نه.مال من زیرگروه 1م کمتره.زیرگروه 2 و 3 بیشتر.البته با توجه به اینکه رشته ای که من میخوام زیرگروه 1ه به نفعمهنقل قول:
تشکری که ازت کردم به خاطر این بود که بالاخره املا ضرس رو یاد گرفتم!!!!!نقل قول:
برای صدمین بار و با ضرس قاطع
Printable View
نه.مال من زیرگروه 1م کمتره.زیرگروه 2 و 3 بیشتر.البته با توجه به اینکه رشته ای که من میخوام زیرگروه 1ه به نفعمهنقل قول:
تشکری که ازت کردم به خاطر این بود که بالاخره املا ضرس رو یاد گرفتم!!!!!نقل قول:
برای صدمین بار و با ضرس قاطع
مي خواستم ببينم رشته ژنتيك وفيزيو تراپي تو كنكور تجربي چه رتبه اي مي خواد بازار كارش چطوره؟:41:
فک نکنما...نقل قول:
تو ریاضی که یه تعداد محدودی کشوری نیست!
رشته های غیر مهندسی شریف تا چه رتبه ای میگیرن؟!؟!
`
اصلاحات جديد (سري دوم) مربوط به دفترچه راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي (دفترچه شماره 2) و كدرشته محلهاي جديد (علاوه بركدرشته محلهاي دفترچه شماره 2) آزمون سراسري سال 1388
کد:http://www6.sanjesh.org/Sarasari/1388/880514_02.php
عجب پست مفیدی واقعا یه تنکس کم بود واسه این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پوزیترون درست میگه ، رشته های کشوری هیچ گونه بومی گزینی ای نداره ، تو دفترچه هم نوشته .نقل قول:
خواهش می کنم!نقل قول:
البته تغییرش دادم که دیگه مفید نباشه:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
` آیا می دانید؟ سیستم پاسخگویی الکترونیکی سایت سازمان 24 ساعته آماده پاسخگویی به سوالات داوطلبان است
` آيا مي دانيد؟ انتخاب رشته اينترنتي نقش مهمي در کاهش خطاهاي احتمالي از سوي داوطلبان دارد
` آيا مي دانيد؟ براي اطلاع از نتايج آزمون ها از طريق اينترنت داشتن شماره داوطلبي الزامي است
```` منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :منبع ````
سلامنقل قول:
مال من زیرگروه1 کمترین رتبمه.فکر کنم بخاطر اینه که من شیمی رو خوب نزدم زیرگروه2 ,7تا با زیرگروه 1,تفاوت داره اما رتبه سهمیه من و زیرگروه 2 با هم یکیه