با سلام به همه ی اساتید
به نظر شما main: asus p5kc با این سیستم خوب جواب میده؟؟
club ati radeon 3870x2 :graphic
cpu: intel core 2 6600 quad
power: 550w Acbel
ram: pny 2g dual
hard: 500g maxtor sata2
Printable View
با سلام به همه ی اساتید
به نظر شما main: asus p5kc با این سیستم خوب جواب میده؟؟
club ati radeon 3870x2 :graphic
cpu: intel core 2 6600 quad
power: 550w Acbel
ram: pny 2g dual
hard: 500g maxtor sata2
بــــــــــــــــــــــــ ــــــــلــــــــــــــــ ــــــــــــــــــه!نقل قول:
فقط درمورد پاورت نمی تونم اظهار نظر کنم. البته اگه چیز دیگه ای به سیستمت اضافه نکنی فکر کنم جواب بده.
در تاپیک اورکلاک یک نفر این صفحه رو معرفی کرده بود:
در مقاله فوق تفاوت های P31 با P35 این طور عنوان شده:کد:http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=2183
در سری P31 شما حداکثر می تونید از 4 گیگابایت رم استفاده کنید در حالی که در چیپست P35 تا 8 گیگابایت.
حداکثر باس رم پشتیبانی شده در چیپست P31، باس 800 هست و حداکثر FSB پشتیبانی شده برای سی پی یو 1066. البته بعضی از مادربورد های این سری (از جمله Gigabyte GA-P31-DS3L که در این مقاله مورد تحلیل قرار گرفته)، قابلیت پشتیبانی از FSB 1333 و فناوری 45 نانومتری رو هم برای سی پی یو ها دارند.
چیپست های P35 به همراه پل جنوبی ICH9 اینتل عرضه می شن ولی چیپست های P31 با ICH7.
یعنی مادربردهای سری P31 حداکثر می تونن 4 پورت SATA II و 8 پورت USB2 داشته باشند و در زمینه Raid هم فقط از basic RAID features (قابلیت های اولیه Raid) پشتیبانی می کنند.
حالا سوال من:
با توجه به اینکه مادربورد فوق تقریبا از همه سی پی یو های موجود در بازار (Including Quad Core) پشتیبانی می کنه و با توجه به اینکه برای استفاده خانگی معمولا کسی به 8 گیگابایت رم نیازی نداره و همچنین بیشتر از 4 تا هارد ساتا2 لازم نمی شه... فوق فوقش اگر کسی خیلی سرعت براش مهم باشه از Raid0 استفاده می کنه (سرور نیست که نیاز به بک آپ real-time داشته باشه)... 8 تا پورت USB2 هم خیلی زیاده. (من الان 6تا دارم که همیشه 3 تاش خالیه) ضمنا برای استفاده از سی پی یو با FSB 1333 استفاده از رم های باس 667 کافیه:
پس برای چی پول اضافه بدیم برای مادربورد P35 ؟
تجربه قبلی من: من 2 سال پیش کامپیوتر فعلی خودم رو خریدم با سی پی یو Pentium4 2.8GHZ (اون موقع این سی پی یو قیمتش 115 تومان بود و مدل 3GHZ قیمتش 165 تومان بود. همچنین سی پی یو های 3.4 و 3.6 اصلا هنوز وارد ایران نشده بود و قیمتشون در دوبی حدود 300-400 هزار تومان می شد الان قیمت دقیقش رو یادم نیست.) ولی در اون زمان که سی پی یو Pentium 4 3.6GHZ تک هسته ای مثل یک رویا بود من مثلا آینده نگری کردم و مادربوردی خریدم که حتی از Pentium D هم پشتیبانی می کرد. (خیلی دیگه خودمو کشتم! نه؟) ولی الان 2 سال از اون زمان نمی گذرده که پنتیوم D منسوخ شده! اون همه آینده نگری و خرید مادربوردی که از تکنولوژی آینده پشتیبانی کنه مساوی شد با کشک! با اینکه زمان زیادی نگذشته (2 سال برای آپگریت کامپیوتر زمان زیادی نیست) الان اگر سی پی یو خیلی معمولی E2140 با قیمت 60 تومان رو هم بخوام بگیرم به این مادربورد نمی خوره.
