هندونه کجا بود ؟ خب راست میگم دیگه . دستت درد نکنه . ببینم چیکار می کنی . منتظرم هااااااااااانقل قول:
Printable View
هندونه کجا بود ؟ خب راست میگم دیگه . دستت درد نکنه . ببینم چیکار می کنی . منتظرم هااااااااااانقل قول:
من یه سوال دارم . اگه بخوایم مثلا ً نقشه ی کل ایران رو واسه جی پی اس داشته باشیم ، باید 1000 و خورده ای شهر رو از گوگل مپ بگیریم و کالیبره کنیم ؟ راه میانبری موجود نیست ؟
چرا كه نه با mobile atlas creator1.7ميتوني از كل ايران يه نقشه با زوم بالا و فورمت tar/tmiيعني فشرده كه تو گالريت هم نمايش داده نشه فقط دانلود نقشه هر چقدر زومش بالا باشه زمان بيشتري لازمه تا ساخته بشه:10:نقل قول:
اگه راغب شدي بيشتر توضيح ميدم:46:
با سلام
دوستان بنده يه روشي پيدا كردم كه باهاش ميشه فايل رو داخل رم مخفيش كني كه هيچ جا نمايش داده نشه:40:
اگه كسي راغب بود آموزش مخفي كردن فايل رو بدونه يه تشكر بزنه تا تعداد تشكر 3 به بالا شد اونوقت تو يه پست مفصل براتون ميذارمش:10:
اولیش از من! :دینقل قول:
ممنونم. با روشی که گفتین حل شد.نقل قول:
من که هنوز نتونستم به جی پی اس وصل بشم. هنوز هم نمیدونم این گوشی اصلا جی پی اس داخلی داره یا نه؟نقل قول:
گوگل مپس که همش میخواد از وای فای استفاده کنه بعدش هم توی مرحله Terms and Conditions گیر میکنه.
Jogging Body هم که نمیتونه جی پی اس رو پیدا کنه.
آخه من چیکار کنم؟:19::19:
البته تا حالا فقط توی تراس خونمون امتحان کردم. باید فضای باز باشم حتما؟؟
سلام قیمت این گوشی چقدره و برای خرید انتخاب خوبیه؟
عزیز برو تو فضای بازنقل قول:
من هرروز دارم کلی با جی پی اسش حال میکنم
خداییش وقتی رو A-GPS هستش ،در حد 10 -15 ثانیه وصل میشه
که من توی کمتر گوشی دیدم
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:21 PM ----------
سلااااااااامنقل قول:
قثیمت الان فک کنم 290 تومنه
اگه میخوای در مورد گوشی اطلاعات کسب کنی که بخری یا نه ،یه لطفی کن یکی دو صفحه ی گذشته رو بخون
همه چی دستت میاد،چون یکی دیگه از دوستا هم همین سوال شما رو داشت،که مفصل براش توضیح دادیم
موفق باشی :10: :11:
آقا جان شما trekbuddy رو نصبش كردي يا نه؟اگه آره بگو تا آدرس توضيح كاملش رو تو اين تايپيك برات بدم اگرم نه ....:20:نقل قول:
برو جي اس ام آريا قسمت جاوا / نرم افزارهاي سازگار با رنوار اونجا آخرين ورژنش رو آپ كردم دانلودش كن تا بعد بريم توضيح .........:10:
اون تم رو هم كه براي ترك بادي هستش دانلود كن:11:
تازه رنوار زير سقف هم به ماهواره وصل ميشه:18:
تاييد ميشه حتما اينكارو بكنيد خيلي مفيده:11:نقل قول: