سلام!
یه رم ریدر داشتم سیمش قطع شد رفتم یکی دیگه خریدم حالا وقتی هر 3 رم میکرو اس دی که داشتم بهش وصل میکنم میگه باید فرمت کنی ولی بدبختی فرمت هم نمیشه با
1 pc دیگه هم امتحان کردم نشد:41:
به نظر شما چش شده؟این رم ها ممکنه بسوزه؟؟
Printable View
سلام!
یه رم ریدر داشتم سیمش قطع شد رفتم یکی دیگه خریدم حالا وقتی هر 3 رم میکرو اس دی که داشتم بهش وصل میکنم میگه باید فرمت کنی ولی بدبختی فرمت هم نمیشه با
1 pc دیگه هم امتحان کردم نشد:41:
به نظر شما چش شده؟این رم ها ممکنه بسوزه؟؟
سلام به نظر من فلش مموری های کینگ مکس باعرض معذرت مثل قاطر میمونن خستگی ناپذیر وعمر طولانی دارند اگربه انجمن ها سری بزنید می بینید که کمتر ازخرابی آنها بحث می شه
یه فلش hp v145w 16gb گیگ دارم که 2 ماهی میشه خریدمش ، الآن وقتی میزنم به سیستم فقط 2 گیگ خالی میشناستش ، چند بار هم فرمت کردم نشد
مشکل کجاس ؟
يه سوال داشتم نميدونم جاش اينجاست يا نه چند وقتي هست كه تو شركت ما پورتهاي usb رو بستن يعني وقتي usb رو وصل مي كني به كامپيوتر اونو ميشناسه ولي براي نصبش يوزر و پسورد ادمين ميخواد! راهي هست كه بشه بازش كرد؟ پرينتر با usb وصل ميشه ولي اونو ميشناسه. رجيستري رو هم نميشه دستكاري كرد واردش ميشه ولي چيزي رو نميشه تغيير داد در ضمن برنامه هم اكثرا نميشه نصب كرد رو كامپيوتر ديگه
الان بهترین کول دیسک از نظر سرعت read و write تو بازار چیه ؟ قیمتاش چه جور ؟
دوست عزیز فکر کنم نوع یوزر شما رو عوض کردن و از حالت ادمین خارج کردن بخاطر همین نه برنامه جدیدی نصب میشه و نه درایور جدیدی درایور پرینترهم از قبل نصب بوده رو سیستم دوستان منم یه سوال داشتم من یه فلش 8 گیگ دارم بهترین فرمت برای این فلش چیه؟ ntfs یا exfat یا fat32 ؟ من سرعت رایت و رید فلشم به ترتیب 15 و 25 مگابایت برثانیه اس
اينارو كم خودمم ميدونستم راه حل چيه؟نقل قول:
برای برنامه ها بهرت ه از نسخه پرتابل استفاده بشه برای فلش هم اگه یه بار پسورد وارد شه دیگه لازم نیست هر دفعه اونو وارد کنید بهتره از مسئول ای تی شرکت خواهش کنید براتون موقع نصب پسورد رو وارد کنن تا دفعات دیگه لازم نباشهنقل قول:
فلش هاي hp همينطور مسخره ان. قاتي هاي عجيب غريب ميكنن. فلشت رو بزن به لينوكس ببين ميتوني اونجا درست كني يا نه.منم اين سري دو تا hp 165w خريدم هر دوشون دچاره يه مشكل شدند.وقتي وارد usb مي كني، usb 1.1 ميشناستشون. بايد بزنمشون به linux ubuntu تا يه مدتي درست شن!!نقل قول:
سلام فلش من پر اهنگه و تو دی وی دی پلیر و ماشین هم میخونه همش رو ، ولی میزنم به کامپیوتر هیچ چی نشون نمیده ، در حالی که پره.
یه روش هست که میشه از cmd درست کرد ، میشه اون راهو بگین.
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]