نتیجه گیری: اگر حداکثر تا یک سال دیگه می خواهید کامپیوتر رو ارتقا بدید می تونید آینده نگری کنید و یه مادربورد بهتر بخرید ولی اگر تا 2-3 سال آینده قصد آپگرید ندارید، آینده نگری نکنید! چون فقط باعث از بین رفتن پول می شه. در هر صورت 3 سال دیگه مجبورید این مادربورد رو عوض کنید. چه P31 باشه، چه P35!
صفحه معرفی مادربورد GIGABYTE GA-P31-DS3L:
صفحه معرفی مادربورد GIGABYTE GA-P35-DS3L:کد:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2615
کسی با این تحلیل مخالفه؟کد:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2599
تحلیل جالبیه. تا چند وقت دیگه پردازنده های Nehalem عرضه می شن و کلا سوکت پردازنده های اینتل تغییر می کنه پس شاید خرید مادربورد خیلی گرون مناسب نباشه.نقل قول:
با توجه به اینکه مادربورد فوق تقریبا از همه سی پی یو های موجود در بازار (Including Quad Core) پشتیبانی می کنه و با توجه به اینکه برای استفاده خانگی معمولا کسی به 8 گیگابایت رم نیازی نداره و همچنین بیشتر از 4 تا هارد ساتا2 لازم نمی شه... فوق فوقش اگر کسی خیلی سرعت براش مهم باشه از Raid0 استفاده می کنه (سرور نیست که نیاز به بک آپ real-time داشته باشه)... 8 تا پورت USB2 هم خیلی زیاده. (من الان 6تا دارم که همیشه 3 تاش خالیه) ضمنا برای استفاده از سی پی یو با FSB 1333 استفاده از رم های باس 667 کافیه:
پس برای چی پول اضافه بدیم برای مادربورد P35 ؟
تجربه قبلی من: من 2 سال پیش کامپیوتر فعلی خودم رو خریدم با سی پی یو Pentium4 2.8GHZ (اون موقع این سی پی یو قیمتش 115 تومان بود و مدل 3GHZ قیمتش 165 تومان بود. همچنین سی پی یو های 3.4 و 3.6 اصلا هنوز وارد ایران نشده بود و قیمتشون در دوبی حدود 300-400 هزار تومان می شد الان قیمت دقیقش رو یادم نیست.) ولی در اون زمان که سی پی یو Pentium 4 3.6GHZ تک هسته ای مثل یک رویا بود من مثلا آینده نگری کردم و مادربوردی خریدم که حتی از Pentium D هم پشتیبانی می کرد. (خیلی دیگه خودمو کشتم! نه؟) ولی الان 2 سال از اون زمان نمی گذرده که پنتیوم D منسوخ شده! اون همه آینده نگری و خرید مادربوردی که از تکنولوژی آینده پشتیبانی کنه مساوی شد با کشک! با اینکه زمان زیادی نگذشته (2 سال برای آپگریت کامپیوتر زمان زیادی نیست) الان اگر سی پی یو خیلی معمولی E2140 با قیمت 60 تومان رو هم بخوام بگیرم به این مادربورد نمی خوره.
نتیجه گیری: اگر حداکثر تا یک سال دیگه می خواهید کامپیوتر رو ارتقا بدید می تونید آینده نگری کنید و یه مادربورد بهتر بخرید ولی اگر تا 2-3 سال آینده قصد آپگرید ندارید، آینده نگری نکنید! چون فقط باعث از بین رفتن پول می شه. در هر صورت 3 سال دیگه مجبورید این مادربورد رو عوض کنید. چه P31 باشه، چه P35!
حالا یک چیز دیگه!
