اگه پيدا كردي مارم خبر كن...من كه هر چي هر چي گشتم از اينا كه به جا فندكي ميخورد پيدا كردم كه ربطي به گوشي ندارند..:41:نقل قول:
Printable View
اگه پيدا كردي مارم خبر كن...من كه هر چي هر چي گشتم از اينا كه به جا فندكي ميخورد پيدا كردم كه ربطي به گوشي ندارند..:41:نقل قول:
من از همین مدل ها که به جا فندکی می خوره استفاده می کنم و خیلی راضیم . به راحتی با پورت Aux به گوشی وصل می شه
اونایی که من دیدم خیلی بزرگ بید ، میشه عکسشو بزاری ، یا اندازشو بگی ؟ گویا این فندکی ها خودشونم مموری دارن و mp3 بخش میکنن ؟نقل قول:
من از همین مدل ها که به جا فندکی می خوره استفاده می کنم و خیلی راضیم . به راحتی با پورت Aux به گوشی وصل می شه
سلام
گوشیم تو ماشین توو جیبم بود هوا هم گرم بود خلاصه وقتی گوشی رو در آوردم دیدم Lcd به صورت 180 درجه چرخیده و علاوه بر این چشمک هم میزنه یعنی خاموش روشن میشه Lcd
نمایندگی که بردم گفتن مشکل Lcdهست و این قطعه رو هم ندارن البته گوشیم گارانتی نیستش
بردم Lcd انداختم باز همونطوره. به یه تعمییر کار دادم بعده 10 روز میگه درست نمیشه
کسی این مشکل رو داشته تا حالا؟؟
تعمیر کاره واقعا ماهر کسی میشناسه؟؟؟ یه نفر که بشه کارش N82 باشه؟؟:41:
باز تو اين حالت خوبه اگه ورودي بهش بخوره...ولي من فقط تو ماشين نميخوام ازش استفاده كنم..:41:نقل قول:
سلامنقل قول:
تو کدوم شهری؟!
اصلا" گوشیت رو ریست کردی قبل از ینکه lcd شو عوض کنی؟! به احتمال 20% مشکل نرم افزاریه... یه ریست بکن (ری استارت نه ها... همون ریستی که چندتا دکمه رو باید بگیری تا گوشی بالا بیاد) شاید درست بشه
سلام بچه ها!
بابا من که حسابی خسته شدم! من مدتهاست که دنبال یه برنامه ضبط مکالمه برای ان 82 هستم که وقتی زنگ می خوره با yes و no بپرسه: آیا مایل به ضبط مکالمه هستین یا خیر؟
اگه کسی این نرم افزار رو داره بذاره...ساین کردنی هم نباشه لطفاً!!!
مرسی
آره ریست کردم .فلشم کردم قبلش ولی مشکل هل نشدنقل قول:
نقل قول:
من یدونه دارم البته نیاز به ساین کردن هم نداره
اینم اسمش
smartphoneware-best-callrecorder-v102
خودم هم نصب کردم خیلی توپه
اینم لینک دانلود:کد:http://rapidshare.com/files/140757422/best-callrecorder-v10.2-sahasoftware.rar.html
کرک هم داخلش است
پسورد: sahasoftware
موفق باشی
یا حق
سلام بچه ها
من تقریبأ آرشیو نرم افزار موبایلم برای ان 82 کامله
هر کسی نرم افزاری خواست من با لینک رپیدشیر در خدمتم
یا حق