بازی واسه کامپیوتر هنوز نیومده ؟!! :19:
Printable View
بازی واسه کامپیوتر هنوز نیومده ؟!! :19:
خـــــــیــــــرنقل قول:
فکر هم نکنم بیاد.....
مسابقه ای , بازی چیزی نشده ویدیوشو ببینیم؟
نه نمياد اگه مي زدن خوب مي شدنقل قول:
دوستان کمبوها + fatalities و رمز های دیگه ش رو یکی بزاره
ممنون
سلام.این شخصیت های جدید با لباسهای قدیمی رو نمیشه دانلود کرد بعد با فلش بریزیم واسه ایکس باکس؟
الان بهترین بازیکن با ساب زیرو همون بردلیه؟
هنوزم برای انتخاب شخصیت دومم موندم ..... کسی پیشنهادی نداره؟ رپتایل با ساب زیرو خوبه یا جید با ساب زیرو یا ........
واسه ایکس باکس نمیشه فکر نکنم فقط ایکس باکس های JTAG شده میشه .نقل قول:
در حال حاضر بله Tom Brady بهترینه .
من که فعلا شخصیت دوم رو در کنار ساب زیرو QuanChi ورمیدارم . Jade فکر نکنم خوب باشه نسبت به بقیه کارکتر ها . رپتایل هم کارکتر خوبیه :31:
سلام.
چطوری میشه 2 نفره کرد؟
هر چی استارت و ... رو میزنم دسته بعدی نمیاد!!!
البته تا استاد Cain اینجا هستن نظر من لازم نیست... :31:نقل قول:
اما به نظر من با توجه به تجربه ی شخصیم و مسابقاتی که میبینم , سعی کن کاراکتر دومتو طوری برداری که مکمل کاراکتر اولت باشه... مقابل بعضیا شما کاراکتر سریع نیاز داری جلوی بعضی اونایی که قدرتی تر هستند...
به نظر من که فکر جید رو کلا از سرت بیرون کن چون خیلی مزخرفه ( طوری که خیلی از گزارشگر های مسابقه هم با تمسخر ازش حرف میزنن)
خود من ملینا و ریدن هستم... به جرات میتونم بگم که بین 7 , 8 تا از دوستام اگر از یکی از کاراکترهام ببره از دومیه که به نظرم مکمله نمیتونه ببره دیگه...!!! :31: :5:
شما لطف داری . اما نظر همه مهمه . :20:نقل قول:
منم باهات موافقم هنوز که هنوزه یا جید کشف نشده یا اصلا بدرد نمیخوره :31:
ملینا هم که واقعا خوبه . هم سریعه هم شروع کننده خیلی خوبیه واسه کمبو زدن .
ریدن من قبلا خیلی خوشم میومد اما الان نه . اگه طرف وایساده گارد بگیره نمیشه تقریبا کاره خاصی کرد باهاش .
یه ویدئو آموزشی از Quan Chi فکر کنم لینک داده بودم :31: اگه اونو ببینین متوجه میشین میگم چرا خیلی خوبه . اما بشرطی که در طول بازی شما سوار حریف بشین :31: اگه دفاعی بازی میکنین اصلا نمیشه باهاش برد بازی رو :13:
JAX هم راستی خیلی خوبه . یعنی خیلی خیلی خوبه :31: درسته کمبوهای خیلی فنتزی نداره اما واقعا بازی کردن باهاش به ادم حال میده :31: