نسخه سایت خودمون کامله؟؟؟
Printable View
نسخه سایت خودمون کامله؟؟؟
یعنی یه چیزی خیلی اونورتر از مزخرف!! گند زده به فیفا!
بیا! همین الان یه بازی کامل هم نکردم ببینین چه سوتی خفتی داد!
اینجا کاسیاس توپ رو گرفته بود ، اومد پاس بده بعد اینجوری توپ از دستش ول شد افتاد زیر پاش!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمی تصویر یازی سرع تر حرکت میکنه طوری که تا ادم بیاد پاس حریف رو کنترل کنه
توپ به بازیکن حریف رسیده...
کی نسخه اصل میاد از کجا بگیریم
اصلیه دیگه. اصل و فرعش کلا همین آشغاله!نقل قول:
دوستان من خودم xbox360 دارم ولی برای pc یکی از دوستان از میدان انقلاب دور میدون سمت شمال اسم مغازه یادم نیست ولی همش گیم میفروشه گرفته بود سالم بود حالا دیگه خودتون میدونیننقل قول:
یکم در مورد حرکت 360 درجه صحبت کنید. ای ویژگی حس بهتری به شما نسبت به نسخه های قبلی میده؟ آیا در حرکت، پاس دادن، دریبلینگ یا شوت کردن با وجود حرکت 360 درجه تغییری حس کردید؟ اصلا حرکت 360 درجه به درد می خوره؟!!
دوستان یه کم عجیبه ها من یه دمو از فیفا 10 برای کامپیوتر دیده بودم گیم پلی روانی داشت حالا اینی که بچه ها میگن نمیدونم تا چه حد راسته که میگن انلاک شده دمو هست
حالا چند روز دیگر مشخص میشه
بازی برای نسخه های نکستش خیلی خوب کار شده:
زیبایی ها:
-قسمت manager که خیلی خوب و دقیق کار شده و فکر کنم کم کم داره از مستر لیگ PES هم بهتر میشه.
-قسمت Virtual pro که واقعا قشنگ و هیجان انگیز طراحی شده که واقعا میشه گفت یک تحول اساسی در سری بازیهای فیفاست.
-گرافیک زیبای چهره بازیکن ها و موهای سر و رگهای بدن که موها در هنگام حرکت بازیکن ها بصورت طبیعی جا به جا میشن (که واقعا جذابه).
-انیمیشن ها جدید در فضای بازی که بازی رو انعطاف پذیرتر میکنه.
-داوری که واقعا بهتر شده.
-گزارشگر بازی هم خیلی قشنگ و با دقت و با کمترین اشتباهی گزارش میکنه و بازی رو هیجا انگیزتر میکنه.
مشکلات:
-بازی مشکل زیادی نداره مگه اینکه بشه افزایش کم گرافیکی نسبت به fifa09 رو مشکل قلمداد کرد.
نتیجه گیری:
در کل بازی قدرتمند طراحی شده به نحوی که نسخه نکست اون توی اکثر سایتهای معتبر بازی نمره ای بالاتر از 9 گرفته که همین کیفیت خوب کار رو نشون میده.
خوب واسه این کار باید چی کار کنیم ...نقل قول:
یکم در مورد حرکت 360 درجه صحبت کنید. ای ویژگی حس بهتری به شما نسبت به نسخه های قبلی میده؟ آیا در حرکت، پاس دادن، دریبلینگ یا شوت کردن با وجود حرکت 360 درجه تغییری حس کردید؟ اصلا حرکت 360 درجه به درد می خوره؟