سلامنقل قول:
شما میتونید پخش 7150 بگیرید که کاملا با 6050 شبیه هست و تنها تفاوتش اینه که رنگ LED های پنلش سفید هست و 6050 آبی
6050 هم پخش خیلی خوبی هست :46:
سلامنقل قول:
شما میتونید پخش 7150 بگیرید که کاملا با 6050 شبیه هست و تنها تفاوتش اینه که رنگ LED های پنلش سفید هست و 6050 آبی
6050 هم پخش خیلی خوبی هست :46:
بچه ها امروز با دوستم رفتيم يه جفت كنوود 718 اين مدلي(زير مشكي) رو ماشين بستيم گفتم آمپ چي بذارم گفت كه 718 اي ايكس آمپ ميخوره معمولي هم ميخوره ولي بعد از 2 ماه ميسوزه يا پاره ميشه جريان چيه؟ ديروز 100 تومن خريديم
چیو 100 تومن خریدین؟نقل قول:
718 زیر مشکیو؟
من 3 روز پیش که قیمت کردم 72 تومن بهم قیمت داد
718 میسوزه؟؟ :18:
یه ملت دارن کنوود 718 با آمپ میبندن روی ماشینشون تا الان نشنیدم کسی بگه سوخت یا پاره شد!
بله اگه 2 -3 برابر خودش بهش وات بدی هر باند دیگه ای باشه میسوزه و پاره میشه
ولی در حالت طبیعی و با حدود 20 - 30% وات اضافه هیچ مشکلی براش پیش نمیاد
نمونش حسین جان که سیستم بسته(حسین جان ببخشید یه خورده تحریفش کردم) :
نقل قول:
سلامنقل قول:
محمد رضا جان این آمپ به نظر بد نمیاد و در ضمن 45 با کابل خیلی ارزونه ببین یکوقت تعمیری نباشه پیچ های پشتشو نگاه کن ببین یکوقت باز نشده باشن و در ضمن برای 6975 خیلی گزینه مناسبیه و کامل تغذیش میکنه:8:.
اگر مطمون شدی که سالمه بخرش راستی همون توی مغازه هم امتحانش کن.
سلامنقل قول:
من صدای هر دو این باندها رو شنیدم به نظرم بیس 718 خیلی قویتره ولی صدای تیوتر ساند زیادتره.
در مورد آمپ هم هر 2 این آمپها پارامترهاشون شبیه همه پس هر کدوم رو بگیری خوبه و هر 2 تا باند رو کامل تغذیه میکنن.
ساند رو که دیدم پشتش آبیه ولی 718 الان هر چی هست پشتش مشکیه و یک سیم پیچ+2تا خازن هم داره که آبی رنگ هستن.
سلامنقل قول:
امیر جان زحمتشو کشیدن.
سلامنقل قول:
1-رضا جان باند رو گرون بهت دادن تا اونجایی که میدونم میانگین قیمتش 75 هست.
2-کی گفته که اگر آمپ بندازی پاره میشه یا میسوزه لعنت به این فروشندهای نامرد:19: من خودم 718 دارم که همیشه بالای 40 بهش ولوم میدم(گاهی تا 1 ساعت با 62 می خونه) و آمپ پایونیر 60 وات هم دارم و دیدم که تا 100 وات هم بهش وات دادن بدون اینکه چیزیش بشه به چرندیات این مغازه دارا گوش نکن که فقط فکر نفع خودشونن و بس.:41:
سلامنقل قول:
امیر جان حرفات کامل تایید میشه:10:.
به پخش من میخورن؟
باندهایی که جلو نصبه,بذارم باشن یا قطشون کنم تو کیفیت صدا تاثیر ندارن؟
راستی اگه خواستم بعدا یه ساب بگیرم نیاز به یه آمپ جدا داره یا همینا کافیه؟
سالار یه سوال دیگه
این آمپ تنظیماتش در چه حده تنظیماتش بدرد بخور هست یا نه .
یه آمپ دیگه مثل آمپ: gm-3300t پایونر بردارم یا همین خوبه .
بچه ها يه سوال اگه ميشه خيلي واجب هست زود جواب بديد
ديروز كه يه جفت 718 رو گذاشتيم رو ماشين به خاطر اينكه هنوز پخش سي دي رو ماشين نذاشتيم از پخش خود ماشين براي تست استفاده كرديم پ(پخش فابريكي پرايد كه كاست خور هست) حالا 1 ساعت پيش آهنگ ريختم رو فلش رفتيم فندك پلير رو به ماشين وصل كرديم و آهنگ گذاشتيم بعد متوجه يه صداي خر خر مثل باندي كه پاره شده باشه شديم به نظرتون علت چيه ما عصر باند ها رو آك بستيم ميشه باند ها صدمه ديده باشن؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در اثر ظبط فابريك يا فندك پلير
يكي از دوستام گفت كه چون اين باند قوي هست و ظبط ضعيف اينجوري هست يا جاي باند تراز نيست به يه ظبط قوي وصل كن بعد امتحان كن ببين درست مييشه يا نه
كمك ك ك ك ك ك ك ك
من امتحان کردم قبلآ...فهمیدم مال اف ام سندر هست...بدترین روش برای گوش کردن اهنگ همین فندکی ها است...:20:نقل قول:
جای باندم اگه محکم نباشه شاید صدا بیفته...
طاق رو عوض کردی؟
حسام جان آخه رو راديو هم اونجور هستش من بعد از ظهر با يه ظبط توپ امتحانش ميكنم به نظر شما امكان خراب بودن باند هست؟؟؟؟
اگه باندات نو هست فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه....ولی ماشین دوستم باندو امپیلی داشت ولی پخش خود ماشین بود.و از اف ام سندر اهنگ گوش میداد.و تا نصفه ولوم میداد خوب بود.ولی زیاد تر که میشد خر خر میکرد...نقل قول:
تجربم این بود که گفتم.دوستم مدتیه پخش نصب کرد تا ته هم زیاد میکنه اونجوری نمیشه.پس یا مال پخش ماشینه یا اف ام.:46: