آقایون داداشام ... به تازگی من مشکل پینگم با سرویس مخابرات برطرف شده ( بدون هیچ سرویس کاهش پینگ یا تبدیل اینترانت و فندق شکن و ... )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حل : همیشه پینگ برای من بالای 250 هست و با کلی تایم اوت که صبح ها تایم اوت از بین می ره و یکم پینگ میاد پایین ، اما در هر حال حدودا 10 بار ریست می دم تا TTL=52 می شه و پینگ به این حالت در میاد .. تا حالا چندین بار این کارو کردم و جواب داده ، آخه بعد از یه مدت خیلی کم ( حدودا 24 ساعت ) دوباره TTL عوض می شه و پینگ بالا و تایم اوت های شدید و ... انقدر ریست می دم تا TTL=52 بشه . عکس بالا مال ساعت 5 بعد از ظهر هست ، صبح ها پینگ به 100 هم می رسه ، منتهی مهم اینه که اصلا تایم اوت نداره ..
من متخصص نیستم ، اما تا جایی که مطالعه کردم می دونم که TTL مسیر ارسال و دریافت دیتا رو مشخص می کنه و عددش نمایانگر تعداد روترها بین مبدا ( مودم خودمون ) و مقصد هستش ، این مسیر برای من داره جواب می ده ، حالا ممکنه برای شما چیز دیگه ای باشه ...
پ.ن : فقط خواستم یه اطلاع رسانی بکنم ، اصلا نمی دونم که آیا برای شخص دیگری هم نتیجه بده یا نه ، نیت خیر بود ، امیدوارم برای شما هم نتیجه بده ( اگر داد اعلام کنید بقیه هم استفاده کنن ) ، من که دارم با این وضعیت بدون هیچ سرویسی با خود نت مخابرات LOL می زنم خیلی ریلکس :دی
پ.ن 2 : سرعت تک کانکشن من هم با این وضعیت بهتره ...