اختلاف قیمت P35-DS3L و P31-DS3L نزدیک 20 هزار تومان هست. درسته که دو سه سال دیگه هر دوش رو باید عوض کرد ولی به نظر شما ارزش نداره برای مصرف دو سه سال خودمون 20 هزار تومان بیشتر بدیم و مادربوردی داشته باشیم که قابلیت اورکلاک بهتری داره، از پل جنوبی سری ICH9 استفاده می کنه که سازگاری خیلی بهتری با سیستم عاملها و برنامه های جدید داره، بصورت Native از 45 نانومتریها و FSB 1333 پشتیبانی می کنه + تفاوتهایی که خودتون گفتید و یک سری چیزهای دیگه.
به نظر من ارزشش رو داره 20 هزار تومان بیشتر خرج کنیم و یک مادربورد P35 بگیریم.
تازه اگه بحث هزينه هست ميتوني Abit IP35-E و يا MSI P35 NeoF بگيري.نقل قول:
در سری چیپ های X48 کدام مادربورد ها (برندها) برتر هستند؟
لطفا چندتا سایت رده بندی مادربورد معرفی کنید.
با تشکر
با سلام
من قبلا يه تاپيک زده بودم و در مورد cpu و مادربورد سوال کرده بودم که قفل شد.فکر ميکنم بايد ايتجا سوال ميپرسيدم . حالا اومدم سوالم رو اينجا بپرسم .
بين اين دو مادربورد ميخواستم يکي رو انتخاب کنم .
Asus p5b و asus p5b-SE که يکي از دوستان گفته بود اين دو قديمي هستند و p5k رو پيشنهاد داده بود .
دليلش هم اين بود که چيپست جديدتري داره .
ولي اگر بخوام اين مادربورد رو بردارم علاوه بر اينکه بايد 20-30 تومني اضافه پياده بشم احتمالا بايد cpu و ram گرونتري رو بردارم که در اين صورت خيلي بيشتر از اينها بايد هزينه کنم .
حالا ميخواستم بدونم که اين چيپست چه قابليتهايي داره که به من پيشنهاد شده؟
مثلا اگر قابليت اورکلاک بهتري داره که اصلا براي من مهم نيست چون هيچ وقت اين کار رو نميکنم.
ضمنا در مورد msi p35-neo f هم ميخاستم نظراتتون رو بپرسم.
باتشکر.
کلا چیپ p35 برتری هایی داره مثلا بردهای Asus p35 با آپدیت بایوس میتونی به fsb 1600 برسی. ومثلا p35 رم ddr2 رو تا باس 1066 ساپرت میکنه. 12 پرت usb داره و امکانات مادربرد های مبتنی بر این جیپ بیشتر از 965 هست.نقل قول:
به نظر من همون مادربرد msi p35 که خودت گفتی میتونه انتخاب خوبی باشه. که قیمتشم خیلی خوبه . فک میکنم 100 تومن باشه.
با تشکر از شما دوست عزيز که امکانات p35 رو نوشتيد.نقل قول:
من خيلي کامپيوترباز حرفه اي نيستم و فکر نميکنم هيچوقت بايوس مادر بورد رو آپديت کنم و از رم ddr2 با باس 1066
نيز استفاده نميکنم . همچنين من حداکثر از بيشتر از چهار پورت usb به طور همزمان استفاده نخواهم کرد .
من سيستمي که الان ميگيرم فکر نميکنم تا چند سال آينده ارتقا بدم . فوقش رمش رو اضافه کنم .
حالا با اين اوصاف نيازي به هزينه اضافه براي خريد مادربورد با چيپست p35 است ؟ چيپستهاي p31 کار من رو راه نميندازه؟
با تشکر.
هميشه چيزي بخر كه بعدا اگه خواستي ارتقا بدي هزينه كمتري رو بپردازي با گفته هاي بالا چيپ P35 بهتر از P31 هست و نيازي نيست شما مادربورد خوب بگيري حتما يه CPU قوي بگيري يه معموليشو ميگيري بعدا باز ارتقا ميدي منظورم اينه كه مادربورد خوب بگيرنقل قول: