نقل قول:
نه عزيزم باتري همون بيتي 50 هست كه يك شركت توليدي باتري تونسته بسازه
ضمنا دوستان قاب اين گوشي هم به قيمت 18 هزار تومان(سفيد) با 2 قلم در كيش موجود هست من خريدم گوشي خيلي ناز شده
Printable View
نقل قول:
نه عزيزم باتري همون بيتي 50 هست كه يك شركت توليدي باتري تونسته بسازه
ضمنا دوستان قاب اين گوشي هم به قيمت 18 هزار تومان(سفيد) با 2 قلم در كيش موجود هست من خريدم گوشي خيلي ناز شده
ممنونMetaPhoenixt عزیز!نقل قول:
من هر دو تا فایلی رو که گفتین گرفتم. حالا چند تا سوال!
1-این فلش جزئی هم اطلاعات گوشی رو پاک میکنه؟
2-چقدی طول میکشه این کار؟
3-مثل نصب فرم ویر باید چند بار تکرار کنم؟
4-درایورهای موتورولا هم برای اینکار لازمه دیگه؟
5-این فایل For_25P_yan0 که هست رو تو برنامه RSDLite به جای فریم ور (که تو آموزش اصلی گفتین)انتخاب میکنم؟
ممنونم و منتظر!
link rsd lite 4.1 =
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گوشیم رو به حالت بوت میبرم به usb هم وصل میکنم اما ویندوزم هی پیغام میده found a new drive بعد من میرم تا اون درایو جدید رو نصب کنم cd می خواد cd همین گوشی رو میزارم ( همون سفید و بنفش ) اما این درایو جدید رو بازم نمی شناسه از rsd lite هم start میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده چه جوری باید از شر این found new drive خلاص شم ؟
یه چیز دیگه این که وقتی گوشیت توی حالت بوت هست چجوری از حالت بوت باید در بیاد من هر کار کردم نشد باتری رو در آوردم
تو سی دی که اصلا درایور گوشی نیست.شما باید هراه با فایلایی که گرفتی درایور هم دانلود کنی بعد از فایل دانلودی استفاده کنی که از شر این پیغام راحت شی.نقل قول:
لینک دانلود درایور های گوشی:
کد:http://rapidshare.com/files/47545433/motpcsdrivers.rar
والا باطریش برای من بد نبود البته نسبت به 24xp30 کمتر بود.نقل قول:
درباره اسمارت اسیست هم حق با شماست حتی برنامه horse power هم همین امکاناتا به غیر از backup داره.
گوشیا با دست تکون دادم اتفاقی نیفتاد شما خودت امتحان کردی؟؟
کالیبره صفحه برای من درست نیست همه چیزا باید 2تا 3 میلیمتر چپتر بزنم تا اونی که میخوام بشه.
کیفیت دوربینشم نسبت به 24xp30 فرق خاصی نکرده که همه میگن بهتر شده؟؟؟؟؟؟
سلام .دوستان من برنامه ی بلک لیست رو ریختم رو گوشیم .ولی وقتی روی برنامه کلیک می کنم پیغام میده black list has started و وقتی روش دوباره کلیک می کنم می نویسه black list has stoped یکی منو راهنمایی کنه چطوری از این نرم افزار استفاده کنم .شدید بهش احتیاج دارم:41:
این برنامه که داری بدرد نمی خوره روش کارش اینجوری که اون فایل صوتی که باهاش هستا باید بذاری برای زنگ اون شخص مورد نظر تو دفتر تلفنت.بعد برنامه را اجرا کن.نقل قول:
ولی از برنامه MCleaner استفاده کن بهتره امکاناتشم بیشتره.
اینم لینکش:
کد:http://www.motorolafans.com/forums/showthread.php?t=13088
iesaha جان مرسی از کمکت ولی این لینکی که دادی باز نمی شه سایت موتورولا باز نمیشه لینک دیگهیی نداری
يه اخلاق گندي که ما ايرانيا داريم اينه که چشم نداريم موفقيت هموطنامونو ببينيم!نقل قول:
با يه جستجوي ساده و مختصر سواد انگليسي ميتوني خودت به سايت موتورولافنز مراجعه کني:
ميبينيد که اين فيرمور به عنوان يکي از برترين فيرمورهاي توصيه شده براي فلش معرفي شده!کد:http://www.motorolafans.com/forums/showthread.php?t=18504
Amins Extreme Elite monsterpack NEW! - released March 12th 2008. Another great monsterpack produced by Motorolafans member, Amin, from Iran. It is reported to be the best C2 track monsterpack yet with a huge number of added functions. Good battery life, speed and stability. Two versions - an international version (English, Italian, Portuguese, Spanish, French, Thai and Chinese language support) and an Enlish/Chinese verson
در موتورولافنز خود امين در مورد اون برنامه ک ميگي اينطور 'گفته:
Amin's super assistant is a great super utiliy that use for: Install PKG files, backup, uncompress most of archives(tar, gz, zip, rar,..), swap manager, screenshot, reboot, hide folder, java hacker & etc. This utility based on "smart assistant", "Horse power" and "superman" utilities and I tried to blend and improve features. اضافه بر قابليتهاي اسمارت آسيستانت اين برنامه ميتونه کاراي swap manager, screenshot, reboot, hide folder, java hacker رو انجام بده.