای لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی رسید و تیم مادریدی را در این دو تورنمنت از پای درآورد
در دیدارهای سوپرکاپ اسپانیا که با برد 4-5 بارسا در مجموع دو دیدار رفت و برگشت همراه بود، جنجالهای فراوانی به پا شد.
باوجودی که رئال مادرید نسبت به فصل گذشته پیشرفت چشمگیری داشته، بنیتس معتقد است که آنها کار سختی را برای گرفتن بارسا خواهند داشت.
بنیتس در مطلبی در معارفه وب سایت رسمی اش نوشت:« بارسلونا و رئال مادرید مدعیان قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا هستند ولی بارسا یک پله بالاتر از رئال است.باید صبر کنیم و ببینیم که فصل چطور پیش می رود و آنها چطور به مراحل نهایی می رسند.»
مربی اسپانیایی که بعد از کناررفتن از نیمکت مربیگری اینتر در دسامبر سال 2010 همچنان بیکار است، معتقد است که تیم ملی اسپانیا می تواند در یورو2012 موفق باشد و به تمجید از تیم دل بوسکه پرداخته:« دل بوسکه و تیمش کار بزرگی انجام داده اند. می توانی بگویی که اسپانیا یکی از مدعیان اصلی موفقیت در رقابتهای اروپایی است و با احترام به تمام تیمها، آنها از فلسفه منسجمی بهره می برند و از همین رو می توانند تعدادی از بازیکنانشان را تغییر دهند.»
گوارديولا بازيكنان ملي پوشش را دوباره در اختيار دارد
12 بازیکن ملی پوش بارسا بعد از انجام بازی های ملی به تيم برگشتند. در شرايطي كه تنها غایب تمرينات پيكه خواهد بود، گواردیولا تیم را برای بازی خارج از خانه مقابل رئال سوسیداد در روز شنبه آماده می کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنج شنبه ساعت 10
تمرین بعدی بارسا در روز پنج شنبه ساعت 10 [به وقت محلي] و بدون حضور رسانه ها خواهد بود. بعد از انجام تمرین اریک آبیدال در مصاحبه مطبوعاتی شرکت خواهد کرد.
بعد از یک هفته غيبت بخش زیادی از بازیکنان، سرانجام در عصر روز چهار شنبه پپ گواردیولا شاهد بازگشت تمامی بازیکنان بود. 13 بازيكن بارسا بعد از انجام بازی های ملی شان به تيم برگشتند: مسی، ماسکرانو، آلوز، الکسیس، آبیدال، تیاگو، والدز، اینیستا، ژاوی، سسک، پدرو، بوسکتس و ویا.
تمرين سبك براي بازيكنان ملي پوش
بازیکنانی که در بازیهای ملی در روز سه شنبه حاضر بودند، در این جلسه به انجام تمرین های سبك با هدف ریکاوری پرداختند. ساير بازیکنان، از جمله آفلای، آدریانو، پویول و مکسول که مصدوم بودند، با تمام توان تمرين كردند تا براي بازی شنبه با رئال سوسیداد آماده شوند.
تنها بازیکن غایب در این تمرینات جرارد پیکه بود. او در سالن تمرین به تنهایی به انجام تمرین پرداخت تا مصدوميتش بهبود يابد.
شش بازیکن رزرو
شش بازیکن از تیم B بارسا که سه شنبه با تيم اصلي تمرين كردند، در تمرين عصر ديروز هم حاضر بودند. اين بازيكنان عبارت بودند از اوریول روسل، گوستاوو، جرارد دئولوفئو، کوئنكا، لوباتو و کارمونا.
منبع: سايت رسمي باشگاه / مترجم: عليرضا ايزدشناس FCBarca.ir
رومئو : جدایی از بارسلونا سخت نبود
سایت گل - به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، هافبک 19 ساله اسپانیایی که پس از مصدومیت مایکل اسین به چلسی پیوسته است در مصاحبه ای رادیویی به اونا اف ام گفت :" ترک بارسلونا سخت نبود ، من مشتاق بودم که فرصتی برای خود پیدا کنم ."
وی ادامه داد :" زمانی که پیشنهاد چلسی رسید ، من کمی فکر کردم درباره اش اما شکی برای قبول آن نداشتم . من با گواردیولا در خصوص آینده ام صحبت نکردم ، اما بارسلونا مشکلی با قبول پیشنهادم نداشت ."
رومئو همچنین گفت :" من متوجه شدم که آندره ویلاس بواس زمانی که در پورتو بوده است نیز به بازی من علاقمند بوده است . او ( ویلاس بواس ) بدنبال بازیکن جدیدی بود چرا که اسین مصدوم شده بود ، کسی که بتواند در آن پست بازی کند و من فکر می کنم آندره انتظار دارد که با گذشت زمان من پیشرفت کنم."
