نقل قول:
اگرچه من واقعا نمی تونم بدون دلیل بپذیرم که چنین هیولایی واقعا نمی تونه اونجا وجود نداشته باشه
دوست من شما همه چیز رو برعکس اون چیزی که هست دارید اسندلال میکنید ... اگه این اسندلال شما رو مثلا قاضی ها داشته باشن ، الان باید همه ی ما تو زندان باشیم مگر اینکه بیگناهیمون ثابت بشه :31::27: . خودتون این استدلال هایی که میکنید رو روش فکر کردید ؟؟ احساس میکنم کمی با عجله پاسخهاتون رو می دید .
نقل قول:
بله دقیقا درسته . ادعاهای بزرگ مدارک بزرگ می خوان. شما که می دونید از رنسانس علمی در غرب مدت زیادی نمی گذره و البته قبل از رنسانس در طول هزاران سال مردم به بیگانه ها ( موجودات عجیب و غریب ، جنها و موجواتی از آسمان و هیولاها ،موجوداتی که از کرات دیگر آمدند و ...) باور داشتند و مشاهداتشون رو در متون کهن به یادگار گذاشتند .
بیخودی قضیه پیشینیان رو بزرگش نکنید ... بسیاری از این هایی که میگید فقط برداشت های نادرست از متون قدیمی هست . مثلا تا تو یه کتاب قدیمی گفته میشه فلان جسم در آسمان سریع میگن دیدید ف داشتن به یوفو اشاره میکردن . یا تو نقاشی های غارها می بینیم عکس یکی رو کشیدن که بنده خدا یکم اضافه وزن داره و چاقه ، سریع میگن دیدید چقدر لباسش شبیه فضانوردا بود :21: .
نقل قول:
به نظر من افرادی مثل اینشتین و هاوکینگ جدای از اینکه فیزیکدان و ریاضیدان برجسته هستند تجربیات درونی عمیقی هم از زندگی و اسرار ناگفته دارند . به عنوان مثال اینشتین چنانکه خودش ادعا کرده در ابتدا یهودی بود اما پس از مدتی از اون جدا شد ولی در اوج زندگی خودش به هدفدار بودن عالم پی برد و پیوسته در تلاش برای ادغام تئوری نسبیت با فیزیک کوانتوم بود .او نمی تونست بپذیره که خدا با جهان تاس بازی می کنه .( این دقیقا گفته خود اینشتینه ). در مقاله ای که خیلی وقت پیش از پروفسور هشترودی درباره اینشتین خونده بودم به این موضوع اشاره شده بود که اینشتین تئوری نسبیت خود را با تفکر درباره داستان اخنوخ در تورات به دست آورده بود . در تورات
داستانی وجود داره به این شکل که یکی از دو برادر که به سفر آسمانی میره پس از برگشتن از سفر فضایی از برادر خودش بسیار جوانتر بود ! یعنی گذشت زمان بر او خیلی کمتر تاثیر گذاشته بود . ما در تئوری نسبیت دقیقا این موضوع رو می بینیم که درسفرهای نزدیک به سرعت نور ، زمان و فضا دیگه با محاسبات معمولی مطابقت نداره . خود اینشتین هم البته معتقد بود که بشقابهای پرنده در واقع سفینه انسانهایی هستند که 20000 سال پیش به سفر رفته اند و الان برگشته اند . یعنی آنها افرادی بودند که به سفر فضایی رفتند و اگرچه برای آنها زمان کوتاهی طی شده ولی بر روی زمین 20000 سال گذشته و اکنون که برگشته اند همه چیز را متفاوت می بینند .
در مورد استیون هاوکینگ هم به سه موضوع توجه کنین . اول بیماری دشواریه که داره و علم پزشکی با همه امکاناتش نتونسته سلامتی کامل رو بهش برگردونه و دوم اینکه او سوء ظن زیادی به موجودات فضایی داره و سوم اینکه فضاییها رو برتر از ما می دونه .
من بر این باور هستم که ریشه عقاید هاوکینگ رو باید در محتوای ضمیرناخودآگاهش و در گذشته های دور جستجو کرد. چون من بر این باور هستم که هیچ چیزی در دنیا تصادفی نیست و تک تک ژنهای ما بر اساس تکاملی تدریجی اما هوشمندانه و در طول هزاران زندگی در هزاران جهان به دست اومده و اون چیزی که ما رو تشکیل میده همون چیزیه که خودمون از خودمون ساختیم . در واقع اعمال ما درهر دنیا به ژنهامون منتقل میشه و این انتقال باعث میشه در جهان دیگه به وضعیت تکاملی دیگه ایه برسیم .
حالا عقیده من چیه ؟ خیلی از چیزهایی که ما میدونیم مربوط به خاطرات زندگیهای گذشته است . من معتقدم که هاوکینگ در زندگیهای گذشته اش با این موجودات مبارزه کرده ! (جدی میگم ) . وضعیت فعلی و رنجی که از این بیماری می بره ارتباط مستقیم با گذشته اش داره . استیون هاوکینگ دقیقا می دونه موجودات دیگه چقدر قدرتمندند چون اون رو با تمام وجودش احساس می کنه ...
بهر حال شاید نظر من خیلی مسخره به نظر بیاد .( من هم چون حق نظر دارم نظرم رو دادم ) .
دیگه واقعا ته استدلال بود . شما دیگه دارید تاریخ رو هم عوض می کنید ... جناب هاوکینگ مرضی مادرزادی دارن و ایشون رو طی چندین سال یواش یواش ناتوان کرد . خیلی مسخرست که بگید پزشکا با این همه پیشرفت نتونستن درمانش کنن . انگار ایشون تنها ادمیه که بخاطر بیماری لاعلاج درمان نشدن .خیلی بیماری های ساده تر از این هم درمان ندارن .
در مورد جنگ و درگیری های احتمالی ایشون با یوفو ها، واقعا من نمیدونم چی بگم ... فقط می دونم شما اینقدر چیزها رو تخلیلی تعریف یا استدلال میکنید که آدم هیچ راهی برای قانع کردن شما نداره. خود هاوکینگ صدهزار مرتبه گفته که یه آدم عادی مثل منو شماست . فک میکنید خودش اگه با یوفو ها رابطه داشت بدش میومد مثل دانیکن چهارتا کتاب بنویسه پول پارو کنه . در حالی که مدتها از نظر مالی تحت فشار بود .
نقل قول:
چون به نظر میرسه همه دوستان (از جمله خودم) به جناب هاوکینگ علاقه دارند میخوام قبل از هر چیز بگم که حتی در مورد ایشون هم قرار نیست هر نظری رو بدون فکر قبول کنیم...
یعنی اگر بخش علمی صحبت های هاوکینگ رو جدا کنیم، قسمت باقی مانده نظر شخصی این دانشمند هست و جای بحث داره.
مثل اینکه گفته: "تلاش براي برقراري ارتباط با آنها بشدت خطرناك خواهد بود"
"دليل ندارد فكر كنيم، رفتار اين تمدن پيشرفتهتر با ما بهتر از رفتاري است كه ما با بوميان آمريكا كرديم."
--- من با این نظرات مخالفم و به نظرم بسیار بدبینانه است.
به نظر من حرف هاوکینگ همچین بی راه هم نیست ... بالاخره مثل بقیه نبوده که فقط پیغام میفرستن اینور و اونور جهان و نمی دونن بعدش باید چیکار کنن. واقعا چه اعتباری وجود داره که اونا با ما مثل خودمون رفتار نکنن {رفتار خشونت آمیز و نژاد پرستانه ما منطوره}.