من دیروز مراجعه کردم به پلیس +10 گفتن که در مورد قانون کسری خدمت ایثارگران و جانبازان و قانون سه برادری و .... ابلاغیه اومده که لغو شده . گفتم آخه تو خبرگذاری ها اومده سردار کمالی گفته تمام معافیت های سال قبل امسال هم تمدید شده . گفتن آره اول این ابلاغیه اومد ولی دوباره بعدش یکی دیگه اومد! که میگه نه ! مهمونی تعطیله و بفرمایید منزل . از اونجا رفتم خود سازمان نظام وظیفه شهرمون اونا گفتن که برا ما ابلاغیه اومده که اون معافیتا تا پایان سال قبل اعتبار داره و برای سال جدید بلاتکلیفیم . دوباره برگشتم اون پلیس +10 . گفتم که اونجا اینجوری میگن ! شما چی میگید ! گفت بزار برم اصلا اون برگی که فکس شده رو برات بیارم خودت بخون . آورد ! دیدم بله نوشته که اجرای معافیت ها در سال 1390 " متوقف شده" ( نه لغو شده!) . توی متن نامه هم لغت " موقتا " یا "فعلا" یا "در حال حاضر" یا هیچچی که نشون بده امیدی دوباره به اجراشون حداقل تو امسال هست ، نبود ! .
اما یه حسی بهم میگه در همین آینده نزدیک دوباره ابلاغ میشه که اجرا شه ! حالا چجوری !؟ اینجوری که شاید برا معافیت برادر چهارم بشه توجیه آورد که چرا ممکنه اجرا نشه ! ولی معافیت فرزندای جانبازا ؟؟؟ این یکی دیگه از اون تیپ کارایی نیست که بشه لغوش کرد . همیشه بوده . اصلا خود اون گروهی که تصمیم میگیرن چی باشه چی نباشه بیشترین استفاده رو از قانون کسر خدمت ایثارگرا و جانبازا میبرن . دیوونه که نیستن لغوش کنن . البته تا حدودی نشونه های جنون توشون هست ولی وقتی پای منافع خودشون در میون باشه شرایط فرق میکنه .
حالا باید صبر کرد دیگه . این پروسه تغییر یا اصلاح نظام وظیفه دست یکی دو نفر نیست ، عده زیادی دربارش تصمیم میگیرن یا حداقل اعمال نظر میکنن . اگه از دوستان هم کسی اطلاع جدیدی داره یا از گوشه کنار چیزایی شنیده که به نظرش موسخ به مام اطلاع بده. پیشاپیش ممنون