کسی مارو تحویل نمیگیره...باشه یادتون بمونه هاا..فقط جواب این سوالای منو بدین قو میدم دیگه تو این فرم نیام:41:
Printable View
کسی مارو تحویل نمیگیره...باشه یادتون بمونه هاا..فقط جواب این سوالای منو بدین قو میدم دیگه تو این فرم نیام:41:
باید بعضی از تستهای مهم رو دوباره زد. نه برای یادگرفتن نکته هاشون. بلکه برای آشنایی با روش حل مسئله شون. اگه کسی همه نکته ها رو بلد باشه ولی ندونه چجوری ازش استفاده کنه چه فایده ای داره. بعضی از تستها باروشهای ابتکاری و جدید حل میشه که اگه اونارو یاد نداریم یا احساس میکنیم که از یادمون میره باید حتما علامت بزنیم.نقل قول:
فعلا تا بقیهی دوستان جواب بدهند، اینها را داشته باش:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جلد سوم.نقل قول:
از این قولها زیاد دادند، دیگه این بستگی به شانس شما داره:31:
[quote=t.sunami;4097849]من هم هندسم خراب بود حالا که دارم هندسه 1 رمزینه رو میخونم شدم عشق هندسهنقل قول:
کتاب تست جلد1رمزینه: مربوط به دنباله ها سری حد پیوستگی مجانب
جلد2:مشتق وکاربرد مشتق وانتگرال که هنوز چاپ نشده
جلد3:تابع-مثلثات-تصاعد-لگارتیم که این جلد مربوط به ریاضیات پایه هست وخیلی توپه عالی هست
اینم یک سوال از هندسه 1 که در آزمون گاج سال سوم اومده بود.فقط ببخشید کیفیتش پایینه با گوشی عکسیدم.هرکی بلده جوابو بگه.:5:.گذاشتم که یه تمرینی کرده باشید:31:(یه ذره سخته)
پس بیاید یه جمع بندی بکنیم:برای هندسه پایه (1 و 2) برای اینکه بتونم عاشق این درس بشم و 100% بتونم بفهمم و 100% تستاشو بزن کدومو بگیرم؟؟(گاج - رمزینه - مبتکران)؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درضمن جلد 3 رمزینه مباجث حسابانو نداره؟؟
جوابش می شه گزینه 2
برای هندسه 1 رو فقط رمزینه رو بگیر.هندسه 2 رو نمی دونم.نقل قول:
جلد3 رمزینه:تابع داره که توی حسابان هست.
مثلثات داره که توی حسابان هست
معادله درجه دوم وبخش پذیری داره که توی حسابان هست
وتصاعد ولگاریتم داره که توی ریاضی2 هست
در کل من میگم فقط رمزینه
من براي هندسه گاج رو پيشنهاد ميدم... اگه يه دفه ديدين تست كم اوردين برين سراغ مبتكران، اون هم يه سري تست هاش خوبن. ولي به نظرم به عنوان تنها كتاب، تست هاش كمن.نقل قول:
من هم موافقم!نقل قول: