این هفته چرا این همه دیر میگذره؟
چرا نمیاد پس:دی
قبلا زودتر میومد انگار!!!:31:
Printable View
این هفته چرا این همه دیر میگذره؟
چرا نمیاد پس:دی
قبلا زودتر میومد انگار!!!:31:
صبر لازمه زندگيه . مي گذره يه روز مي بيني قسمت 60 هم اومده . زن باردار 9 ماه صبر مي كنهنقل قول:
بله مهران مدیری بدترین بازی رو هم بکنه و بدترین سریال هم بسازه باز پربیننده ترین سریال میشه تو این مسئله شکی داری؟نقل قول:
شايدم همينجوري بشه كه شما ميگي.شايد بايد به 1 مرحله اي برسه و بعد به صورت تك قسمتي و تك داستان بشه.نقل قول:
اگه يادتون باشه برره هم اينطور بود كه داستان تا يه جاهايي رفت و بعد تك داستاني شد و در كنارش به تدريج داستان اصلي رو گسترده تر كردن:مثل اومدن كيوون و ليلون و ماجراهاي ديگه...
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------
نه شكي نيست.مديري بازيش نسبت به اون سريال هاي ابتداييش مثل 90 شب خيلي پيشرفت كرده و اين پيشرفت كاملا محسوس هست كه نقطه ي اوجش همين شير فرهاد يا سريال مرد 1000 چهره و مرد 2000 چهره بود كه خودش محور اصلي سريال بود و كسي مثل رضويان يا شفيعي جم محور نبودند.اگه يادتون باشه تو پاورچين و نقطه چين آقاي مديري آنچنان به نسبت رضويان و شفيعي جم بار طنز بيشتري نداشتن(البته سريال پاورچين رو خوب بودند كه نقش باباي فرهاد رو داشتن) اما بعد از اون مستقل عمل كردن و بي نياز به ديگران شدند..اميدوارم متوجه منظورم شده باشيد.نقل قول:
در كل مديري كارش درسته:40:
قسمت 17 رو الان دوباره دیدم
اون جایی که توی نظمیه هستن و نازخاتون میاد وقتی با مستشار میرن بیرون
برزو برمیگرده به بلد میگه دلالی محبت میکنه!!!(که همون Pimp خودمون معنی میده )و چی شده از دستشون در رفته و پخش شده جای سوال بود!
حالا چرا اینقدر با عصبانیت میگی...:31:نقل قول:
بله مهران مدیری بدترین بازی رو هم بکنه و بدترین سریال هم بسازه باز پربیننده ترین سریال میشه تو این مسئله شکی داری؟
من خودم طرفدار دوآتیشه مدیریم...الانم دارم از شبکه استانی سریال شب های برره رو میبینم...مدیری حتی اگه بشینه فقط دوربینو نگاه کنه بازم من سریاشو میبینم...ولی اینقدر تعصبی برخورد نمیکنم...یه نفر جرات نداره بیاد تواین تایپک یه نقد کوچولو بکنه...:41:
یه کم منطقی تر باشین دوستان...:11:
قبلا به بازیش توی ساعت خوش میخندیدم در عین سادگی
حالا توی یه سریال پر و پیمون و سنگین رنگین می خندیم.
خیلی فرق داره!
خیلی پیشرفت کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من خودم طرفدار دوآتیشه مدیریم...الانم دارم از شبکه استانی سریال شب های برره رو میبینم...مدیری حتی اگه بشینه فقط دوربینو نگاه کنه بازم من سریاشو میبینم...ولی اینقدر تعصبی برخورد نمیکنم...یه نفر جرات نداره بیاد تواین تایپک یه نقد کوچولو بکنه...
فکر کنم همه شبکه های استانی این برره رو پخش کردند بع غیر مال ما. با پخشش وقتمون رو این خوش نشین ها و ... تلف نمی کردیم!:(
در ضمن این پیمان قاسم خانی یه مصاحبه کرده بود تو ویژه نامه شرق که اگر دوستان خواستند می تونند اون چند تا سوال آخرش رو دربیارند بزارند روی تاپیک٬ تاپیک غنی تر بشه. (گرچه چیز خاصی نگفته)
جلوش رو که نگرفتن هیچ اینم تبلیغ امروز خبر ورزشی حاکی از اینکه مهران مدیری تو این قسمت میادنقل قول:
کد:http://my-pix.org/images/1d1533yzet6rvgltbz3.jpg
مهران مديري از قسمت 20 مي آد