نقل قول:پیشنهاد من اینه که با هم داد بزنیم هووووووووورااااا زنده باد شاتل که اینقدر داره بهمون حال میده که دیگه نه فایل برا دانلود مونده و نه هاردمون جا داره!!!!:31::31::31:نقل قول:
Printable View
نقل قول:پیشنهاد من اینه که با هم داد بزنیم هووووووووورااااا زنده باد شاتل که اینقدر داره بهمون حال میده که دیگه نه فایل برا دانلود مونده و نه هاردمون جا داره!!!!:31::31::31:نقل قول:
نقل قول:
حالا که بحث به این جا کشید من یه سوال دارم که چند وقت میخوام از شما دی ال بازا بپرسم :20:
4تا از این سایتای توپ واسه دانلود به ما هم بدین.احساس میکنم شاتل با یوزرهای مثل من که سقف دانلود فیریشون تا 6؛ 7 gb بیشتر نمیره داره زیادی حال میکنه :31:
سایت توپ واسه دانلود برنامه یا فیلمای جدید یا هر چیز دیگه که فقط دانلود داشته باشه :31:بدید بی زحمت
چند تا سایت پخ شد!!:31:نقل قول:
ببینم برای ماهم پخ کن:دینقل قول:
---
من خودم بیشتر دانلودام از سایتای وارز ایرانیه (البته یک سایت به معنای واقعی وارز که بیشتر نداریم تو ایران منم از همونجا دانلود دارم:دی)
بی زحمت برای من هم بدید:46:نقل قول:
www . p 3 0 d o w n l o a d. c o m
دانلود از رپیدشیر به حالت عادی بازگشت (البته چون من الان میتونم تو این موقع دانلود کنم میگم) :)
من ديروز زنگ زدم واسه ثبت نام، قرار شد امروز پيک بياد، من فکر کردم مياد يه چندتا فرم بهم بده پر کنم، فکر نميکردم بياد پول بگيره.... به هر حال مجبور شدم پولو بهش بدم (41.700) ، حالا اين کارت تخفيف ها رو نميشه براي شارژ کردن از کسي بگيرم، استفاده کنم؟
نه حیفه حتی شده فایل های بیخود هم دانلود کنم باید شب ها دانلود ادامه پیدا کنه:31:نقل قول:
حالا پیشنهاد دیگت چیه بگو شاید مفید واقع بشه:27:
نه جدی میگم یه چند تا فایل حجیم توپ بدید دانلود کنیم
اره تایید میشه!!نقل قول:
از خودشون بپرسنقل قول:
شوخی کردم حالا یه چند تا سایت درپیت واست پخ می کنم:31:نقل قول:
بشین موزیک و ویندوز دان کن