من یه جا شک کردم که بازیم سانسور شدس یعنی باید فیلم نشون میداد ولی نداد اومدم پوشه ی نصب بازی دیدم فولدر movies خالیه . یه نیگاهی بکنید ببینید مال شما توش چیزی هست ؟
Printable View
من یه جا شک کردم که بازیم سانسور شدس یعنی باید فیلم نشون میداد ولی نداد اومدم پوشه ی نصب بازی دیدم فولدر movies خالیه . یه نیگاهی بکنید ببینید مال شما توش چیزی هست ؟
مال من که پره . 50 تا Story هست با چند تا Attract . می خوای آپلود کنم ؟:27:نقل قول:
ترجیح میدم پیاده بیام تهرون کل شرکت پردیس رو خراب کنم تا اینکه دان کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو این ماه هر چی بدبختی بود اومد ریخت تو سر من بیچاره ؛ دست چپم که شکست ، هارد 320م که سوخت و سیو و هرچی توش داشتم رفت رو هوا از اونطرف هم امتحانات مخ پوچمو ترکوند جالب اینکه چند روز دیگه یه سال بزرگتر میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم از آندرکاور . خلاصه اینکه اگه تا چند روز دیگه مردم حلالم کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اه بابا بیخیالی طی کن ما همگی از درد بدبختی به گیم پناه بردیم دیگه دلخوشی نمونده که با همینا دردمون فراموش میشه تازه فیلماش همچین تحفه ای نیستد که فیلمهای ضبط شده هستند.نقل قول:
خب مشکل من اینجاست که این بدبختی تو گیم هم دست از سرم بر نمیداره . بودن فیلمهاش هم از نبودنش که بدتر نیست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
به نظره من بازی از ورژن های قبلیش موفق تر بوده
از اینکه بازی بر خلاف کربن و قبلیا توی روز بوده جاب شده
بعد با ورژن قبلی یعنی پرو استریت که واقعا نا موفق بوده این یکی جبران همه رو کرده
هادی جان !نقل قول:
پسرم !
شما توی این ورژن چی دیدی که میگی بهتر شده ؟!
نه Drag داره
نه Drift داره
گرافیکش که افتضاحه
و ...
مطمئن باش انقدری افتضاح بوده که از GameSpot نمره ی 5 بگیره و EA BlackBox رو هم تعطیل کردن !!!!!! :31:
کاملا باهات موفقم نسبت به قبلی ها بهتر بود... قبلا هم تو تاپیک به این موضوع اشاره کرده بودم که موضوع عدم موفقیت NFSUC تعریف و تمجید های بیش از حدی بود که EA قبل انتشار از این بازی کرد و باعث شد انتظار گیمرها و طرفدارای NFS از این بازی بی نهایت بالا بره در واقع اگه از همون اول سکوت اختیار می کرد شاید کسانی که فکر میکردند بعد Pro Street قراره یه بازی مضخرف مشابه بیاد حسابی سورپرایز می شدند و با ورژن گرافیکی MW مواجه می شدند و شروع به تعریف و تمجید می کردند مخلص کلام اینکه بهتره از یه بازی قبل انتشار تعریف و تمجید بی جا نشهنقل قول:
آخه چیزه سروش بابا من از این دریفتو اینا خیلی بدم میومدنقل قول:
تو کربنم اصلا این مراحلو کامل نمیرفتم :31:
گرافیکش که بهتر بود !
آخه توی روز با این افکت های جدید مثل بلورو اینا بهه نظره من که بهتر بود
آره من هم قبول دارمنقل قول:
ما قبل پرواستریت کلی دمو و تعریف ازش شنیدیم بعد یهویی !!!!
ولی من اصلا با گرافیکش حال نکردم .نقل قول:
وقتی میزنی آخرین تنظیمات Anti Aliasing بازم سایه ها مشکل دارن . مربع مربع میشه .
یه پچ الکی هم زدن بازم کاری نکرد .
به نظرم دیگه ادمه ندن بهتره !
در مورد Drift هم باید بگم به نظرم یکی از زیبا ترین و پرخطر ترین حرکات با ماشین محسوب میشه .
خیلی هم حال میده چون هرکسی بلد نیست :31::10: