:10:نقل قول:
سلام .امیدوارم همگی خوب باشید .
این کلاس اسمش اگاهی برتر هست . دقیقا نمیدونم تو کدوم شهر ها برگزار میشه .من تو تهران رفتم ، حالا ممکنه تو شهرهای زیادی باشه .این که چقدر طول میکشه بستگی به خودت داره که چقدر رو خودت کار کنی و تمرینات رو جدی بگیری . شما هر وقت احساس کردی خوب رو خودت کار کردی میتونی بری لول بعد رو بگیری .
هزینه کلاس هم خیلی بالاست ... .
دلم میخواد همه چیزش رو توضیح بدم اما نمیتونم ، هیچ کس در مورد این دوره ها جایی تبلیغ نمیکنه . هر کس بنا بر اون رسالتی که داره ممکنه با این کلاس اشنا بشه .
شما فکر میکنید با باز شدن چاکرا چه اتفاقی میافته ؟ نه بابا هیچ خبری نمیشه . اره اگه غیر اصولی باز بشه ممکنه خیلی گرون براتون تموم بشه ..
استاد اول کارما هارو پاک میکنن . باز میکنن و انرژی میفرستن . اما این فقط قدم اول بود . بعد هر دوره شما با یکی از قدرت هاتون اشنا میشید . لطفا دیگه ننپرسید چه قدرتهایی ؟ که اجازه ندارم بگم. الان خداوند داره
بنده هاشو با این قدرتها اشنا میکنه جهت کمک به بشریت . هر چی جلوتر میریم ادمهای زیادی وارد این سیستم میشن که نشون دهنده محبت خداونده .
شما قبل از تمرین دعا میکنید به در گاه الهی و اعمه اطهار .. یا هر کی که بهش اعتقاد دارید .بعد تمرین رو شروع میکنید که خیلی زودتر جواب میگیرید . وقتی که استاد تکنیک رو یاد میده دیگه نمیخواد با هر تمرین بااستاد همسو بشی ، چون استاد میخوان شما خودکفا بشی و مستقل تمرین کنی. هر وقت دلت خواست تمرین کن حالا چه با قلب چه جای دیگه . اون خداست که هر لحظه در کنارته و کمکت میکنه زود تر به روشنبینی برسی تا بتونی به بشریت خدمت کنی .
میخوامتون...........بابای