سلام دوستان منم امروز یه n95 گرفتم به 590000 تومن دیگه نمیدونم گرون گرفتم یا نه
یه سوال رنگ پشت گوشی من طلایی بژهستش ایا این رنگش قبلا بود یا اینکه اینا رنگهای جدیدا
در ضمن ورژنش هم 12 هستش
Printable View
سلام دوستان منم امروز یه n95 گرفتم به 590000 تومن دیگه نمیدونم گرون گرفتم یا نه
یه سوال رنگ پشت گوشی من طلایی بژهستش ایا این رنگش قبلا بود یا اینکه اینا رنگهای جدیدا
در ضمن ورژنش هم 12 هستش
مبارکهنقل قول:
n95
در دو رنگ طلایی و بادمجونی تولید میشه
version
گوشیتم باید کامل بنویسی تا معلوم شه اپدیت هست یا نه :5:
مبارک باشه...نقل قول:
در مورد رنگ همینطور که دوست عزیزمون گفتن، N95 در همون دو رنگ ارائه شده...
در مورد ورژن هم باید بگم ورژن 12 فقط در یک نسخه (فعلا) ارائه شده که اونم 12.0.013 هست...
نقل قول:
دوست عزیز ممنون که جواب یک قسمت از سوالاتم رو دادی ولی من می دونم که با back up میشه یه کارایی کرد ولی زیاد تضمینی نیست ضمنا من می خوام اس ام اس های چند سال پیش که از 6630 دارم بیارم رو ان 95 به هر صورت ممنون بالاخره یاد می گیرم و به شما هم یاد می دم
راستی گوشی من چند زوریه که سمت راستش یه جورایی لق شده به طوریکه وقتی فشارش می دم کمی زیرش خالیه و صداش هم تابلوه به مسج می خوای بنویسی همش صدا می ده
برای شما هم اینجوریه؟؟؟؟؟؟ راهی چاهی نداره که سفتش کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وای این کیبوردا محشرن
اگه عین من انگشتاتون درد گرفته از دست موبایلتون حتما بگیرید
نمیخواد گرونشو بخرین
من خریدم 23 تومن خیلیم راضیم
نقل قول:
سلام رفیق بهت تبریک میگم
لطف کن دوتا عکس از این کیبورد بگیر بذار اینجا بچه ها هم ببینن و بدونن کدوم مدل رو بگیرن که خوشدسته
من نوت بوک ام ویندوزش ویستا است. نحوه ساخت کانکتشن و مخصوصا چطور تنظیمات رو رو انجام بدیم؟ wlan ؟
میخوام با موبایلم از طریق wlan موبایل و نوت بوکم به اینترنت وصل شم؟
کمک کمک
من نوت بوک ام ویندوزش ویستا است. نحوه ساخت کانکتشن و مخصوصا چطور تنظیمات رو رو انجام بدیم؟ wlan ؟
کمک کمک
اونجور که یادمه تو سایت نوشته بود ویستا رو پشتیبانی می کنه یا PC Suit مخصوص ویستا داره...
کمک کمک