عجب بی معرفتهایی هستید...!! :41::41:نقل قول:
Printable View
عجب بی معرفتهایی هستید...!! :41::41:نقل قول:
خوب برو پشت اون در در بزن میان در رو باز میکنننقل قول:
دوستان دوست دارم از مافیا 2 دفاع کنم
خدائیش من که فکر می کنم دارم توی شهر زندگی می کنم اینقدر جوگیر شده ام که فقط تو شهر دور می زنم
گرافیک 10
موسیقی 10+
گیم پلی 9
داستان 9
دوستانی که انتقاد می کنند دلایل زیر را د ارند
1-انگلیسی خوب نمی فهمند
2-قبل از ریلیز بازی خیلی از بازی تعریف شده بود
دوست عزيزم اما هيچ اتفاقي خوب نميفتهنقل قول:
ميرم جلوي در خودم و ميكشم :41: بازم كاري نميشه :13:
كمكككككككك :41::41::41::41:
متاسفانه عکستون بای من نمیاد اگه میشه یه جای دیگه آپ کنید.نقل قول:
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
داستان 9 ؟؟؟؟ ؟؟؟؟نقل قول:
اگه دوستان منم راهنمایی کنن..ممنون میشم......پست صفحه قبل....
من و دوستم بازی رو از یه دی وی دی نصب کردیم ولی مال اون اینجوری شد مال نشد. چون من یه کرک دیگه زدم.نقل قول:
کرکی که من زدم:
احتمالا بعد از عوض کردن کرک سیوات می رن، خودت اینو یکاریش کن. حالا بکاپ بر می داری یا کار دیگه، خود دانی!کد:http://qaflanti.blogfa.com/post-79.aspx
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
شاید بعد از اینکه پولو جمع کردی تو راه جریمه ای چیزی شدی پولت کم شده، یه بار دیگه پولتو چک کن ببین 27500 هست یا نه.نقل قول:
بفرما دوست عزيزمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------
دوست عزيزم پولم 55 هزارتاهم بيشتره :41::41::41:نقل قول:
یعنی شما می رید جلوی در هیچی نمیشه ؟؟؟؟؟ هیچ پیامی هم بالای صفحه نمیده ؟؟؟نقل قول:
عجیبه !!!! چون همین در هستش !!!!
من بازی رو الآن تموم کردم (زحمت کشیدی!!!)
از اونجایی تو صفحات قبل یکی از دوستان گفته بود بدون مجله بازی رو 75 تموم شده عرض کنم که بنده با همه ی 50 تا مجله رو 80 تموم کردم! پس مجله فقط 5 درصد بازیه! در حالی که 95 درصد از هموطنان فقط به خاطر مجله ها بازی می کنن! دروغ می گم بگو!
حالا اگه اجازه بدید منم نظر خودمو راجع به این بازی اعلام کنم! قیام کنید!
بهترین ویژگی این بازی داینامیک بودنشه. یعنی شما هیچ چی پیدا نمی کنید که قابل دستکاری و تخریب نباشه. و من خودم هیچ بازی ای رو تا حالا با این دقت ندیدم.
و بدترین بخش بازی هم مرحله هاست. خداییش مرحله هاش هیچ محتوایی ندارن! یا باید از این سر شهر تا اون سر رانندگی کنی یا کتک کاری کنی! نسبت تیراندازی هاش با توجه به اسم بازی خیلی کمه! من گفتم مافیا از اول تا آخر بکش بکشه! ولی دیدم از اول تا آخر ...حمالیه! گرافیک و داستان و سروصدا و آهنگشم خوب بود ولی به این "8 سال انتظار" که تو تبلیغا مینویسن نمی ارزید.
به هر حال!..