مرحله ی 12!نقل قول:
البته فکر میکنید خیلی ضعیفه اما اینطور نیست!!!!!!!!!!!
فوق العاده ی
Printable View
مرحله ی 12!نقل قول:
البته فکر میکنید خیلی ضعیفه اما اینطور نیست!!!!!!!!!!!
فوق العاده ی
من خودم دانته رو بیشتر دوست دارم ولی یک مقدار نرو قوی ترهستش.:46:نقل قول:
آره Nero اون دستش خيلي باحاله !!!نقل قول:
به نظرم Dante نسبت به شماره ي 3 ضعيف تر شده بود !!!
اون دستش باهاله ولی به این راحتی ها نمیتونه دانته رو بگیره!!!!!!!!!!نقل قول:
دانته تغییر زیادی نسبت به شماره ی 3 نکرده ولی اصلا ضعیف نشده بلکه خیلی قوی تر شده اون کیفه و اون مشته و اون باله فوق العاده اند اگر باهاشون یاد داشته باشی کار کنی!! و آپگریدشونم کرده باشی!!
با سلام
اقا من تو مرحله ي 6 كه تو قلعه هست نمي دونم چهكار كنم تقريبا فكر كنم اخر هاي اين مرحله باشه جايي كه به يه ابشار بزرگ ميرسه بعد ابشار را قطع مي كنم و از رو پل وارد ميشم يكمي از اين ها كه نيزه دارن را ميكشم تو چند دفعه به يه در قرمز هست كه وارد ميشم توش از اين چيزاي قرمز كه پرش رو زياد مي كنه ميرم و از يكي تو تا در رد ميشم دوباره بر ميگردم به همون سالن اول كليسا يا همون عكس پاپ روي ديوار كه شكسته هي رفتم ديدم دارم ميرسم به مراحل اول
چه كار كنم؟
با تشكر
پل برای شما باز شده؟نقل قول:
وقتی که دسته رو میزنین پل میاد شما باید برین جایه همون عکسه که پارش کردین!
بعدش کنارش دو تا دره که آخرش به آبشار میرسه و بعد باید از روی پل رد بشین دیگه !!!!!
این که خیلی آسونه!
سلام رفقا.
نسخه ی بعدی از این بازی در کار هست؟؟
سلام خدمت همه دوستان
ببخشيد من توي مرحله 11 چند روزه بدجوري گير کردم . همون اولاي بازي بعد از کشتن تعدادي از دشمنا ميرسم اينجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينجا رو رد ميکنم تا ميرسم اينجا :
يعني دقيقا اينجا :
فکر کنم بايد با دستت اينا رو بگيري و بپري که اين کارو هزار بار انجام دادم ولي از اينجا رد نميشه و مي افته اون پايين و گير ميافته و هيچ کاري نميشه کرد . دقيقا اينجا :
واقعا ممنون ميشم کمک کنيد چون بيشتر از 10 روزه اينجا موندم . ممنون
نقل قول:
بله عزیز شما باید اون نور ها رو با دستت بگیری این آخریه که توی آخرین عکست گزاشتی وقتی میگیری میره روی یک دیواری که بعدش میفتی نه؟؟؟
خوب اینجا باید دقیقا زمانی که رسیدی به دیواره دکمه ی پرش رو بزنی تا از روی دیواره بپره!:46:
موفق باشی.
سلام من می خواستم تازه این بازی رو بخرم یکم بهم در مورد سبک و داستان بازی و شخصیت هاش بگید. ممنون.