موترو 450 اینچی فکر کنم میشه 6.9 لیتر .کلا چپ میزنه اگهی اگه هم درست باشه بازم من شک دارم ماشین درست حسابی باشه و برای بازسازیش باید موتور و گیبرکس عوض بشه.
Printable View
موترو 450 اینچی فکر کنم میشه 6.9 لیتر .کلا چپ میزنه اگهی اگه هم درست باشه بازم من شک دارم ماشین درست حسابی باشه و برای بازسازیش باید موتور و گیبرکس عوض بشه.
بچه ها برا اينكه تاپيك از بحث اصلي خودش خارج نشه برا كمكهاتون بياييد اينجا بحث كنيم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها...
بلآخره گوشی خریدم(g900)به زودی کلی عکس میزارم...
راستی به احتمال 99% 22 بهمن یه گردهمایی اصفهان برگذار میشه که شاید فورد پدر بزرگم و ایمپالامون رو میبریم...اونجا هر ماشینی رو نمیشه برد...باید کاملآ تمیز باشه...
راستی به زودی عکس فورد رو میزارم...
محمد جان از عكساي جديد كامارو چند تا بفرست ببينم تا كجا پيش رفتي:46::46:
سلام.
باشه رضا صادقی(راستی ما هنوز اسمت رو نفهمیدیم!)الان که شبه فردا صبح عکس کامل میگیرم و میزارم...
====
راستی عکس فورد پدر بزرگم رو تو عکسهای ماشین آمریکایی گذاشتم..
دمت گرم داش ممد
من اسمم رضا هست
كجا عكسا رو ميزاري؟؟؟؟ تاپيك عكس هاي آمريكايي؟
برام هم ميتوني ايميلشون كني؟
سلام
:13:تاپیک عکسای ماشین امریکایی ↓ برو اونجا عکسارو ببین
===============کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=335994&page=31
محمد جان راستی جلو پنجره ایمپالای شما فابریک نیست درسته؟
جلو پنجره کاپریسه
این جلو پنجره ها بهتره، خشنتره!
و یه سوال، زه های فابرک بغل کاپریس 75 پیدا میشه؟
-----
:27:این همه ایمپالای 68 هست اونجا، آماره یکیشونو بده بزنیم تو گوشش:5:
سلام.نقل قول:
آره جلو پنجره ی کاپریسه.....ماشین ما چون چند سال تو آفتاب خوابیده لعاب روی جلو پنجره از بین رفته تازه اگه بدیمش آبکاری قشنگتر هم میشه....
باید عکس زه رو بزاری الان دقیق یادم نیست چه شکلی بود ولی تو اصفهان چند مدل زه ماشین هست که از روی فابریکش ساختن...
[HTML]http://iranmashin.com/index.php?module=show&id=6364&mashin[/HTML]
دوج چلنجر 70 ( فروش نیس)
گردهمایی 22 آبان 1388 قطعی شد.
اعلام زمان و مکان پنجمین گردهمایی کلوپ IRANMUSCLECARS
زمان: صبح جمعه مورخ 22 آبان88 از ساعت 9 صبح الی 12ظهر
مکان: اسلات اول پارکینگ پیست اتومبیل رانی مجموعه ورزشی آزادی ( واقع در ضلع غربی استادیوم )
حضور تمامی مالکین و دوستداران اتومبیلهای امریکایی در این گردهمایی آزاد است.
شرکت و بازدید از گردهمایی رایگان میباشد. ( هزینه ورودی پارکینگ، طبق روال عادی مسابقات فدراسیون متعلق به مسئولین نگهداری پارکینگ می باشد. )
عدم رعایت نظم گردهمایی، عدم توجه به تذکرات مامورین انتظامات و انجام هرگونه حرکت نمایشی در محوطه گردهمایی منجر به اخراج شرکت کننده مذکور خواهد شد!
با تشکر. مدیریت کلوپ iranmusclecars