سلام . بازیهای به سبک بازی Fahrenheit چیزی پیدا میشه .
Printable View
يادش بخير ... عجب بازي خفني بود. تا حالا شم هيچ بازي مثل اون نيومده.نقل قول:
من شديدا هوس بازي TrueCrime 1 و BloodRayne 1 رو كردم ... از كجا اين بازي هاي فسيل رو ميشه پيدا كرد ؟
;کارت گرافیکم nvidia lumenex directx 10 512 mbهست ram 2gb و cpu pentum 4 است حالا تورو خدا بازی های بیشتری بگین لطفا که حتما حتما سوم شخص باشه
فکر نکنم سیدیشون باشه .نقل قول:
مگه اینکه دانلود کنی .
اگه خواستی اینجا درخواست بده »
>>> درخواست بازي <<<
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=56372
Gladiators of Romeنقل قول:
بازیهای سبک بازی Gladiator
Gladiators
Highland Warriors
Still Lifeنقل قول:
Dreamfall
Watchmaker
Longest Journey
دوستان ! کسی بازی تو مایه های مکس پین و بازگشت به قلعه ولفنشتاین سراغ نداره ؟ یه چیزی که تک نفره باشه و بکش بکش ! چون خیلی از این بازیهای جنگی چند نفرن و اصلا باهاشون حال نمی کنم .
نقل قول:
still life
dreamfall
watchmaker
longest journey
مطمئنی این بازی ها مثل فارنهایتن ؟!!!!!!!!!!
بازی هایی مثل doom و crysis بکش بکش حسابی هستند ... اما اگه بازی مثل max payne می خوای احتمالا اگه Stranglehold بازی بکنی خوشت میاد.... ولی یه پیشنهاد: اگه بکش بکش واقعی می خوای بازی هایی مثل WARRIORS OROCHIو Dynasty Warriors رو بازی کن ضرر نداره!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنی واقعا Modern Warfare از World At War قشنگ تره ؟
با توجه به اینکه مال سال 2007 هست گرافیکش بده ؟
تو مایه های مکس پین Stranglehold رو بگیر و بازی کن ... خیلی از بازیش خوشم اومد.نقل قول:
دوستان ! کسی بازی تو مایه های مکس پین و بازگشت به قلعه ولفنشتاین سراغ نداره ؟ یه چیزی که تک نفره باشه و بکش بکش ! چون خیلی از این بازیهای جنگی چند نفرن و اصلا باهاشون حال نمی کنم .
سلام
من دنبال یه بازی شبکه ای می گردم که تو مایه های Desert Storm باشه.
و دو نفر بازیکن شبکه ای بتونن با هم یار باشن و برن به جنگ دشمنان!!
اگه میشه چندتایی از این مدل بازی ها معرفی کنین. فقط مال جنگ جهانی نباشه (زمان بازی خیلی قدیمی نباشه)
ممنون