uif بایاس بگیری..نقل قول:
فقط جایی که میری جایی گیشه مانند نباشه (که مجبور باشی خم شی ) !
22 تومان - شهریور ماه امسال
Printable View
uif بایاس بگیری..نقل قول:
فقط جایی که میری جایی گیشه مانند نباشه (که مجبور باشی خم شی ) !
22 تومان - شهریور ماه امسال
1. فقط Brghtness (نور صفحه ) رو بیار رو حداقل .. مطمئن باش با همین بریتنس هم تو روز روشن صفحه کاملانقل قول:
پیداست .
2. ولوم صدا (زنگ خور رو از 8 به 4 بییار .
(بی خودی تا 8 ، یعنی تا این حد بلا بردنش .. چون عملا از 6 به بالا صدا گیج می زنه .
واسه من هم شاید 10 بار اینطور شده ..نقل قول:
تنها کا ر : گوشیو در حالتی که صفحش یا پشتش رو به شماست از خودت دور یا نزدیک کن ( یعنی با یه حرکت ضربه لی ) واسه چن بار اینکر رو بکن ... اگه درست نشد یبار دیگه یه وقت ِ دیگه سعی کن . ولی تنها راه حلش همینه
_______________________در کل k850i گوشی خیلی ظریفیه که اون دوستمون تو صفحه قبل گفت که N82 رو قورت میده .. من موافق
نیستم .. اصلا موافق با مقایسه دو گوشی از یک مارک ولی از دو سری مختلف نیستم (مثل سری ٌW با مثلا سری K
) دیگه چه برسه مقایسه دو مدل مختلف گوشی ... هر کدوم از این دو گوشی قابلیت ها و برتری های خاص
خودشون رو دارن که بر هیچکس پوشیده نیست .
اینکار به کارایی دکمه های لمسی هم کمک می کنه . اینم بگم که دکمه های لمسی تو هوای خیلی سرد (زیر 8
درجه ) بد عمل می کنه .
اتفاقا دکمه های لمسی تو هوای خیلی سرد خیلی بی نقص تر عمل مبکنه.من اینو امتحان کردم.
یکی از دوستام این گوشی رو داره فقط 5 ساعت 37 دقیقه مکالمه داره ولی رنگ d-pad رو یکم برده پشتش هم خط های عمیقی افتاده بهم پیشنهاد داد با n78 عوض کنم ارزش داره؟ بیتعصب بگین
به نظر من نه چون الان قیمت کا850 خیلی افت کرده و کم کمک هم داره خز میشهنقل قول:
ان78 برنامه خوریش و ال سی و ... از کا850 خیلی بهتره و...
مال من کیپدش هم مشکل داره طرف تعمیر کیپد هم بر عهده گرفتهنقل قول:
نمیدونم ببین با کدوم بیشتر حال می کنی
من خودم با جاوا بیشتر حال می کنم تا سیمبیان
من که تو مسافرت تجربه کردم که تو هوای سرد ......نقل قول:
سلام من میخوام کا850 رو بفروشم ان79بگیرم قیمت بالاتر نمیره صبر نکنم الان حدودچندمیبرنش
ان 79 کار کرده چنده؟؟؟