منم تشکر می کنم که اخطار های من کم شده
البته(مشکل از من بود رفتم اصلاح تربیت درست شدم)
منم دوست دارم قضیه aQoa رو بدونم اگر میشه
به خاطر زحماتی هم که می شی ممنونم
Printable View
منم تشکر می کنم که اخطار های من کم شده
البته(مشکل از من بود رفتم اصلاح تربیت درست شدم)
منم دوست دارم قضیه aQoa رو بدونم اگر میشه
به خاطر زحماتی هم که می شی ممنونم
سلام رییس :31:
این نقد شونده کجاست پس ؟
نه خیرم...:5:من هر وقت بابکو خواستم،گیرش نیاوردم:21: از ایرانسل بدتره...هیچ وقت در دسترس نیست!:31:نقل قول:
بابک جان خوبی؟ اومدمیم یه سلامی عرض کنیم...:10:هر وقت اومدی و چند تا رو جواب دادی،نقد اساسیمو می کنم...:11:
فعلا"...
نقل قول:من .. من ... من ... آقا به خدا جواب میدیم از این به بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من یادم نمیادا گیر داده باشما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . یادم بنداز دوباره بریم سر بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مسنکه یعنی چی ؟ فحش دادی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به فکرش هستم . منظورت رو برام باز کن که به چیش بفکرم ؟
ماه خودتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
و علیک سلام باز یادم رفت (ویرایشیدم )نقل قول:
من اگه میدونستم هوا اینطوری میمونه نمیلغویدم . حالا باید زیر برف بریم قرار
راستش من مدیر متفرقه نیستم . من صرفا در زمان غیبت مافیا جان جای ایشون فعالیت کردم . در کل من واقعا نمیرسم همه تاپیک ها رو ببینم . علاوه بر اینکه ترجیح میدم وقت بیشتری رو برای باقی انجمن ها بزارم . ( و کمی هم برای یاد گرفتنم و پیگیری علایقم در انجمن )
هنوز فردی که بتونه از عهده متفرقه بر بیاد رو نیافتیم . کسی که حاضر بشه پیه همه حاشیه های اونجا رو بخره بجونش . کلا وقتی نگاه کنی که هر 3 نفری که دست داشتن در مدیریت متفرقه امین مافیا و من تا چه حد مورد حمله قرار گرفتیم متوجه دشواری کار میشی ( که هستی )
نقد نداره ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آکوآ یک یوزر نیم تعریف شده است در این انجمن تا هر زمان هر یک از اعضای تیم مدیریت به هر شکل تاپیک یا پستی رو ویرایش ( تراش + حذف + جابجا + تغییر نوشته و ... ) میکنند برای نویسنده گزارشی میفرسته تا در جریان موضوع قرار بگیره .
سلام :31:
بابك عزيز :11:
والاعرضم به حضورتون برخلاف بقيه من هروقت پ خ دادم سوالي داشتم ياتوضيحي خواستم عمرا" بدون جواب مونده باشم ، توضيحاتش هم هميشه دقيق بهم ميداد !:11:
مدير جدي وتوانايي با رفتار قابل ستايش ، وحضور مداوم درعرصه جنايت نه ببخشيد اشتباه شد خلاف :27:
دركل خارج از شوخي وتمجيد اين حرفا لياقت مديرارشد داره :11:
سه باره سلامنقل قول:
یکی درباره اون بحث ها .
من از زمانی که این قبا ( عبا ؟ ) ی مدیری رو میثم تنمون کرد دید شخصیم رو کاملا بستم ( مشخصا درباره موارد جنجالی مثل سیاست ) حتی درباره انجمن موسیقی که مدیرش هستم سعی کردم ( تا اونجا که حواسم بوده ) از سبکی یا آهنگی طرفداری نکنم که مبادا کسی که هم عقیده با من نیست برنجه .
در هر صورت هیچ کس هیچ وقت نمیتونه همه رو راضی نگه داره . اما میتونه سعی کنه .
من از شما خواهش میکنم نه با دید یک فرد معتقد بلکه با دید یک فرد بی طرف ( مثلا فرض کنید مسیحی هستید ) به مورد نگاه کنید ایا باز هم بنظرتون میاد من توهین کردم به عقاید ؟ من اینجا نه از سیاست خاصی طرفداری میکنم نه از مرام خاصی و نه از مذهب خاصی . باز هم برسی کنید که آیا رنجش شما نتیجه نگاه خاص شما به عقیدتون نبوده ؟
شوخ بودنم اما یک سری اتفاق ها به مرور باعث احتیاط کاری من در برخورد ها شده . من در دنیای واقعی کافیه با جمعی که هستم اخت بشم که برم تو فاز مسخره بازی شوخی . جلسات رسمی که من توش شرکت میکنم زیاد دووم نمیره رسمی بودنش . اما خوب اگه تو همون جمع ها هم اذیت بشم ساکت میشم .
پیام خصوصی :
چند تا اتفاق برای پیام ها میوفته .
یکی اینکه اکثرا جواب میدم .
دو مطالبی توش مطرح میشه خارج از محدوده حتی نظر دادنه منه یا خصوصیه ( ادمین ها با هم چه نسبتی دارن ؟ ). یا مواردی که من در پی امی از بی اطلاعی خودم صحبت میکنم و طرفم مجدادا درخواستش رو تکرار میکنه . یا مواردی که یک سوال عمومی ( مثل درخواست موسیقی ) که تاپیک داره تو پی ام از من پرسیده میشه .
سوم . پی ام هایی که از من کاری میخوان . کار رو انجام میدم بدون جواب .
و چهار فراموش کاری من . پی ام رو فرضا سر کارم میخونم که شب بیام خونه و جواب بدم و یادم میره یا امروز فردا میشه .
و پنج که اصلی ترین هست سرعت پایینه خط من . همزمان 10 ها پنجرهو تب جلو من بازه . گاهی مواقع حتی یادم میره بعضی ها رو واسه چی باز کردم . جواب ÷ی ام رو میدم .و میبندمش . بعد میفهمم اکسپلورر ارور داده و اصلا جواب نرفته . صفحه ارور میاد و من نمیدونم این ارور مال کذوم تاپیک بود و میبندم .
به هر حال اینا عذر تقصیرن و من مقصر .
خیلی مدیره با حالیه :46:
ازش خوشم میاد:10:
کلا بچه با حالیه :31:
مدیریتش هم روی حساب کتابه:12:
نقد خاصی ندارم ولی:18:
فقط یک عیب بزرگ داره:37:
اونم اینکه خیلی ها ازش می ترسن:21:
:11::10::40:
نقد تکراری لا قبلتو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوزاندن خشک . تر نمیدونم والا . خودم همچین فکری نمیکنم . ممکنه منظورت تاپیک هایی باشه که یه عده خراب میکنن و تراش میشه . من تا جایی که شده با حذف پست میرم جلو تا تاپیک بمونه . اما یه جاهایی میبینم که دیگه مسیری جز تراش برای تاپیک نمونده حتی از جانب ایجاد کننده تاپیک .نقل قول:
هدف از اخطار تغییره . وقتی من ( مدیران ) میبینم که بار ها حذف پست تاثیری در تکرار نشدن رویه نداره مجبورم از اخطار ها استفاده کنم . چند نفر تا حالا به حذف ÷ستشون اینگونه نگاه کردن ؟
اخطار فی نفسه مشکلی نیست . ما مدیری داریم که در زمان کاربر بودنش از خود من اخطار گرفت . مهم تغییر رویه است بعد از اخطار و درک خواستگاهش و مشکلاتی که مدیر رو به اونجایی رسوند که از کارت استفاده کنه .