:27::27:نقل قول:
شما که داشتی گرد و خاک میکردی، یهو چی شد؟
یه مدت میگفتن میخوایم اینترنت ۲۰ مگابیت بدیم! چی شد؟
امروز عجیب شده... صفحه که میخوام باز کنم ۱۰ ثانیه هیچی نمیاد، بعدش همش پولوقی میاد. :دی
Printable View
:27::27:نقل قول:
شما که داشتی گرد و خاک میکردی، یهو چی شد؟
یه مدت میگفتن میخوایم اینترنت ۲۰ مگابیت بدیم! چی شد؟
امروز عجیب شده... صفحه که میخوام باز کنم ۱۰ ثانیه هیچی نمیاد، بعدش همش پولوقی میاد. :دی
این speedtest هم ما رو سر کار گذاشته ها(دانلودو ببین چه الکی زده)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر این سرعت شب من بود خیلی خوب بود
من 2 ماه پیش گفتم به همه هیچکی گوش نکرد.نقل قول:
تو 3 دقیقه 3 تا تست گرفتم هر کدوم از اون یکی 1 مگ بیشتر زده بود...
دیگه اعتباری نیست به اسپید تست باید با سایت دیگه ای بگیریم...
وضعيت به نظر مياد كه كمي بهتر باشه..
خدایی باید دو رکعت نماز شکر بخونم ... :8:
توی این یکساله الان چند شبیه بهترین وضعیت ممکنه رو دارم ... اصلاً شبا قطعی ندارم و پنگم هم بالاتر از 350 نمیره ... عین روز میمونه شبام ... بزنم به تخته خیلی بهتر شده نمیدونم چرا ... :20:
همین الان سرعت دانلود من در حد دیال آپه نمی دونم چرا اینجوریه
واسه من هم یه هفته ای هست اینطوری شده شبا سرعت رو 128 فیکس میشه :41:نقل قول:
یعنی الان سرعت دانلود شبانه ت چقدره؟نقل قول:
نقل قول:
, والله معمولا لینک کم میارم و تا ساعت 6 دانلودام تموم میشن. دیگه نمی دونم چی دانلود کنم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا من خیلیا رو می شناسم چه از شاتل چه از پارس که سرعتای شبانه نجومی دارن و اینجا هم عضون اما اصلا
جیک نمی زنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کلا خودشونو لو نمی دن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم یکیشونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . اولا سرعتم پایین بود 10 یا 12 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد که فهمیدم چی به چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه سرعتم اینه که می بینی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی قکر کنم رکورد فرومو زدم کسی هست از من بیشتر دانلود کرده باشه؟ تو کتاب رکورد گینس باید ثبتش کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه شش گیگی میشه.
سامان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]