نقل قول:
درباره can could سوال داشتم.مگر could گذشته can نیست؟ پس چرا همیشه ازش در زمان حال استفاده میشود
اینجا هست could I see your driver's license, please?
چرا از could استفده شد؟ مگر وقتی همون موقع میخواد بگه میتونم گواهینامه رانندگیتون رو ببینم نباید بگه can I see your driver's license, please? پس چرا could? آنطور که مگر نمیشود میتوانستم گواهینامه رانندگی تونو ببنم؟
برای رعایت ادب از could استفاده می کنن
نقل قول:
سلام
خسته نباشید. خواستم انگلیسی بپرسم تاپیک سوالات انگلیسی پیدا نکردم البته حال گشتنم نداشتم.
دوستان من تقریبن سه سال پیش بود که زبان خوندنم تقریبن تموم شد یعنی کتاب آخر passage رو تموم کردم. یه کم listening ضعیفه ولی خب خیلی فیلم دیدم یه کم تقویتش کردم. الآن می خوام برای تافل یا IELTS شروع کنم به خوندن. اول بگید فرق این دو تا چیه؟ بعد این که کدوم بهتره؟ و کلن این که من از کجا شروع کنم الآن؟ کلاس می خواد؟ میشه خودم بخونم؟ چی بخونم؟ راستی این مجموعه ای هم که فروشگاه سایت می فروشه خریدم همون که 4 تا سی دیه برای آمادگی برای آزمون. ولی کلن نمی دونم از کجا و چطوری شروع کنم.
ممنون
فکر کنم تافل شاخ تر باشه ... از اونجا که این آزمونا مصاحبه هم داره بهتره آموزشگاهی بری که Speaking و Listening هم خوب کار بشه