سلامنقل قول:
یه شاخه نیلوفر ترنس ضبط شده
خاکستر را هم نمیدونم!
در ضمن امروز همه آهنگها محسن را یه بار گوش کنید بریم پیشواز برا فردا!
Printable View
سلامنقل قول:
یه شاخه نیلوفر ترنس ضبط شده
خاکستر را هم نمیدونم!
در ضمن امروز همه آهنگها محسن را یه بار گوش کنید بریم پیشواز برا فردا!
دوستان میخوام یه پیشنهاد بدم که اگه همگی موافقت خودتون را اعلام کنید به مدیر انجمن اطلاع میدیم
انشاالله با ما همکاری میکنن.
همون طور که همه ما میدونیم این اولین آلبوم مجاز محسن هستش
البته تعداد فروش اون و درآمد آلبوم اصلا تو جیب محسن نمیره چون اون پولش را گرفته
ولی الان زمان اون رسیده که ما بعد از 4 سال رسمی ترین تشکرمون را از بکنیم
با خرید ارجینال آلبوم. پس حالا تازه وظیفه و کار ما شروع میشه.
میگم اگه همگی با حرفای من موافقید آدرس همین پست را به مدیر میدیم و ازش درخواست میکنیم هر کی آلبوم را اینجا و یا تو انجمن دانلود موسیقی گذاشت لینکش محترمانه پاک بشه. البته مطمینا نه برای همیشه. مثلا برای2 هفته.
موافقید بامن؟
اعلان جنگ
یه کار دیگه که میخوام با هم بکنیم ( منظورم همه طرفدارای محسن تو همه انجمن ها و سایت هاست)
اینه که اگه توی یه سایتی یا وبلاگی یا هرجایی دیگه لینکی از این آلبوم دیدیم همینجا اعلام کنیم تا دسته جمعی خراب شیم اونجا و یه درسی به اون بدیم تا وقتی عمر داره یادش نره!!!
آلبوم محسن برا ما مثل همه آلبوم های دیگه نیست که تکثیر بشه و دانلود بشه و صدای کسی در نیاد!
تا الان سایت ها هر چی درآورندوکسی بهشون چیزی نگفت دلیل نمیشه با محسن هم همین کار را بکنن! یعنی ما هوادارا نباید بگذاریم یه همچین اتفاقی برا آلبوم محسن بیفته.
داداش بسیار درسته و من هم به شدت با شما موافق هستم معنی نداره طرف این همه زحمت کشیده اونوقت راحت بیان دانلود کنن بی انصافیه:13:نقل قول:
منم موافقم....نقل قول:
اگرم كسي ميزاره با كيفيت پايين بزاره...
موافقم منم... خوبه - ولی کاش مدیرا توجه کنن.
سلامنقل قول:
منم موافقم....
اگرم كسي ميزاره با كيفيت پايين بزاره...
من باهات موافق نیستم .
اگه کسی میزاره ، با کیفیت بزاره تا حال کنیم ...
کلا ایده خوبیه چون بی خوابی سعید شهروز هم به همین شکل بود ! و کیفیت پایین بود !نقل قول:
بنده هم موافقم
من موندم شما چرا گیر دادیدبه دانلود!نقل قول:
حالا اگرم نمیخواهید مثل ما هم Cd وکاست بخری بخری به هر دلیل حداقل یکیش را بگیر!
شما که خودت گفتی محسن خوب میخونه به نظرت ارزش نداره حداقل 1000 تومن بدی یه کاست ازش بگیری؟