---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا مدال طلای پارلمان کاتالونیا را مال خود کرد.
این مربی 40 ساله از تابستان سال 2008 که هدایت بارسا را در دست گرفت، موفقیتهای فراوانی را با تیم کاتالان کسب کرد و این درحالی است که پیش از آن تنها تجربه هدایت تیم بی بارسا را درکارنامه اش می دید
گواردیولا با بارسلونا 12 جام قهرمانی کسب کرده که از جمله آنها می توان به دو قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و سه قهرمانی در لالیگا اشاره کرد.
گواردیولا بعد از این انتخاب به خبرنگاران گفت:« من مربی بارسلونا شدم و افتخار این موضوع به کسانی که مرا در این سمت قرار دادند برمی گردد.این شیوه روش خیلی خوبی برای رویارویی با این شغل بود. همه چیز خوب پیش می رود ولی برای آنکه بتوانیم به قهرمانی برسیم من نیاز داشتم تا درسهای زیادی از شاگردانم بیاموزم. من از تمام بازیکنانی که با آنها کار کردم تشکر می کنم، از تمام مربیانی که تا به امروز داشته ام و از تمام شاگردانی که آنها را هدایت کردم تشکر می کنم.»
مربی جوان بارسا ادامه داد:« من کاری که انجام می دهم را دوست دارم. من عاشق این کار هستم.یک روز والرو ریه یرا به من گفت:« بارسلونا همه ما را موفق و خوب نموده.» این همان چیزی است که همیشه برای من هم بوده و باعث شده تا من به اینجا برسم.»
یکی از آخرین جام قهرمانی ای که گواردیولا بالای سر برد به برد 4-5 تیم کاتالان مقابل رئال در مجموع دو دیدار رفت و برگشت درسوپرکاپ اسپانیا برمی گردد و بعد ا ز آن توانست با تیمش قهرمان سوپرکاپ اروپا لقب گیرد
تورس: نمی دانم گواردیولا چه می کند که همه بازیکنانش راضی اند
مهاجم اسپانیایی در صحبتهایی به تمجید از مربی اسپانیایی بارسا پرداخته
سایت گل- فرناندو تورس مهاجم اسپانیایی چلسی در صحبتهایی به تمجید از عملکرد پپ گواردیولا در بارسلونا پرداخته
این مربی 40 ساله از زمانی که در سال 2008،مربی بارسا لقب گرفت 12 عنوان قهرماین را در حدود 3 سال به دست آورد
بارسا اخیرا قهرمان لالیگا، لیگ قهرمانان اروپا،سوپرکاپ اسپانیا و اروپا لقب گرفت و تورس در صحبتهایی به تمجید از پپ پرداخته
ال نینیو در صحبتهایی گفته:« فکر می کنم این روزها تیمی هست که برتر از سایر تیمهای اسپانیا و اروپایی است و این تیم ، بارسلوناست. خیلی سخت است که این انگیزه ها و رویاها را در تیم حفظ کرد. تو شاید همه جامها را در طول یک یا دو سال فتح کنی ولی در سال سوم معمولا نزول می کنی و در سال چهارم بازیکنان می خواهند تیم را ترک کنند.»
تورس ادامه داد:« اصلا ساده نیست که هر سال به قهرمانی برسی. نمی دانم گواردیولا چه کار می کندکه همه بازیکنانش راضی هستند .به علاوه بازیکنانی هستند که به نظر می رسد که جایگاهی در تیم ندارند ولی گواردیولا یکی دو تا از آنها را برمی گزیند. بازیکنان بارسا معمولا از تیمهای پایه ای شان به تیم اصلی می آیند و حفظ این شرایط اصلا آسان نیست.»
تورس که در سال 2007 اتلتیکومادرید را به مقصد لیورپول ترک کرد ادامه داد:« فکر نمی کنم که رقابتهای لالیگا به خاطر ضعف سایر تیمها به رقابت 2 تیم خلاصه شده باشد. دلیل این ماجرا، ضعف سایر تیمها نیست، بلکه برتری محرض بارسا و رئال است. تفاوت اینجاست که رئال و بارسا خیلی بهتر از سالهای قبل هستند ولی سایر تیمها در هما
سطح همیشگی فوتبال را دنبال می کنند.»
تورس در ادامه صحبتهایش به تمجید از خوان ماتا پرداخت و گفت:« ماتاخرید خوبی بود که ماه گذشته به چلسی آمد و او بازیکن مهمی برای تیم خواهد بود چون تمام شرایط را جمع می کند تا چلسی را در حد و اندازه های یونایتد کند. امیدوارم که این اتفاق یا امسال یا هر چه زودتر رخ دهد.این سبک بازیکنان به بازی سرعت می دهند؛ دقیقا همان چیزی که چلسی کم دارد.»