بچه ها من این وسایل اتاق بچه رو دانلود کردم و تو قسمت دانلود قرار دادم و کلا به ظاهر همه چی اوکی شده است اما تو بازی نشون نمیده
حتی خونه هایی که دانلود کردم تو قسمت دانلود قرار دادم رو هم نشون نمیده بعدش باید کاره خاصی انجام بدیم ؟
Printable View
بچه ها من این وسایل اتاق بچه رو دانلود کردم و تو قسمت دانلود قرار دادم و کلا به ظاهر همه چی اوکی شده است اما تو بازی نشون نمیده
حتی خونه هایی که دانلود کردم تو قسمت دانلود قرار دادم رو هم نشون نمیده بعدش باید کاره خاصی انجام بدیم ؟
خونش تقریبا بیرون شهر هست!!نقل قول:
Nancy Landgraab کدومه ؟
رییس بیمارستان ؟ خونش کجاست ؟
پیرزنه!!
خیلی هم پولدار هست
رنگ صورتی به کار رفته در اتاقه به عنوان Recolor هست!!نقل قول:
یعنی یا به صورت Pattern از طریق Create a Style قابل دسترسی یا به عنوان طرح پیشنهادی هست!!
شما تو تخت ها میری یه گزینه شبیه ستاره هست (Show Customs ONly) همچین چیزی اونو بزن بعد روش کلیک کن رنگ صورتی رو انتخاب کن!!
اگه نداشت با یه رنگ دیگه بزارش بعد با قلمو که تو قسمت Buy Mode وسط دیده ئیشه روش کلیک کن رنگ صورتی ظاهر میشه!!
اگر هم نمیتونی دانلود ها رو تو بازی ببیینی بزار تو این فلدر:
\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads
بعد لانچر رو باز کن!!
و اینستالشون کن!!
من به يك چيز توجه كردم كه اونم اينه كه هم تو سيمز 2 و هم تو سيمز 3 يك خانواده ي پولدار هستن به نام goth !
به نظر شما اين بابا چه نصبتي داره با سازنده هاي سيمز كه تو همه شماره هاش وجود داره؟!:31::13:
بعد هم خواستم بگم كه ميشه سيو هاي سيمز رو بك اپ بگيرم بعد كه نسخه ي razor ش اومد بريزم تو اون سيو هامو؟
تو سیمز 1 هم بود Goth در واقع سمبل سیمز هست!!نقل قول:
من به يك چيز توجه كردم كه اونم اينه كه هم تو سيمز 2 و هم تو سيمز 3 يك خانواده ي پولدار هستن به نام goth !
به نظر شما اين بابا چه نصبتي داره با سازنده هاي سيمز كه تو همه شماره هاش وجود داره؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد هم خواستم بگم كه ميشه سيو هاي سيمز رو بك اپ بگيرم بعد كه نسخه ي razor ش اومد بريزم تو اون سيو هامو؟
خیلی هم پولدار هستند!
My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Saves
همه سیو هات با اسم تو بازیشون اینجا هستند!
شاید بتونی ازشون بکاپ بگیری
دو حالت داره یا اینکه یکی از سرمایه داراست یا اینکه یکی از سازندگانه(در شرکت ای آ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
quote=h_r_v;3916047]نه انشاا... پیدا میکنم!!
به نظر میاد این عکس از سیمز3 باشه؟؟
ولی هست!!
به عنوان تنظیم یه حیاط خلوت خوبه!!
البنه برای اینکه خوشکل تر بشه باید تو Cheat Box
moveobjects on
رو بزنید تا وسایل رو بتونید همه جا بزارید!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود::
[/quote]کد:http://aroundthesims3.com/objects/dld/recolors/ATS3_object_rec_oldndestroyed_misc.zip
ببخشید اون وقت اینارو از زیر خاک در اووردید:دی؟
به جز پچ راه نداره این شطرنجیه ؟ ؟!
قدیما راحت تر میشد از سدش !! گذشت ...
آخه چیو میخواید نگاه کنید وقتی روش کار نکردند هیچی معلوم نیست فقط برای لباسه توی لباس اونجوری که فکر میکنید هست بیرون لباس حالتون بهم میخوره من اول نصب کردم دوباره گذاشتمش سر جاش:دی
بیشتر تزئینیه این!!نقل قول:
ببخشید اون وقت اینارو از زیر خاک در اووردید:دی؟
دوستان کدوم شطرنجی رو میگید؟
منظورش همون سانسور هست