این whql یعنی چی؟نقل قول:
Printable View
این whql یعنی چی؟نقل قول:
در حالی که تو PES میره توپ و میگیره و خودش و توپ با هم میرن تو اوت !نقل قول:
توی این صحنه آندرس اینیستا با هوش خودش بازیکن حریفو کنترل میکنه تا توپ به نفع تیمشون راهی اوت بشه ( تصویر دوم ) :
نقل قول:
خیلی دپسرده شدم با دیدن ای عکسها
من یه مانیتور asus m236h خریدم ولی چمنو صاف نشون میده و انگاری موکتهو اصلا جزییاتشو نشون نمیده
واسه این 11 هینطوریه . چون واسه من چمن ورد کاپ خیلی خیلی واقعی تر بود و مثل یه چمن 3 بعدی ولی تو 11 اینطوری نیست
کنسولو که به lcd دیگه ای وصلیدم دیدم چقد چمن واقعی شده ولی رو مانیتور اتاقم..............
به نظرتون مشکل از کجاس ؟ یعنی انقدر بین lcd tv و مانیتور اختلافه ؟ یا فقط ماله منه که اینطوریه
( جالبه که نسخه ورد کاپ رو خیلی خوب نشون میده و تقریبا مثل بقه lcd هاس ولی تو 11 ................!!!!!!!!!!!!
با سلام از دوستان فیفا باز دوتا سوال داشتم ولی قبلش گفتم نظرمو در مورد دمو بدم.
واقعا منم مثل خیلی های دیگه با دیدن فیفا 09 و 10 نا امید شدیم از فیفا و به pes رو آوردم و نسبت به fifa واقعا هم لذت بخش بود ولی واقعا از وقتی دمو رو ریختم(هفته پیش) واقعا نمیتونستم از پای سیستم بلند شم.و باید بگم که فیفا نکست یه چیز دیگست و دیگه قابل مقایسه با pes نیست وفقط ضعفش نسبت به pes گرافیک ضعیفش در قسمت چهره ی بازیکناست که اونم تو کنسول مثل اینکه درست شده.و بعد از این همه که دمورو بازی کردم واقعا هنوز صحنه ها و انیمیشن های جدید می بینم و همینه که fifa رو از pes متمایز میکنه.
.در موردص صدا گذاری هم که بقیه دوستان قبلا توضیح دادن که واقعا بی نظره.یه چیز جزیی هم که خیلی خوشم اود اینه که تماشاکرا وقت زدن ضربه پنالتی نیم خیز میشن و اگه میزبان باشی و مثلا توپ رو بزنی اوت ناراحت میشن و اگه گل کنی شادی میکنن که واقعا برام جالب بود!!
ولی واقعا pes بازا هم منطقی باشن و قبول کنن فیفا نکست از pes یه سروگردن بالاتره اونم به گواه نمراتی که پارسال گرفت.
ویه چیز دیگه این که بگم رفقایی که مثل خودم pc دارن برن فیفای پارسالو دوباره بریزن وببینن فیفا امسال چه لطفی کرده واینو بگم که ناشکری نکنن که مثل کنسول دقیقا نیست و یاداوری میکن که از fifaworld cup سه چهار ماه بیشتر نمیگذره پس این فیفا هم خیلی قدیمی نیست؟
حالا سوالم:
این personality و pro passing فقط مخصوص کنسولن یا واسه pc هم هستن؟
دوست عزیز اگه شما نسخه دموی PC رو هم بازی کرده باشین می بینین که توی pc هم اکثر چهره ها طبیعی طراحی شدهنقل قول:
فقط ضعفش نسبت به pes گرافیک ضعیفش در قسمت چهره ی بازیکناست که اونم تو کنسول مثل اینکه درست شده
personality که امسال فقط توی نسخه 11 کنسول وجود داره وبرای pc به سال بعد موکول میشه
ولی اون یکی گزینه رو خبر ندارم.
نقل قول:ممنون حسین جان. این اقدامی که کردی خیلی خوب بود. فیفا اینقدر جزییات داره که برای نشون دادن اون ها زمان زیادی میخواد. ویژگی اولی که گفتی رو تا به حال بهش دقت نکرده بودم. خیلی توپ بود :10:نقل قول:
ویژگی دوم هم کسی اگه 10 یا 20 باز بازی کنه میتونه این هوش رو به وضوح ببینه.
توی فیفا زمانیکه توپ داره میره توی اوت , بازیکنان تخمین میزنن که آیا به توپ میرسن یا نه و اگه احتمال بدن به توپ نمیرسن دیگه دنبالش نمیرن و به این شکل بی جهت خودشونو خسته نمیکن تا بتونن تا آخر بازی نفس داشته باشن .
توی این صحنه نمونه ای از این مساله رو میبینیم . هنوز 3-4 متر مونده تا توپ به اوت بره که ابتدا بازیکن تیره پوش و بعد بازیکن سفید پوش با علم به اینکه به توپ نخواهند رسید دیگه دنبال توپ نمیرن . نکته جالب اینه که تخمین بازیکنان برای رسیدن یا نرسیدن به توپ با هم متفاوته که ناشی از هوش متفاوت بازیکنانه در اینجا اول بازیکن تیره پوش متوجه شد به توپ نمیرسه و بعد بازیکن سفید پوش :
بعضی از حرکات تکنیکی کامپیوتر در یک بازی دوستانه .این تکنیکها امسال به نسخه کنسولی اضافه شده تمام این حرکات رو کامپیوتر در برابر حریفان انجام میده :
حرکت یک پا دوپای مسی و متعاقب اون استپ و پاس دادن به یار هم تیمی :
یک حرکت فریبنده از هیگویاین :
یک حرکت بسیار زیبا و فریبنده از بازیکن بارسا برای به اشتباه انداختن بازیکن حریف :
کامپیوتر از این نوع حرکت بصورت بسیار متنوع در بازی زیاد استفاده میکنه که من فقط تنها سه تاشو اینجا بصورت نمونه قرار دادم .
درگیریهای 360 درجه در میانه میدان که این هم امسال به نسخه کنسولی اضافه شده که بازیو بسیار واقعی تر از قبل کرده . بر خلاف نسخه قبل که فقط از بغل میشد بصورت تنه به تنه با حریف سر مالکیت توپ درگیر شد اینجا چه از کنار چه جلو و عقب این تعاملات و درگیریها برقراره همونطوریکه توی فوتبال واقعی هم به همین شکله :
این صفحه دیگه داره سنگین میشه بقیه موارد جالب بازیو توی صفحات بعدی میزارم .
بچه ها شما هم اگه چیز جالبی از گیم پلی بازی به چشمتون خورد حتما توی تاپیک بزارین .
حسین جان این عکس هایی که میذاری مربوط به نسخه PC هست یا کنسول؟!
اگه نسخه کنسول رو داری میشه بگی توی دموی کنسول قسمت ادیت فعاله یا نه؟!
ممنون میشم