سلام جناب وایومن بالاخره نگفتید مدل 061 از n61 بلوری هم رایت میکنه یا نه؟
از دوستان کسی هم اگه بلوری رایت کرده باهاش لطف کنه و پاسخ بده.
Printable View
سلام جناب وایومن بالاخره نگفتید مدل 061 از n61 بلوری هم رایت میکنه یا نه؟
از دوستان کسی هم اگه بلوری رایت کرده باهاش لطف کنه و پاسخ بده.
[QUOTE=alireza1411;5329423]OK.بحث رو ادامه نمیدیم .در ضمن شما تازه اومدی این تاپیک و خبر نداری ظاهرآ.اینجا هیچ کس نه قصد کل کل داره و نه ادعا.همه در حال اموختن هستیم و هر کسی هر چی بلده به دیگران اموزش میده.حالا شما هم خودت تصمیم گیرنده ای.اگه برای کل کل و ادعا اومدی که اشتباه اومدی .اما اگر برای کمک به دیگران اومدی قدمت روی جفت چشمهام و دستت رو هم به گرمی میفشارم.نه من بلکه تمام دوستان در این تاپیک هم فکر کنم که با من هم عقیده باشند.در مورد Crysis هم من الان دم دستم نیست نصب کنم.اما کاملآ یادمه. در حالت Very High و بدون AA همون ابتدای بازی با 18 فریم شروع میشه و بین 16 تا 21 فریم هم تغییرات داره.اما کاملآ راحت میشه بازی کرد و اصلآ کند نمیشه.نقل قول:
[QUOTE=Vaioman;5329505]نقل قول:
همین کرایسیس برام روشن بشه من میرم داداش.
ببین این خیلی عجیبه. کرایسیس وارهد تو 82 تا 88 ثانیه مرحله اول رو لود میکنه. اینش طبیعیه ولی فریم ریت میشه 12 13 چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
تو پی سی با همین تنظیمات با لپ تاپ مقایسه میکنم به نظرم یه خورده کمه البته نه این که مثل شما بشه 17 تا 20. امروز متوجه این قضیه شدم. البته جلوتر که میرم 16 17 هم میشه ولی تو شروع خیلی کنده.
گفتین وری های ؟؟؟؟؟ تو کرایسیس درجه آخرش همین وری های بود ولی تو وارهد اسمش یه چی دیگه بود. مین استریم میشد نرمال و گیمرش میشد های. درجه آخرش اسمش یه چی دیگه بود ولی وری های نبود.
یه بار اگه تونستی چک کن خبرش رو بده. البته با عکس. تنظیمات هم همون درجه آخر و بدون آنتی الیاسینگ گذاشته بودم. تو کاتالیست هم اگه جز دیفالت چیزی رو عوض کردین بگین ممنون میشم. البته فریم ریت شروع انقدر کمه که با عوض کردن چیزای مختلف تو کاتالیست نتونستم کار کنم. خیلی برام عجیبه که انقدر کنده.
[QUOTE=alireza1411;5329552]اره منم اسم انگلیسیش یادم نیست همون درجه اخر منظورمه که از گیمر بالاتره.دقیقآ خاطرم هست که تمام نتظیمات کاتالیست حالت عادی بود .فقط از گیم بوستر استفاده کرده بودم که فقط یه کم زمان لود بهتر شده بود و تو فریم تاثیری نداشت.اما به محض روشن کردن AA( در حد2X)فریم با 13 شروع میشد و بین 12 تا 17 در طول بازی میچرخید که تو جاهای شلوغ و هنگام انفجارها کند میشد و میرفت رو اعصاب.من متاسفانه DVD بازی رو دادم به پسر خاله ام،تو اولین فرصت میخرم و دوباره نصب میکنم و عکسهاش رو هم میگیرم.:20:نقل قول:
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
نه عزیز همونطور که دوستان هم گفتن این مدل و هیچکدوم از مدلهای سری N61 بلوری-رایتر نداره.:46:نقل قول:
[QUOTE=Vaioman;5329599]نقل قول:
خب من AA 2x و حالت عادی فرق خاصی حس نمیکنم شاید 1 دونه فریم !!!!!
رو 4 هم میذارم در مقایسه با 2 بازم تغییرش کمه!!!! گیج شدم. یه مشکلی وجود داره. فقط کرایسیس هم نیست که بخوام بگم ورژن کرایسیس و ایناش مشکل داره. مشکل کلیه. تو تست با ساندار با یکی از بچه های فروم مقایسه کردم. مینیمم ها یکی بود ولی ماکزیمم هامون فرق داشت و دقیقا مثل کرایسیس 1.5 برابر مال من بود. یعنی تست رندر ویدئو مال من ماکسش 120 بود مال اون 170 و کرایسیس هم به قول شما مال من 12 و مال شما 17 هست !!!!! چه تشابه جالبی شد.
این طوری نمیشه باید یه سرچ دقیق بزنم یه چیزی پیدا کنم. من تقریبا مشکلم حل شد دیگه. منظورم این نبود برین بخرین نصب کنین و ......... .... ..... ..... . همین توضیح در مورد آنتی الیاسینگ سرنخ رو دستم داد.
[QUOTE=alireza1411;5329828]کاتالیست 10.7 رو دارید؟؟نقل قول:
اگه ندارید مشکل از اونه
بنده الان با neRO INFO چک کردم دیدم زده رایت بلو رم ساپورت میکنهنقل قول:
شما هم اول به نظر من یه امتحان بکن تومدل 61 و درایور پاناسونیک
بعد از اورست ایراد بگیرید
من بلوری خام ندارم
اگه ووقت کنم میگیرم دقیق میگم
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
باید رایت کنهنقل قول:
مگه اینکه neRO iNfo اشتباه کنه!!!
بچه کسی نظری در مورد این لپ تاپ ما نداره :
X64JQ-JX076V
عزیز فکر کنم همون pro 64jq باشه .باس رم رو هم چک کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 08:32 AM ---------- Previous post was at 08:29 AM ----------
یه عکس میزاری؟نقل قول:
[QUOTE=mhadishirani;5330155]خیر. 10.7 رو نصب کردم قبلا.نقل قول: