خیلی کمه برای 10 میلیون توماننقل قول:
Printable View
خیلی کمه برای 10 میلیون توماننقل قول:
من حساب سود در سررسید دارم.نقل قول:
اگر سر سال نروم تا سودش را بگیرم؛ در حساب سپرده کوتاه مدت واریز میشه.
ولی سود ماهانه را نمیدونم.
سلام دوستان
این تسهیلات کارت اعتباری بانک ملت چه ویزگیهایی داره ؟این که میگن اگر هرماه مبلغ رو تو کارت بریزی برای یکی دو روز تا شش ماه میشه تقسیط نکرد فقط آبونمان تعلق می گیره درسته ؟ اطلاعات کامل رو چطور میتونم به دست بیارم ؟
حساب سرمایه گذاری مدت دار سود رو ماهیانه به حساب کوتاه مدت یا پس انداز واریز می کنند.اما حساب سود در سررسید سود رو آخر سررسید یکجا به حساب کوتاه مدت یا پس انداز که ما بانکی ها بهش اصطلاحا حساب مادر میگیم. واریز میکنن. البته حساب سود در سررسید انواع مختلفی دارن مثلا می تونین به جای سود در سررسید یکساله انتخاب کنین که سود در مقاطع سه ماهه یا شش ماهه واریز بشه. الان بهترین مدل سرمایه گذاری "بیمه عمر و سرمایه گذاری" هستش که از همه سپرده هادر کل بانک ها بهتره. اگر نمیخواین سکه بخرین احتمالا به خاطر ریسک نوسان قیمت و ریسک امنیت نگهداریش؛اگه نمیخواین ارز بخرین احتمالا به خاطر ریسک خیلی زیاد در نوسان قیمت و همین طورتغییرات شدید قوانین و مقررات مربوط به نگهداری و معامله ارز؛ اگه نمیتونین وارد بورس بشید احتمالا به خاطر ناآشنایی با ساز و کار بورس و خرید و فروش سهام و ریسک نوسان قیمت و... و حتی اگه سود کم بانکی راضیتون ننی کنه بیمه عمر و سرمایه گذاری بهترین گزینه برای شماست. تا بتونین پس اندازهای خردتون رو به تدریج سرمایه گذاری کنین و علاوه بر کسب سود قابل توجه دز حدود سالیانه 25تا 28؛29 درصد و همزمان تحت پوشش بیمه عمر قرار بگیرید. اگه مایل بودید اطلاعات بیشتری بدم. پاسخ بدید تا بیشتر توضیح بدم. لازم به ذکره که من خوذم نماینده ببمه هستمنقل قول:
ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2
اینکه سود حساب سرمایه گذاری مدت دارتون به چه نوع حسابی واریز بشه بستگی به نظر خودتون داره. ممکنه حساب مادر شما پس انداز باشه یا کوتاه مدت. معمولا حساب پس انداز طرفداران کمی در شبکه بانکی داره (به خاطر تورم بالای موجود افراد ترحیح میدن حساب کوتاه مدت داشته باشن تا حداقل از یه سود هفت درصدی بهره مند بشن تا اینکه یه حساب پس انداز داشته باشن به امید اینکه سالی یکی دو بار تازه اگر واجد شرایط باشن تو قرعه کشی شرکت داده بشن و با احتمال ضعیفی برنده جایزه بشن.) معمولا کسانی پس انداز رو ترجیح میدن که یا با انگیزه خیرخواهانه حاضرند از دریافت سود خودداری کنن و در عوض با تشکیل پس انداز منابعی رو که میتونه در اختیار افراد نیازمند قرار بده فراهم کنند ویا اینکه به علت عدم آشنایی کافی با مبانی شرعی سود بانکی رو حرام میدونن و نمی خوان که از بانک سود بگیرن. من احتمال میدم حساب شما 90درصد حساب کوتاه مدت باشه که با مراجعه به دفترچه ای که در اختیار دارید مشخص میشهنقل قول:
ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2
بله؛ گفتم کوتاه مدت یعنی با همون سود ۷٪ (البته ۱۹٫۵ ٪ میده؛ چون مؤسسه است)
به اون یکی میگیم قرض الحسنه که در واقع سودش شانسیه و بنظر من حرامتر از این سودداره هست.
(یعنی حکم لاتاری را داره که علما حرام اعلام کرده اند)
من یک کارت بانک صادرات دارم که تاریخ انقضاش مهر 91 تموم شده. تا الان خود پردازا قورتش ندادن. تا کی می تونم ازش استغاده کنم؟چون فعلا وقت ندارم برم بانک. ممنون.
خودپرداز هیچ زمانی کارت شما رو به دلیل پایان تاریخش قورت نمیده فقط انجام عملیات ها دیگه براتون مقدور نیست.نقل قول:
اگر تاریخش تمام شده میتونی بری بانک و درخواست کارت جدید بکنی
فکر کنم دیگه محدودیت زمانی کارت ها رو برداشتن چون از مهر تا الان 5 ماه گذشته و اگر مشکلی بود تا الان باید
کارتت میسوخت.
نقل قول:
من یک کارت پارسیان داشتم که تاریخ انقضاش مهر بود اما اونو همون مهر بانک دو تا خود پرداز قورتش دادن و مجبور شدم روز بعد برم کارن ملی نشون بدم و کارتو بگیرم. این یکی مال صادرات هست. برای صدور کارت جدیدم یک هفته وقت لازمه . که من نه وقت بانک رفتن دارم . نه یک هفته صبر:n03:
دوستان تاپیک مخصوص بیمه داریم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به زودی مباحث مرتبط به بیمه که در این تاپیک مطرح شد به تاپیک فوق منتقل میشه .
:n16: